2013 Şubat anneleri kaçıncı haftadayız kaç kilo aldık???

• Konu Sahibi Konu Sahibi se10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen yine az kilo almışsın canım yaaa ben 7 kiloyu geçtim şu anda zaten tombik bi tiptim iyicene yuvarlak olucam doğurana kadar :) okulada yuvarlanarak giderim artık =)

27+5 in bana geri dönüşü tam 10 kilo :18::18::18:

daha çok dikkat etmem lazımmmmmm

Herkese sağlıklı ve mutlu günler! İnanmak zor ama, ben altı ayda sadece 1 kilo aldım, (göbük benden önce gidiyor oysaki:)..). Allahın lütfu.. zaten kilolu biriyim, inşallah doğuma kadar çok almam. Hamilelik bana resmen düzenli yeme alışkanlığı kazandırdı: sık ve az yiyorum. Ama daha üç ay var, bakalım ne olacak...Dualarla...

Bahar_ru seni tebrik ediyorum DD mukemmel bır kılo :)

bende 26+2 deyim..6 kılo aldım.. her aya 1 kılo ama hıc farketmedı nedense bıraz yhuzum topladı o kadar :)
bakalım son aylarda ne olurum :)

kızlar ben de 26+6 da 7,5 kilo aldım.imdilik idare eder ama bu aralar porsiyonlarım büyüdü( sabahları da hep aç kalkıyorum hatta gece tuvalete kalktığımda da aç oluyorum.benim gibi olan var mıı

kızlar ben de 26+6 da 7,5 kilo aldım.imdilik idare eder ama bu aralar porsiyonlarım büyüdü( sabahları da hep aç kalkıyorum hatta gece tuvalete kalktığımda da aç oluyorum.benim gibi olan var mıı

inan bende öyleyim. sabah cok erken uyanıorum ve ac oluorum uyanır uyanmaz ama aksam yedıklerıme dıkkat edıorum ekmek yemıorum aksamları pılav makarna zaten normalde de pek tuketmezdım corba salata balık hafıf seyler yıyorum bıde 7 den snra fln bıse yememeye dıkkat edıorum sanırım o yuzden ac uyanıorum:)) bende 6 kılo fln aldım

ben sanırım çok fazla kilo aldım 10 kg ama bu aralar hiç doymuyorum nasıl düzene sokucam bilemiyorum kendimi.sürekli bi yeme istediği halindeyim buda daha fazla kilo almama sebep olucak

merhaba hanımlar, ben yeni üye oldum, bu da ilk mesajım. Ben de şubat 2013 annesiyim inşallah. Ben de 24 haftada 8,5 kg aldım. karnım da çok büyük, büyük bir bebek dünyaya getireceğimi düşünmeye başladım. zaten ben de iri bir bebekmişim, ablamın da bebekleri biraz iriydi. doğuma kadar kesin en az 15 kg almış olurum gibi geliyor. ama önemi yok, kızım iyi olsun da.

merhaba bende 26 + 3 teyim ayda 2 kilo almam lazım ama ben kendimi tutmıyorum ve 9 kilo aldım son iki ayda... sürekli acıkıyorum kendimi durduramıyorum...

Bende 27+1deyim 7kilo almışim. Ne kadar pis boğazim bu saat oldu uyuyamadim ve az önce 2domates 3dilim ekmek yedim. Çok acıkıyorum yaa:-(

Bende 27+1deyim 7kilo almışim. Ne kadar pis boğazim bu saat oldu uyuyamadim ve az önce 2domates 3dilim ekmek yedim. Çok acıkıyorum yaa:-(

bende oyle cnm sımdı bgn 27+0 ım tam ve 6-6,5 kılo arasında gıdıp gelıorum. 7 kılo normal ama ya her ay bır kılo gıbı olmus. ben 12-13 kıloyu cıkardım gozden. hamılelıkten once kac kıloydun??

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 24+5 haftalığım ama ben 10 kilo aldım sizlere göre çok almışım moralim bozuldu pöffff

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 24+5 haftalığım ama ben 10 kilo aldım sizlere göre çok almışım moralim bozuldu pöffff

Gülşah merhaba,
Ben de burada çok yeniyim. Hiç üzülme, yalniz degilsin. Hakikaten buraya yazan pek cok kisi bizimle ayni gebelik haftasinda olmasina ragmen bizden az kilo almis, ben de tartim bozuldu uc gundur tartilamiyorum, ben de 25 haftada 10 kiloyu bulmus olabilirim. Belki yalniz olmadigini bilmek moralini biraz olsun duzeltir diye bu mesaji gonderiyorum :)

bende 24+6 yım ve 9 küsur kilo aldım.durduramıyorum kendimi :((

Son düzenleme:
ben de 28+4 de 10 kilo almış durumdayım.sanırım 14-15 kilo ile tamamlarım doğumu.hedefim 12 kioydu ama maalesef bu tabloyla biraz zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…