2013 Şubat anneleri kaçıncı haftadayız kaç kilo aldık???

• Konu Sahibi Konu Sahibi se10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
29. haftamdayım, 11 kilo aldım :) 52 ile hamile kalmıştım, şimdi 63 teyim, küsuratını saymıyorum tabi :) napcam ben ya

kızlar bende 33. aftanın içindeyim 8-8,5 kılo aldım. 53,5 ıle hamıle kalmıstım sımdı 62 yım.ınsallah 12 ıle bıter ya daha fazla almak ıstemıorum haftada 300 gr fln alıorum resmen

34.haftadayım toplam 8 kilo almışım 64 olmuşum az önce tartıldım.düşününce çok kilo değil doktorum 9-12 arası alabilirsin normal demişti.ama derdim aldığım gecelik ve pijamaların içine girememek eşim de dalga geçiyor tek sorunun bu olsun diyor.ama cidden eğer içine giremezsem naparım hastanede ortada kalırım.

keşke son hafta alsaydın canım pijamanı daha alırsın kilo son haftada

AH AH bende korunmasaydım şimdiye çocuğum olacaktı 1.5 yaşında yinede kısmet.

Ben de 34.haftadayım. 14 kilo aldım. doğuma kadar kac olacaz kim bilir :)

53 kilo ile hamile kaldım ve şu an da 73 kiloyum yani 20 kilo almışım:) Ama umrumda değil hatta bu halime bayılıyorum, kilomun yakıştığını düşünüyorum :)
Bebeğim inşallah emerse 6.ayını doldurana kadar bekleyeceğim, sonra diyet ve sporla verebilirim kilomu diye düşünüyorum. Zaten ailemde kilo sorunu çeken yok sanırım bende yaşamam :)Ayrıca bence sağlığımızın yerinde olması hem bebeğimizin hem bizim için kilodan çok daha önemli.Çok şükür gayet sağlıklıyım:)

selam güzel anneler,

33 haftalik hamileyim 62 ile hamile kaldim ve tam 16 kilo aldim. tahminimce hamileligimi 25 kilo ile sonlandiririm. bu benim icin inanilmaz güzel bir durum. benim ikinci hamileligim ve ilkinde tam 40 kilo aldim 60 ile hamile kalmstim 100 kiloyla hastaneye yatisim verildi. dogum yatisim verildikten 5 gün sonra oldu. yani 100den sonrasini bilmiyorum. ilk gebeligim felaket gecti ikinciyle kiyasladigimda. asiri ödem topladi vucudum. iki elimdede asiri ödemden karpal tünel sendronu yasadim ve bebegim 4 aylik olana kadar gecmedi, sonrasinda yawas yawas kayboldu ama bu sürec benim icin cok kötüydü. kendi islerimi yapmakta cok zorlaniyordum ki bütün ailem almanyada yasiyor ve bana destek olacak bir komsum dahi yoktu.
simdiki hamileligim cok rahat 16 kiloyu hic kafama takmiyorum. cok sükür ödemde olusmadi. sezeryan olacagi icin muhtemelen 5 hafta sonra öncelikle RABBIMIN izniyle melegime kavusacagim. 25 de alsam 30 da alsam, dogum sonrasinda bol emzirmek bol su icmek ve hareketle hepsi gidiyor. ilk hamileligimde aldigim 40 kiloyu tam 9 ayda verdim hemde fazlasiyla. o yüzden tavsiyem kilolarinizi hic sorun yapmayin hamileliginizin tadini cikarin...

boyum 1.61 44 kilo ile hamile kaldım şuan 37 +1 hamileyim 60 kiloyum allah sonumuzu hayır etsin

Sona yaklaştığımız bugünlerde ben de 37. Haftamda 12-13 kilo aldığımı görüyorum. Boyum 161 cm.Hamileliğe 65 kg ile başladım, ilk üç ayda mide bulantıları yüzünden 1-2 kilo verdim. Ama doktordaki tarıtı evimdeki tartıdan iki kilo fazla tartıyor, evde 77 çıksam orada 79 çıkıyorum. Sanırım bişey fark etmez, gebeliğe başladığım kilo da orada evdekinden fazla çıkardı muhtemelen. 80 kiloya ulaşmadan doğum yapmış olurum diye umut ediyorum.

Son düzenleme:
39. hafta 12 kilo. 53 ile hamile kaldım 50 ye düstüm suan 65 cok sükür

ben de paylasmak istiyorum
37+2 66 kiloyla hamile kaldım şu an 92 kiloyum :)
26 kilo aldim ve henuz dogurmadim..her seyi yedim kendimi hic kısıtlamadım,cunku börek hamileyken bi baska guzel ya da cilek bi baska guzel ya da cikolata :) yedikçe mutlu oldum mutlu oldukça yedim :) pişman degilim :)

merhaba,
39+1 62 kilo ile hamile kaldım şuan 80 kiloyum boyum 1,67 aldıgım kılolar hıc sorun degıl yarısı zaten dogumda gıdecek ınsl hafıf dıyet ve spor ıle gerı kalan fazlalıkları çabuk verırm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…