- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.121
cumartesı doktora soracagım karnımda sertlesmeler kasılmalar olmaya basladı nefesım kesılıyo olunca 1 dakıka falan suruyor yada daha az kasılma esnasında vajınamda ve pelvis kemıklerımde sıssetlı basınc oluyor bı sorayım bakayım
meltemcim, doktoruna sorduğunda burda da paylaşır mısın, aynısı bende de oluyor.bazen sıklaşıyor korkuyorum...
bu arada eşinle en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah, böyle hormonlar bizi diyardan diyara uçururken ,insanların anlayışsız hallerine ister istemez üzülüyoruz. ama sen yine de bebişini düşün üzme kendini..
O yuzden az tuzlusundan yiyin dedim ya kiss
Ya da bosveeeerrrr... Hani bi laf var ya "ye tatliyi icme suyu yanarsa yansin, ye yagliyi ic suyu donarsa donsun". Ona bi de sunu ekliyom kendimden: "Ye tuzluyu ic suyu siserse sissin"
yok bebişim konusmuyorum hala bak saatın 5ı o salonda ben odamdameltemcim kocişinle bozuşmuşsun düzelttiniz mi arayı? msjımı aldın mı bu arada
tamam canım cumartesı sorayım ben , benım korkum genelde karındakı sertleşmeler ve kasılmalar erken dogum sınyalıdır oğlumda da yasamıstım ınşallah aynısı degıldrımeltemcim, doktoruna sorduğunda burda da paylaşır mısın, aynısı bende de oluyor.bazen sıklaşıyor korkuyorum...
bu arada eşinle en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah, böyle hormonlar bizi diyardan diyara uçururken ,insanların anlayışsız hallerine ister istemez üzülüyoruz. ama sen yine de bebişini düşün üzme kendini..
tamam canım cumartesı sorayım ben , benım korkum genelde karındakı sertleşmeler ve kasılmalar erken dogum sınyalıdır oğlumda da yasamıstım ınşallah aynısı degıldrı
kızlar ya bebek şekeri olarak keçeden yapılma çok güzel şeyler buldum. annemle beraber yapsak diyorum ne dersiniz? çok şirinler zor olur mu kiii? burada alabileceğim bi yer yok
günaydın canlarrr ancak okuyabildim geçmişi
meltem çok üzüldüm canım sıkma canını erkekler maalesef bizim gibi değillerbiz de hata kalastan incelik çıkar mı ?
mavusbebek ben 3. ayımı doldurduğumda 12 saat yol gidip ertesi gün de geri dönmüştüm. bi sorun yaşamadım şükür. riskli gebeliğin yoksa bi sakıncası yok diye biliyorum.
yaa kızlar dün akşam tatlı muhabbeti yapmışsınız ama benim canım hiç tatlı istemiyo hep böyle turşu limon falan yiyesim var ye ekşiyi doğur ayşe yi yalan mı oluyor bu durumda
ben de pztesi ve salı için yıllık iznimden kullanıp 1 haftaya bağlamak istiyorum. ama banka işlerini bu günden halletmem gerekgünaydınnn arkadaşlar..ben bugün evdeyimm işi ekttimm:))
ay çok güzelleeeeerbence elin yatkınsa yap ben bu kadar düzgün yapabilsem ben de yapardım
kız kasım annelerinde doğuran doğurana ayol çok heycanlı
dün ben de okudum ya baya. ama kasımı bulamıyo kimse. bizim ailede de erken doğum çok. korktum birazzz:26:
Cam silen anne ve anne adaylarının dikkatine
istanbul cumartesi pazar pazartesi salı yı yamurlu gösteriyo
ben bir hafta on gün geri geleceğini biliyorum kesin öle olucak bak gör
acaba genetik mi bu tip şeyler ben bi araştıriim. 6 kuzenim var 4ü prematüre, biri de abimm. bi tek ben 9 aylık doğmuşum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?