- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.221
beş tane ceviz çok değil mi? Ben iki tane zor yiyorum valla cevizden tiksindim artık, bende başladım balık hapına bugün ilkini içtim vatnaa millete hayırlı olsun:) Teksevindiğim konu eleviti bırakmak oldu, onu yutamıyordum her akşam ez un gibi yap sonra iç ığğğğ oldumm
beş tane ceviz çok değil mi? Ben iki tane zor yiyorum valla cevizden tiksindim artık, bende başladım balık hapına bugün ilkini içtim vatnaa millete hayırlı olsun:) Teksevindiğim konu eleviti bırakmak oldu, onu yutamıyordum her akşam ez un gibi yap sonra iç ığğğğ oldumm
selammm kızlarr nasılsınız uzuuuunn bir zamandr yazamıyorum laptopun üstüne su döktüm klavyem bozukhrkes iyi çok şükür balık yağını bende sordum ceviz yeter dedi dr. bende marincap var içsemmi acep
kızlar benim bebişi hıçkırık tuttu galibatekme mi atıyo kıpırdanıyo mu diye dikkat edince ritmik olarak tıp tıp olduğunu farkettim sanırım hıçkırıyo çok komik
Canım benim doktorum bana marincap verdi, on yıldırda her sabah kendim içiyorum dedi. Eczaneye sordum çoğu kadın doğum uzmanı bu ilacı öneriyor dedi
kızlar bu arada hamile yastığı aldım acayip memnunum tavsiye ederim geceleri prenseslr gibi yatıorum:90: ama kocam bu durumdan pek memnun deil yatağı biz kaplıouz kızımla
hickirdigini nasil anlioyrsun tam anlatabilirmisin bana nasil bisey oldugunu
ya tam da emin değilim ama başka bişey olamaz çünkü artık tekmelerini de dönmesini de anlıyorum...bu sefer 2 sn gibi aralıklarla zıpladı...bildiğin böyle karnının içinde bişey zıplıyo...artık dışardan da belli oluyo minik minik oynuyo göbeğim ordan da farkettim canım...sen hissetmeye başladın mı bebişini?
hayir hiss etmiyorum, ama bazen böyle kalp atar gibi sanki biseyler pit pit ediyor icerde acaab hickirikmi diye düsündüm, bende sadece bazen baloncik patlar gibi olyuor ama tekme felan yok
selaaamm kızlarr bugün kontrole gittim maşşallah oğluşum 25. haftayı doldurmuş. sata göre ilerde gidiyo743 gram olmuş.
yarin 22 olacak allahin izniyle, senin kac oldu doktor baska ne dedi hareket hissediyormusun bebegin???
bende başta senin gibi hissediyodum sonra o pıt pıtlar şiddetleniyo tekme tokat olarak sana geri dönüyobi de ilk başta öyle çok kıpırdasın istiyosun ki...sen de şu an öylesindir eminim...bütün gün sırt üstü yatıp hareket etmesini beklemişliğim var benim de...ama bi kez başladı mı da zaten güçlenerek devam ediyo..önce günde 1 kez sonra 2 kez hissederken şimdi nerdeyse bütün gün oynuyo sıpam sen de ayırt edeceksin tekme mi hıçkırık mı hiç merak etme
ben burdan aldm çokkk güzl evet pahallı azıcık ama değer bnceayy bende istiyorum onlardan hangi marka aldın canım?
ay canim benim ins, bende hissedecem sizin gibi ilk bebegim karnimda öldü 2 ayliken oyüzden cok korkularim var benim hamileligimi hic yasiyamiyorum bir parca bisey bile almadim halen erken almak iyi degil diyorlar korkdugum icin almyiorum ama hareketlerini bi hissetsem allahin izniyle daha korkmam herhalde
ay canim benim ins, bende hissedecem sizin gibi ilk bebegim karnimda öldü 2 ayliken oyüzden cok korkularim var benim hamileligimi hic yasiyamiyorum bir parca bisey bile almadim halen erken almak iyi degil diyorlar korkdugum icin almyiorum ama hareketlerini bi hissetsem allahin izniyle daha korkmam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?