2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ben de bişey sorayım bebişlerinizle konuşuyo musunuz? yani konuşmaktan kastım 'aman da benim kızım tekme mi atıyomuş' falan gibi şeyler değil normal muhabbet tarzı...konuşun bebekle falan diyolar ya ben konuşamıyorum kendimi salak gibi hissediyorum konuşmaya çalışınca da...kafayı yedim iyice kendi kendime konuşuyorum diye düşünüyorum çok saçma geliyo ama konuşmak da istiyorum çünkü sesimi tanısın istiyorum doktorlar da tavsiye ediyo napcam bilmiyorum

canım ben her şeyi konuşuyorum oğlumla sabah uyandığında eşime günaydın diyorsam ona da diyorum hatta onunla daha fazla ilgileniyorum canım oğlum tatlı oğlum bugün anne yorgunmuymuş vb.. çok normal şeyler konuştukça ve tekmelerini hissedince daha çok konuşmak istiyorsun bebeğinle :) ayrıca ses tanıması da ne zaten senin içinde o sıcaklığını biliyor hissediyor :)

ne güzel yaa keşke ben de öyle muhabbete girebilsem kızımla ben böyle yazdıktan sonra top oldu bebişim zaten pişman oldum biliyo mu acaba aklımdan geçenleri hissediyo mu küstü mü bana diye

Kızlar bir konuda yardımınız lazım. Ya benim şuanda doğuma kadar magnezyum , kalsiyum d3 , ve kan şurubum var. 3 tane ilaç ben bunları içince kendimi kötü hissediyorum, midem bulanıyor, ishal oluyorum karnım ağrıyor. Içmediğim zamanlar çok iyiyim. Olmuyor içmek istemiyorum. Siz ilaç kulllanıyor musunuz ben dr. Uma kızdığı için içiyorum desem de içemiyorum düzenli olarak.... Siz hangi ilaçları kulllanıyorsunuz içmezsek ne olur... Kalsiyumu çok süt yoğurt yiyorum belki kansızlık olur kan ilacını içmememden ama bizim annemlerin komşusu da hamile 5 aylık o da içmiyor ilaç falan... Dr u yamamış ona da.. Neye göre bu iş anlamadım. Hiç ilaç kullanmayanlar da var yani... Zararı nedir içmesem olmaz mııııııııııııııııı

plasentası arka duvarda olan varmı dr öle söledi sordum açıklama yapmadı kötü bişi olsa sölerdi sanırım size de söyledimi dr böle bişi?

bende senin gibiyim canım konuşamıyorum öyle sesli içimden konuşuyorum bazen ozamanda beni duymaz heralde sesli konuşunca çok acayip geliyo banada

o ilaçların birisi kramp girmemesi için diğerleri de kan sayımlarındaki düşüklükler için. kan ilacı içmelisin. ben de içiyorum

canım ben kalsiyum da magnezyum da içmiyorum elevitle ferplex fol içiyorum....kalsiyum a gerek yok dedi bi miktar elevitin içinde var zaten günlük aldıkların da yeter dedi...magnezyumu kramplar ve kabızlık için veriyolar bende 2 sorun da yok çok şükür o yüzden onu da içmiyorum...bence çok kötü oluyosan içme...

ne güzel yaa keşke ben de öyle muhabbete girebilsem kızımla ben böyle yazdıktan sonra top oldu bebişim zaten pişman oldum biliyo mu acaba aklımdan geçenleri hissediyo mu küstü mü bana diye

canım bebeklerimiz öyle ince eleyip sık dokuyamazlar ki daha sen şimdi annem canım kızım napıyomuş orda ben çok özledim onu çok tatlı benim kızım gibi konuşsan sana tepki vericektir. ve konuşurken elini gezdirme karnında belirli bir yerde sabit tut :) ve mutlaka müzik dinlet istersen benim doktorumun önerdiği bir kaç müzik var söylerim isimlerini onları dinlediğimde daha çok hissediyorum oğlumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…