- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.161
günaydın kızlar ve bebikler nasılsınız kuzularım benimmmm dün gelemedim kusura bakmayın emi eşimle yıldönümümüzdü de buluşup yemek yedik kutladık :) çok güzeldi bu arada şeker şuan için iyi insilüne gerek yok dedi doktor Allaha şükür diyete devam dedi bende bu kadar kızlar işte
Geçmiş olsun canım ya..!..Bu arada yıldönümünüzü kutlarım efenimmm...!!!
Bende tetonozun ilk dozunu oldum difteri ne bilmiyorum ama olmadan önce kendi doktorum o yapılan tetonoz değil cocuklara yapılan karma aşı icin az tetonoz varmış öyle dediherkese iyi geceler kızlar.
geçmişi okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum bi türlü.
ama genede bi meraba diyeyim dedim.
bu arada tetonoz aşımı yaptırdın bugün.
tetonoz ve difteri birlikte yapıyolarmış.
sizde de ikisini birlikte mi yaptılar acaba????????????
yok ya 12 bucuk gıbı uyudum saat te 4 bucukta uyandım gıcıklık olsun dıye azıcık gurultu yaptım mutfaga gıttım salonla dıp dıbede sebılden su doldurdum fısır fsııııııır:) uykum kactı anlıcagınherkese günaydınnnnn bugün sayfanın açılışını yaptım
QUOTE=meltemizmir;26964534]yok bebişim konusmuyorum hala bak saatın 5ı o salonda ben odamdaaman cokda fıfı hem duclu hem guclu derler ya o hesap boşver bu arada mesajını aldım senın dedıgın gıbı yapalım ama o konu fırtına oncesı sessızlık gıbı gelıyo bana:)
kıyamam ben sanaaaa sabah 5.30 a kadar uyumadın mııııııı? ben de erkenden uyandım eşimin çalar saatine...amaaaan dediğim gibi sallaaaaaaaa
valla bana tatkı eksı farketmıyo hertur yemekten zevk alır vazıyetteyım:)günaydın canlarrr ancak okuyabildim geçmişi
meltem çok üzüldüm canım sıkma canını erkekler maalesef bizim gibi değillerbiz de hata kalastan incelik çıkar mı ?
mavusbebek ben 3. ayımı doldurduğumda 12 saat yol gidip ertesi gün de geri dönmüştüm. bi sorun yaşamadım şükür. riskli gebeliğin yoksa bi sakıncası yok diye biliyorum.
yaa kızlar dün akşam tatlı muhabbeti yapmışsınız ama benim canım hiç tatlı istemiyo hep böyle turşu limon falan yiyesim var ye ekşiyi doğur ayşe yi yalan mı oluyor bu durumda
çok iyiymişyok ya 12 bucuk gıbı uyudum saat te 4 bucukta uyandım gıcıklık olsun dıye azıcık gurultu yaptım mutfaga gıttım salonla dıp dıbede sebılden su doldurdum fısır fsııııııır:) uykum kactı anlıcagın
valla bana tatkı eksı farketmıyo hertur yemekten zevk alır vazıyetteyım:)
bu arada ben buraya uye oldugumdan berı her aksam hangı aydaysam o aya aıt topıgı okuyorum temmuz ayından ıtıbaren herturlu bılgıye sahıbım yanıııı:)
nerde ?????????kızlar deprem oldu hissettinizmi
bilmiyorum kuzum ben ist dayım hissettimmmm
kızlar deprem oldu hissettinizmi
Bende tetonozun ilk dozunu oldum difteri ne bilmiyorum ama olmadan önce kendi doktorum o yapılan tetonoz değil cocuklara yapılan karma aşı icin az tetonoz varmış öyle dedi
kızlar deprem oldu hissettinizmi
Canım zaten her hamilelere yapıyorlarsa korkulacak bisey yoktur. Zararlı bisey olsa yapmaya cesaret edemezler iğneyi bile recetesiz yapmiyolarCANIM ikisi birlikte yapıyoruz tüm hamilelere böyle yaptık diyince kabul ettim bi anda ama endişelendim sonra.bende netten biraz araştırınca genelde Td diye difteri tetenozu birlikte yazmışlar.içim rahatladı şimdi.
Canım saglik ocağında hamilelere öncelik veriyorlar beklemiyorsun ben hastanelerde yapılmıyor diye biliyorum bı ara haberlere bile çıkmıştı zannetmiyorum tetonoz tetonozdur yinede doktoruna söyle 2. Doz ilkinden 1 ay sonra 3. Dozda 2.den 6 ay sonra oluyorarkadaşlar bana da cevap yazarsanız sevinirim
tetanoz aşısı hakkında doktorum pek bişey söylemedi sen bilirsin zaten özel hastanede yapıcaksın doğumu ama içim rahat etsin dersen yaptır demişti.sağlık ocağı çok kalabalıktır diye bir hastanenin acilinde tetanoz aşısı vurdurduk.ancak vuran hemşire hamileler hakkında pek bişey bilmiyordu,2.dozu ne zaman yaptıracağım dedim de bilemiyorum dedi.sonra kafama takıldı,acaba yanlış mı yaptım diye..farkeder mi sağlık ocağında vurdukları da tetanoz aşısı hastanenin acilinde vurdukları da tetanoz aşısı dimi? arada fark yoktur inşallah.cevap verirseniz sevinirim
arkadaşlar bana da cevap yazarsanız sevinirim
tetanoz aşısı hakkında doktorum pek bişey söylemedi sen bilirsin zaten özel hastanede yapıcaksın doğumu ama içim rahat etsin dersen yaptır demişti.sağlık ocağı çok kalabalıktır diye bir hastanenin acilinde tetanoz aşısı vurdurduk.ancak vuran hemşire hamileler hakkında pek bişey bilmiyordu,2.dozu ne zaman yaptıracağım dedim de bilemiyorum dedi.sonra kafama takıldı,acaba yanlış mı yaptım diye..farkeder mi sağlık ocağında vurdukları da tetanoz aşısı hastanenin acilinde vurdukları da tetanoz aşısı dimi? arada fark yoktur inşallah.cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?