2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

iyi oh evine dönüyorsun mis mis
valla doktor bana gidebilirsin dedi izin verdi
ama özel araba ile gideceğim yorulursam istediğim zaman dinlenirim
aslında dinlenmeye de gezmeye de gidiyorum
inş. bol bol dinlenir gezer tozarım
selam hanımlar mutlu anneler

günaydın mandiş naber nasılsın

Son düzenleyen: Moderatör:

yiyim sen nasılsın küpeli hamsicikler nasıl

BENDE ÇOK İSTİYORUM bodrum ayvalık altınoluk sahil kesiminden doğru gidecektik planlarımız vardı hamile kaldım planlar değişti tabi bakalım Ramazan bayramından önce gideriz inş.

ilk başta ben hastanede yattım ya 3 gun ondan sonra bana bizden uzaklaşmıyacaksın demişti özelliklede bodruma die de tembihledi ama 3 ay tutunma dönemi geçince izin verir die düşünüorum
hımm anladım
senin durum farklı biraz tabi
az kalmış ama inş. çabucak geçer sen de gezmelere başlarsın
ben de testlerin sonucunu çarşamba götüreceğim inş. doktora
gidince tekrar bakarmı bebişlere bilmiyorum
eşim de gelecek rica edeceğim o da görmüş olur

hayırlısıyla testleri alırsın inş.
bende eşim girsin demiştim kadınlar olduğu için yasak demişlerdi almadılar içeriyesanki kadınları yicek kocam

kızlar kök hücre olayını araştıranınız varmı bebek kordonundaki kanı saklıyorlar ve ilerde oluşabilecek kötü hastalıkların tedavisinde kullanıyorlar bu yöntem izmir trabzon ankara ve istanbulda varmış bilginiz varmı son günlerde dikkatimi çekti bilgim yok pek

özellikle kanser hastalıkları tedavisinde umut filan diye gazete haberinde rasladım ama uygula nasıl başarılı olunmuşmu içerigi nedir bende bilmiyorum google fazlaca şey yazıyor kafa karıştıran cinsinden

isterseniz kordon kanını bağışlayabiliyorsunuz istersenizde saklatabiliyorsunuz. saklatmak için doğum yapacağınız hastane ile görüşün yönlendirirler.

isterseniz kordon kanını bağışlayabiliyorsunuz istersenizde saklatabiliyorsunuz. saklatmak için doğum yapacağınız hastane ile görüşün yönlendirirler.

aslında merak ettigim kendi kök hücresiyle tedavi edilen varmı gerçekten denenmiş birşey mi yoksa araştırma safhasındamı kendi kanındaki hücresiyle tedavi olanları bulamdım nette benim ilimdede böyle birşey yapan hastane yok malesef dolaysıyla bilgi sahibi biride yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…