- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.181
geldım bı salonun camlarını sıldım toz ve supurge bıttım bılee benım yapcagım ıs bu kadar olurrrcanım bende son ay yardımcı cagırayım dıodum baktım esım dırdır yapıo ben yapayım anneler gelsın falan dıor ama o da lafta kalıyoo.. e doktorda heran hazırlıklı ol erken dogum deyınce dedım bugun sancım tutsa evı .. goturuyo kı cevremızde cok lafcı sırf eksık aramaya daha ben hastaneden cıkmadan dolcaklar eve rezıl olcamm. bugun halıları verdım yıkamaya bebegın A dan Z ye tum kıyafet ve esyalarını yıkadım(aksam onlar utulencek) suan bı mutfak dolapları var kafamda bıde yatak odası takımım beyaz cıflenmesı sart el ızı olmus sararmıs puffff canım sıkılıyooo cokk:18::18:
kaburganız batıyo gibi oluyomu ya :26:
ah canım her calışan kadının en buyuk hayalıdır, ev kadınlarına ozenırler nedense oyle bır ızlenım olusmustur butun gun yatıldıgına daır ben hem calışmıs (ilk hamıleleıgımde 8 ay calıstım ayrıldım oğlum 3 yasındayken tekrar calışmaya basladım 2 sene daha calıstım)hemde ev hanımlıgı yapmıs bırı olarak soyleyeyım yok mus oyle bı dunya ınan çalışırken daha rahatmıs goz gormeyınce gonul katlanır mısalı evde olunce her ıse yetısmek zorunda kalıyorsun dogum ıznıne cıktıh-gında arayacaksın ınan bu gunlerını hem sosyallıgını evde oturmak cok sıkıcııııçalışırken size yetişmek zor oluyor kızlar:44::44: arada işimle de ilgilenmem lazım. ayaklarım şişti yine balon gibi. şu anda evde olup yan yatmayı çok isterdim
kızlar bende duşumu aldım geldmm ohhh.. cuma günü evde olmak güzelmiş özlemişim.. ya bide bu kıl tüy olayları nekedar zor oluyomuş göbiş büyüdükçe yaa.. çok zorlandm ben ileri aylarda napcaz acaba??
ah canım her calışan kadının en buyuk hayalıdır, ev kadınlarına ozenırler nedense oyle bır ızlenım olusmustur butun gun yatıldıgına daır ben hem calışmıs (ilk hamıleleıgımde 8 ay calıstım ayrıldım oğlum 3 yasındayken tekrar calışmaya basladım 2 sene daha calıstım)hemde ev hanımlıgı yapmıs bırı olarak soyleyeyım yok mus oyle bı dunya ınan çalışırken daha rahatmıs goz gormeyınce gonul katlanır mısalı evde olunce her ıse yetısmek zorunda kalıyorsun dogum ıznıne cıktıh-gında arayacaksın ınan bu gunlerını hem sosyallıgını evde oturmak cok sıkıcıııı((
kızlar sabhtan beri miğdem çok bulanıyor ya düzenli bişeyde yiyemedim ne güzel geçmişti neden olduki şimdi
herkese iyi geceler kızlar.
geçmişi okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum bi türlü.
ama genede bi meraba diyeyim dedim.
bu arada tetonoz aşımı yaptırdın bugün.
tetonoz ve difteri birlikte yapıyolarmış.
sizde de ikisini birlikte mi yaptılar acaba????????????
ay deliricem yaaaaaaa hatuna bak duşunu almış mış
ayaklarım şişti işteyim ben
pardon şekerim nisbet yapmak için sööleemmddimmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?