2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canım ya..!..Bu arada yıldönümünüzü kutlarım efenimmm...!!!

Son düzenleme:
Bende tetonozun ilk dozunu oldum difteri ne bilmiyorum ama olmadan önce kendi doktorum o yapılan tetonoz değil cocuklara yapılan karma aşı icin az tetonoz varmış öyle dedi

yok ya 12 bucuk gıbı uyudum saat te 4 bucukta uyandım gıcıklık olsun dıye azıcık gurultu yaptım mutfaga gıttım salonla dıp dıbede sebılden su doldurdum fısır fsııııııır:) uykum kactı anlıcagın
valla bana tatkı eksı farketmıyo hertur yemekten zevk alır vazıyetteyım:)
bu arada ben buraya uye oldugumdan berı her aksam hangı aydaysam o aya aıt topıgı okuyorum temmuz ayından ıtıbaren herturlu bılgıye sahıbım yanıııı:)

çok iyiymiş

kızlar deprem oldu hissettinizmi
nerde ?????????

Bende tetonozun ilk dozunu oldum difteri ne bilmiyorum ama olmadan önce kendi doktorum o yapılan tetonoz değil cocuklara yapılan karma aşı icin az tetonoz varmış öyle dedi

CANIM ikisi birlikte yapıyoruz tüm hamilelere böyle yaptık diyince kabul ettim bi anda ama endişelendim sonra.bende netten biraz araştırınca genelde Td diye difteri tetenozu birlikte yazmışlar.içim rahatladı şimdi.

Son düzenleme:
Canım zaten her hamilelere yapıyorlarsa korkulacak bisey yoktur. Zararlı bisey olsa yapmaya cesaret edemezler iğneyi bile recetesiz yapmiyolar

arkadaşlar bana da cevap yazarsanız sevinirim
tetanoz aşısı hakkında doktorum pek bişey söylemedi sen bilirsin zaten özel hastanede yapıcaksın doğumu ama içim rahat etsin dersen yaptır demişti.sağlık ocağı çok kalabalıktır diye bir hastanenin acilinde tetanoz aşısı vurdurduk.ancak vuran hemşire hamileler hakkında pek bişey bilmiyordu,2.dozu ne zaman yaptıracağım dedim de bilemiyorum dedi.sonra kafama takıldı,acaba yanlış mı yaptım diye..farkeder mi sağlık ocağında vurdukları da tetanoz aşısı hastanenin acilinde vurdukları da tetanoz aşısı dimi? arada fark yoktur inşallah.cevap verirseniz sevinirim

Canım saglik ocağında hamilelere öncelik veriyorlar beklemiyorsun ben hastanelerde yapılmıyor diye biliyorum bı ara haberlere bile çıkmıştı zannetmiyorum tetonoz tetonozdur yinede doktoruna söyle 2. Doz ilkinden 1 ay sonra 3. Dozda 2.den 6 ay sonra oluyor

fark olacağını zannetmiyorum ama bende yapılması taraftarıyım öyle düşünmemek lazım ne olur ne olmaz sen yaptırmakla iyi yapmışsın 2. dozunu yaptırdıktan 1 ay sonra yaptırman lazım sonra 3. dozunu 6 ay sonra çağırıyorlar bildiğim kadarı ile bende sen sağlık ocağına git orada yaptır 2. dozunu hem sana aşı kartı açıyorlar şu zaman gel bu zaman gel çok ilgililer

çok sağolun arkadaşlar evet zaten 2.dozu da yaptıracağım,sadece korktum hastanede acildeki hemşire bilmiyorum diyince acaba hamilelere başka ayrı bir tetanoz aşısımı vuruluyor diye eğer sağlık ocaklarında hamilelere öncelik tanınıyor beklemiyorsak 2.dozu dediğiniz gibi gidip sağlıkocağında yaptırırım Allah izin verirse..çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için..

Merhaba kızlarrr bugün şeker yüklemem vardı, bir sorun yok allaha şükür ama sadece tansiyonum yüksek çıktı, doktorum dikkat etmemi söyledi, böyle olan var mı aranızda? benim 13'e 9 çıktı, nereye kadar tehlikeli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…