- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.241
selam kızlar şekerimi yüklendim geldim
umarım bu kez bir azizliğe uğramam
siz de iyisiniz umarım
selam kızlar şekerimi yüklendim geldim
umarım bu kez bir azizliğe uğramam
siz de iyisiniz umarım
geçmişi okuyacağınıza gelin 2 muhabbet edelim kızlar sonra okursunuz yaw
sağol canımmhadi bakalım iyi şanslar sana o zaman
ben yorrgunummmmmmmmm
sağol canımhadi bakalım iyi şanslar sana o zaman
ben yorrgunummmmmmmmm
kızlar ben de bişey sorayım bebişlerinizle konuşuyo musunuz? yani konuşmaktan kastım 'aman da benim kızım tekme mi atıyomuş' falan gibi şeyler değil normal muhabbet tarzı...konuşun bebekle falan diyolar ya ben konuşamıyorum kendimi salak gibi hissediyorum konuşmaya çalışınca da...kafayı yedim iyice kendi kendime konuşuyorum diye düşünüyorum çok saçma geliyo ama konuşmak da istiyorum çünkü sesimi tanısın istiyorum doktorlar da tavsiye ediyo napcam bilmiyorum
anammmmm kız geçmişide okumuyorum burayada yazamıyorum çalışmaktan
tamam sen hariç o zaman
canım ben her şeyi konuşuyorum oğlumla sabah uyandığında eşime günaydın diyorsam ona da diyorum hatta onunla daha fazla ilgileniyorum canım oğlum tatlı oğlum bugün anne yorgunmuymuş vb.. çok normal şeyler konuştukça ve tekmelerini hissedince daha çok konuşmak istiyorsun bebeğinle :)ayrıca ses tanıması da ne zaten senin içinde o sıcaklığını biliyor hissediyor :)
allah seni ne etmesin emi deli kız
kızlar ben de bişey sorayım bebişlerinizle konuşuyo musunuz? yani konuşmaktan kastım 'aman da benim kızım tekme mi atıyomuş' falan gibi şeyler değil normal muhabbet tarzı...konuşun bebekle falan diyolar ya ben konuşamıyorum kendimi salak gibi hissediyorum konuşmaya çalışınca da...kafayı yedim iyice kendi kendime konuşuyorum diye düşünüyorum çok saçma geliyo ama konuşmak da istiyorum çünkü sesimi tanısın istiyorum doktorlar da tavsiye ediyo napcam bilmiyorum
Kızlar bir konuda yardımınız lazım. Ya benim şuanda doğuma kadar magnezyum , kalsiyum d3 , ve kan şurubum var. 3 tane ilaç ben bunları içince kendimi kötü hissediyorum, midem bulanıyor, ishal oluyorum karnım ağrıyor. Içmediğim zamanlar çok iyiyim. Olmuyor içmek istemiyorum. Siz ilaç kulllanıyor musunuz ben dr. Uma kızdığı için içiyorum desem de içemiyorum düzenli olarak.... Siz hangi ilaçları kulllanıyorsunuz içmezsek ne olur... Kalsiyumu çok süt yoğurt yiyorum belki kansızlık olur kan ilacını içmememden ama bizim annemlerin komşusu da hamile 5 aylık o da içmiyor ilaç falan... Dr u yamamış ona da.. Neye göre bu iş anlamadım. Hiç ilaç kullanmayanlar da var yani... Zararı nedir içmesem olmaz mııııııııııııııııı
Kızlar bir konuda yardımınız lazım. Ya benim şuanda doğuma kadar magnezyum , kalsiyum d3 , ve kan şurubum var. 3 tane ilaç ben bunları içince kendimi kötü hissediyorum, midem bulanıyor, ishal oluyorum karnım ağrıyor. Içmediğim zamanlar çok iyiyim. Olmuyor içmek istemiyorum. Siz ilaç kulllanıyor musunuz ben dr. Uma kızdığı için içiyorum desem de içemiyorum düzenli olarak.... Siz hangi ilaçları kulllanıyorsunuz içmezsek ne olur... Kalsiyumu çok süt yoğurt yiyorum belki kansızlık olur kan ilacını içmememden ama bizim annemlerin komşusu da hamile 5 aylık o da içmiyor ilaç falan... Dr u yamamış ona da.. Neye göre bu iş anlamadım. Hiç ilaç kullanmayanlar da var yani... Zararı nedir içmesem olmaz mııııııııııııııııı
ne güzel yaa keşke ben de öyle muhabbete girebilsem kızımlaben böyle yazdıktan sonra top oldu bebişim zaten pişman oldum biliyo mu acaba aklımdan geçenleri hissediyo mu küstü mü bana diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?