- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
merhabalar sana daselam hanımlar mutlu anneler
iyi oh evine dönüyorsun mis mismerhabalarkız belime bişey olmadı yanlışmı yazdım acaba sadece alt tarafta sorunum var az kaldı bu gece dönüorum evime yarın randevum var inş.
Demek izne çıkacaksın ohh ne güzell gez dinlen bakalımyolculuk mu yapacaksın yoksa:26:doktorun izin verdimi:26: benim 2 haftam kaldı 3 ay dolunca bende istiyorum bir yerlere gitmek bakalım ne dicek doktorum
selam hanımlar mutlu anneler
iyi oh evine dönüyorsun mis mis
valla doktor bana gidebilirsin dedi izin verdi
ama özel araba ile gideceğim yorulursam istediğim zaman dinlenirim
aslında dinlenmeye de gezmeye de gidiyorum
inş. bol bol dinlenir gezer tozarım
günaydın mandiş naber nasılsın
yiyim sen nasılsın küpeli hamsicikler nasıl
iyi oh evine dönüyorsun mis mis
valla doktor bana gidebilirsin dedi izin verdi
ama özel araba ile gideceğim yorulursam istediğim zaman dinlenirim
aslında dinlenmeye de gezmeye de gidiyorum
inş. bol bol dinlenir gezer tozarım
günaydın mandiş naber nasılsın
BENDE ÇOK İSTİYORUM bodrum ayvalık altınoluk sahil kesiminden doğru gidecektik planlarımız vardı hamile kaldım planlar değişti tabibakalım Ramazan bayramından önce gideriz inş.
niye sana doktor yasakladımı
hımm anladımilk başta ben hastanede yattım ya 3 gunondan sonra bana bizden uzaklaşmıyacaksın demişti özelliklede bodruma die de tembihledi ama 3 ay tutunma dönemi geçince izin verir die düşünüorum
hımm anladım
senin durum farklı biraz tabi
az kalmış ama inş. çabucak geçer sen de gezmelere başlarsın
ben de testlerin sonucunu çarşamba götüreceğim inş. doktora
gidince tekrar bakarmı bebişlere bilmiyorum
eşim de gelecek rica edeceğim o da görmüş olur
şimdilik çıkıyorum sonra gelirim inş.
kızlar kök hücre olayını araştıranınız varmı bebek kordonundaki kanı saklıyorlar ve ilerde oluşabilecek kötü hastalıkların tedavisinde kullanıyorlar bu yöntem izmir trabzon ankara ve istanbulda varmış bilginiz varmı son günlerde dikkatimi çekti bilgim yok pek
yok dikkatimi çekmedi
özellikle kanser hastalıkları tedavisinde umut filan diye gazete haberinde rasladım ama uygula nasıl başarılı olunmuşmu içerigi nedir bende bilmiyorum google fazlaca şey yazıyor kafa karıştıran cinsinden
özellikle kanser hastalıkları tedavisinde umut filan diye gazete haberinde rasladım ama uygula nasıl başarılı olunmuşmu içerigi nedir bende bilmiyorum google fazlaca şey yazıyor kafa karıştıran cinsinden
isterseniz kordon kanını bağışlayabiliyorsunuz istersenizde saklatabiliyorsunuz. saklatmak için doğum yapacağınız hastane ile görüşün yönlendirirler.
daha çok var doğuma mandiş araştırır bakarız inş.
bak bakalım araştır bana da söylehaklısın ama benim aklıma takıldı bakınıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?