2013 Şubat anneleri kaçıncı haftadayız kaç kilo aldık???

• Konu Sahibi Konu Sahibi se10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

se10

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
32
0
16
İçel Mersin
ben bu konuda nedense çok takıntılıyım. her gün bu konuyu düşünmicem dıye kararlar alıyorum hamıleyım ıllakı kılo alcam dıyorum ama tartıya cıktıgım her gun tum aldıgım kararlar gıdıo aklımdan. 25. haftamdayım 5 kılo aldım. sizlerde durum nedir?

Ben ilk ay 3 kilo alivermistim. Ama simdi 25 haftaligim ve toplamda 5,5 kilo almis durumdayim.

25.Haftamdayım 23.haftaya kadar 3,5-4 kilo aralığındaydım. Şuan 5,5-6 arası gidip geliyoruz.

kızlar bırde ben bu 5 kıloyu dıkkat ettıgım halde aldım. ve işim cok daha zordu mesela hıc bulantım olmadı en basından berı gayet ıyı gectı hamılelıgım sukurler olsun. bende mı hızlı bır alıs var dıodum ama hepımız ortalama aynı haftalarda aynı kıloları almısız normal demekkı

Bende 24+3 günlüğüm 6kilo aldım ilk 3ay hiç kilo almadım 13. Haftadan sonra aldım bu 6kiloyu ama iştahım çok ne bulsam yiyorum ama dur demek lazım.

bende ilk üç ay kilo almayanardanım şimdi 22+0 ım 23 .haftaya başlarken yani 5 kilo almış durumdayım..bende öğlen karar verdim karbonhidrat tüketimine bir dur diyim diye nasıl olsa bebeğe yaramıyor beni şişirecek boşuna...bakalım yapabilecekmiyim..

merhaba arkadaşlar..
bende 22+0 ım.gebeliğimn başından beri 3 kilo aldım.ama sizlere bi sorum olacak kafama çok takıldı.dün doktorum bebeğimin karnının biraz küçük olduğunu söyledi.bacak ve kafasına göre gövde biraz küçük kalmış dedi.bebeğimin ağırlığı 390 gr. sizce ne yapmam lazım? doktorum beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi. sizin bebişlerinz kaç gram.şimdiden teşekkürler.

20+5 te 376 grmdı benım kızımşimdi biz ne desek yanlış yönlendirmiş oluruz seni burdan. bence beslenme konusunda bır yardım al diyetisyenle fln görüş yada doktorunun önerileri olmadı mı?ben protein ağırlıklı besleniorum hergun peynır yumurta bal cevız yıyorum kahvaltımda. sabah aksam süt içiyorum bırer bardak ara öğünlerde meyve yıyorum haftada 2 gün balık 2 gun kırmızı et yıyorum baklıyat yada. öglen sebze yogurt fln. yanı her zaman dort dortluk boyle yapmıorum ama elımden geldıgınce fast food tatlı ve karbonhıdrattan kacınıp boyle beslenmeye calısıorum bol su ıcıorum. bunlarıda doktor tavsıyesıyle fln degılde ınternetten kendımın yaptıgı arastırmalara gore yapıorum dıkkat edıorum ama 5 kılo aldım ıste 22ye kadar bende 3 kılo almıstım sımdı 25 teyım 2 haftada 2 kılo aldım

maşaallah diyorum sizlere daha da bişey demiyorum...
25.haftadayım ben 12 kilo aldım tam doktorum kzııyo ama dikkat ettiğim halde alıyorum çok çabuk acıkıyorum uzun süre ac kalınca elim ayagım titriyo o yüzden aç kalmamaya özen gösteriyorum ama yine de alıyorum ben gibi bikaç kişi var burada en son gecen hafta 13 kilo alanlar falan aldı napalım valla alınıyo istemesek de...

canım ilgin için öncelikle çok teşekkür ederim.ben normaldede et ve balık zaten yemem.hamileliğimde iyice tiksindim..balık yerine ıspanak falan tüketmeye dikkat ediorum..et yerine diğer proteinli besinlere yükleniyorum.bebeğe faydalı besinleri arastırıp onları yemeye çalışıorum.ama olmadı demekki çok üzgünüm bu günden beri ölü gibiyim resmen.

Bende 24. haftadayım yaklaşık 7 kilo aldım, doktor banada fazla hızlı gitmişsin dedi, ekmek hamur işi yeme dedi

Bende 24. haftadayım yaklaşık 7 kilo aldım, doktor banada fazla hızlı gitmişsin dedi, ekmek hamur işi yeme dedi

ama zaten bu haftalar için 7-10 kılo arası normalmiş. gebelik. org sitesinde hangı haftalarda kac kılo alınması gerektıgı yazıo 7-10 kılo arası normal gorunuo orda. ya zaten ben bu doktorları anlamıorum hem herseyden yıceksın bebek beslencek dıolar hemde kılo almıcaksın dıolar. meyve arada bı tane yencekmıs meyvenın fazlasıda kıloymus e napcaz bız resmen dıyetteyız.

bende gayet iyi gidiyorum diye kendi kendime moral veriyodum doktor çok deyince şaşırdım, bu aylardan sonra çok hızlı oluyormuş sanırım kilo alımı o yüzden öyle demiş olabilir, zaten aşırı beslenmiyorum ben sadece tatlıyı çok seviyorum o da öyle abartı değil onun dışında yediklerim kötü şeyler değil kızartma yemiyorum mesela çok canım çekerse az bişey yiyorum. birde dediğin gibi hem proteinli bol vitaminli şeyler yememiz gerekiyo et balık ceviz fındık hemde kilo almıcaz nasıl olcak bilmiyorum :)

Merhaba 25 haftalık hamileyim 4 kilo aldım. Her sabah tartılıyorum ve son aylarda fazla kilo almaktan korkuyorum bakalım neler olacak. 17.haftamda bulantılarım gecinceden beri dikkat ediyorum neredeyse hic seker tüketmiyorum, beyaz ekmek yemiyorum, az yag tüketiyorum. Sonucta bunların bebege hiç faydası yok. Çok kilo alanlara tavsiyem sağlıklı beslensinler hem kendileri hem bebek için ben aldığım 4 kilodan bile korkuyorum son aylar için. Yarın doktoruma sorucam bakalım ne diycek. Herkese keyifli günler

mrb kızlar bende 4 kilo aldım.bende dikkat ediyorum.ilk hamileliğimde doktor kiloma takmıştı(kilolu da değildim.)ama ekmek şeker gibi yiyeceklerin bebeğe hiç faydası yok...

27. haftadayım kızlar. 4.5 kilo aldım. doktorum normal olduğunu söyledi. Umarım bundan sonra fazla almam :)))

25. haftadayım 4-5 kilo aldım. birden alırmıyım diye korkuyom walla. eşim dün tam buğday ekmeği alıp gelmiş o benden çok korkuyo anlaşılan
ama pekmez ya bal ye fındık ceviz ye... nası alınmıcak bu kilolar acabaaa. 75 le çıksam şu işten dua edicemmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…