2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben ceviz tabağıyla geziym valla bide balık yemediğim için mecbur cevize verdim kendimi ama dmir ilacnı içemiom bennn

ben alıştım artık yemeye zaten seviyodum önceden de balık yağı hapı da bu sıcaklarda mide bulantısı yapmaz inşallah baya korkuyorum ondan

Canım benim doktorum bana marincap verdi, on yıldırda her sabah kendim içiyorum dedi. Eczaneye sordum çoğu kadın doğum uzmanı bu ilacı öneriyor dedi

kızlar benim bebişi hıçkırık tuttu galiba tekme mi atıyo kıpırdanıyo mu diye dikkat edince ritmik olarak tıp tıp olduğunu farkettim sanırım hıçkırıyo çok komik

kızlar bu arada hamile yastığı aldım acayip memnunum tavsiye ederim geceleri prenseslr gibi yatıorum:90: ama kocam bu durumdan pek memnun deil yatağı biz kaplıouz kızımla

Canım benim doktorum bana marincap verdi, on yıldırda her sabah kendim içiyorum dedi. Eczaneye sordum çoğu kadın doğum uzmanı bu ilacı öneriyor dedi

bende hamile kalmadan önce almıştm marincapı arada içiorm hem ceviz hem balk yağı içsem çok gelirmi acaba:44:

hickirdigini nasil anlioyrsun tam anlatabilirmisin bana nasil bisey oldugunu

ya tam da emin değilim ama başka bişey olamaz çünkü artık tekmelerini de dönmesini de anlıyorum...bu sefer 2 sn gibi aralıklarla zıpladı...bildiğin böyle karnının içinde bişey zıplıyo...artık dışardan da belli oluyo minik minik oynuyo göbeğim ordan da farkettim canım...sen hissetmeye başladın mı bebişini?

hayir hiss etmiyorum, ama bazen böyle kalp atar gibi sanki biseyler pit pit ediyor icerde acaab hickirikmi diye düsündüm, bende sadece bazen baloncik patlar gibi olyuor ama tekme felan yok

hayir hiss etmiyorum, ama bazen böyle kalp atar gibi sanki biseyler pit pit ediyor icerde acaab hickirikmi diye düsündüm, bende sadece bazen baloncik patlar gibi olyuor ama tekme felan yok

bende başta senin gibi hissediyodum sonra o pıt pıtlar şiddetleniyo tekme tokat olarak sana geri dönüyo bi de ilk başta öyle çok kıpırdasın istiyosun ki...sen de şu an öylesindir eminim...bütün gün sırt üstü yatıp hareket etmesini beklemişliğim var benim de...ama bi kez başladı mı da zaten güçlenerek devam ediyo..önce günde 1 kez sonra 2 kez hissederken şimdi nerdeyse bütün gün oynuyo sıpam sen de ayırt edeceksin tekme mi hıçkırık mı hiç merak etme

yarin 22 olacak allahin izniyle, senin kac oldu doktor baska ne dedi hareket hissediyormusun bebegin???

21+2 olduk biz de. 2 gün önce doktora tekrar sordum. Hissetmiyorum normal mi dedim. Önce hissetmen lazım hareketlerini filan dedi. Hareket Hissetmiyorum pit pit atışlar hissediyorum ama çok nadir deyince istersen bi bakalım dedi. Ultrasona soktu beni. Kalp atışlarını gösterdi. Her şey normal dedi. Senin hissettiğin bebegin nabzidir, tekmelerini daha hissetmezsin dedi. Artık içim rahat etsin diye mi söyledi bilmiyorum ama bebek iyi çok şükür.

ay canim benim ins, bende hissedecem sizin gibi ilk bebegim karnimda öldü 2 ayliken oyüzden cok korkularim var benim hamileligimi hic yasiyamiyorum bir parca bisey bile almadim halen erken almak iyi degil diyorlar korkdugum icin almyiorum ama hareketlerini bi hissetsem allahin izniyle daha korkmam herhalde

ama artık korkularını yenmen lazım 2 aylık bebiş ayrı 5 aylık bebiş ayrı...ilk 3 ay düşük riski zaten çok yüksek...alışveriş konusunda bişey diyemiycem ben nerdeyse herşeyini aldım mesela ama almayan arkadaşlar da çok burda...alışverişi her zaman yaparsın ama hamileliğini her zaman yaşayamazsın bu kadar umutsuz olma...senin önceki hamileliğinde düşük yapmış benim yapmamış olmam şu anda benim bebeğimin daha sağlıklı olduğunu göstermez...kuzuların hepsi allaha emanet bize sadece iyi düşünmek kalıyo ki bu da çok önemli çünkü senin yaşadığın stres bebeğine de yansıyo rahat ol her şey olacağına varır....

Inşallah en kısa zamanda kıpır kıpır biz de hissederiz canım. Doktor bebeğine iyi diyorsa takma kafana. Ben de senin gibiyim. Hamile miyim değil miyim, hala tam olarak adapte olamadım. Bi de ben çok şükür mide bulantısı, aserme gibi şeyler yaşamadım. O yüzden kendimi hiç hamile gibi hissetmiyordum. 10 gündür biraz karnım büyüdü az biraz da pit pitlar var. Hamile olduğumu daha yeni hissetmeye başladım.

slm kızlar kısmet nasipse bende oğlan annesiyim :) maşallah diyyim benim oğlum çok hareketli :) ilk hamileliğim çok gariptir ki çok canım sıkkın olduğunda yada mutlu olduğumda onunla konuşuyorum ve beni anlıyor hemen tekmelerini savuruyor :) çok değişik ve çok güzel bir duyguymuş.. Allah isteyen herkese nasip etsin..

selam kızlar şekerimi yüklendim geldim
umarım bu kez bir azizliğe uğramam
siz de iyisiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…