2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
çalışırken size yetişmek zor oluyor kızlar:44::44: arada işimle de ilgilenmem lazım. ayaklarım şişti yine balon gibi. şu anda evde olup yan yatmayı çok isterdim

kızlar sabhtan beri miğdem çok bulanıyor ya düzenli bişeyde yiyemedim ne güzel geçmişti neden olduki şimdi

canım sen kendini neden yoruyorsunki, hem doktorun hazırlıklı ol dediyse sürekli temizlik yap demediya. dikkat etmen lazım, boşverr sonradan pişman olacak şeyler yapma, bir kaç ay ev temizlenmese ne olacak yani

kızlar bende duşumu aldım geldmm ohhh.. cuma günü evde olmak güzelmiş özlemişim.. ya bide bu kıl tüy olayları nekedar zor oluyomuş göbiş büyüdükçe yaa.. çok zorlandm ben ileri aylarda napcaz acaba??

çalışırken size yetişmek zor oluyor kızlar:44::44: arada işimle de ilgilenmem lazım. ayaklarım şişti yine balon gibi. şu anda evde olup yan yatmayı çok isterdim
ah canım her calışan kadının en buyuk hayalıdır, ev kadınlarına ozenırler nedense oyle bır ızlenım olusmustur butun gun yatıldıgına daır ben hem calışmıs (ilk hamıleleıgımde 8 ay calıstım ayrıldım oğlum 3 yasındayken tekrar calışmaya basladım 2 sene daha calıstım)hemde ev hanımlıgı yapmıs bırı olarak soyleyeyım yok mus oyle bı dunya ınan çalışırken daha rahatmıs goz gormeyınce gonul katlanır mısalı evde olunce her ıse yetısmek zorunda kalıyorsun dogum ıznıne cıktıh-gında arayacaksın ınan bu gunlerını hem sosyallıgını evde oturmak cok sıkıcıııı((

kızlar balık ilacı ne kullanıyorsunuz, bugün doktorum eleviti bırakmamı istedi onun yerine marincap 500 mg balık hapı ile oligofer kan ilacı verdi.

ay deliricem yaaaaaaa hatuna bak duşunu almış mış
ayaklarım şişti işteyim ben

hamileyken sıkıcı olucanı sanmıyorum ya

kızlar merhabalarşeker yuklemesinden geldim75 lik uygulandı bana
açlık 83 çıktı
1 saat sonra 197
2 saat sonra 183 değerde idigebe doktoru gebelik şekeri çıkmış endokrine sevkediorum diyet versinler dedipazartesi gideceğim randevum o gunemoralim bozuldu yaa

birde tetanozun 2.ci dozunuda vuruldumbir arkadaş diordu benimkinde difteri de varmış die onu sordum o karma aşıdır dedi hemşirebenimki sadece tetanoz muş

Son düzenleme:

valla bana difteri falan demediler canım. Sadece tetanoz oldum diye biliyorum

Bu arada kızlar havalar güzel gidiyor güneşli. karnınızı güneşlendiryormusunuz? Yakında bulamayacağızzz bu havaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…