25. haftadayım 4-5 kilo aldım. birden alırmıyım diye korkuyom walla. eşim dün tam buğday ekmeği alıp gelmiş o benden çok korkuyo anlaşılan
ama pekmez ya bal ye fındık ceviz ye... nası alınmıcak bu kilolar acabaaa. 75 le çıksam şu işten dua edicemmm...
kızlar ben de 26+6 da 7,5 kilo aldım.imdilik idare eder ama bu aralar porsiyonlarım büyüdü( sabahları da hep aç kalkıyorum hatta gece tuvalete kalktığımda da aç oluyorum.benim gibi olan var mıı
ben sanırım çok fazla kilo aldım10 kg ama bu aralar hiç doymuyorum nasıl düzene sokucam bilemiyorum kendimi.sürekli bi yeme istediği halindeyim buda daha fazla kilo almama sebep olucak [/Q
tok tutacak şeyler ye. mesela yoğurt ve meyve. ben 2 dilim tam buğday ekmeğiyle kahvaltı edip 11 gibi yoğurtla meyveli nesfit yiyorum baya tok tutuyo. okulda meyve yiyorum ya da 1 gibi çorba falan içiyorum. akşam da 2 çeşit yemek. makarna ekmek ve şekerli gıdalar doyurucu ama çabuk acıktırıyo. bir de zayıf başlayanlar daha çok kilo alıyo galiba
Bende 27+1deyim 7kilo almışim. Ne kadar pis boğazim bu saat oldu uyuyamadim ve az önce 2domates 3dilim ekmek yedim. Çok acıkıyorum yaa:-(
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 24+5 haftalığım ama ben 10 kilo aldımsizlere göre çok almışım moralim bozuldu pöffff
Gülşah merhaba,
Ben de burada çok yeniyim. Hiç üzülme, yalniz degilsin. Hakikaten buraya yazan pek cok kisi bizimle ayni gebelik haftasinda olmasina ragmen bizden az kilo almis, ben de tartim bozuldu uc gundur tartilamiyorum, ben de 25 haftada 10 kiloyu bulmus olabilirim. Belki yalniz olmadigini bilmek moralini biraz olsun duzeltir diye bu mesaji gonderiyorum :)
yalnız degılsınnnnnn:)28+5 gunlugum ve 13 kılo aldımm ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?