2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
plasentası arka duvarda olan varmı dr öle söledi sordum açıklama yapmadı kötü bişi olsa sölerdi sanırım size de söyledimi dr böle bişi?

benimkine önde sıkıntı yok dedi sadece pek bilmiyorum o konularda bişey...

bende senin gibiyim canım konuşamıyorum öyle sesli içimden konuşuyorum bazen ozamanda beni duymaz heralde sesli konuşunca çok acayip geliyo banada

oh beee benim gbi biri daha yalnız değilim oleyyyyy ben de tam ne kadar duygusuz bi insanım diye kendime saydırmak üzereydim canım tam zamanında yetiştin

canım bende kramp falan yok magnezyum sadece o işe mi yarıyor. ben de bebeğe yarralı sanıyordum. o zmaan onu eledim. kansızlık yok ama ben de biliyorum ki kansızlık önemli belki onu içerim tamam. kalsiyuma gelince o da mide bulantısı yapıyor. içmezsem ne olur ki... süt yoğurt falan çok yiiyorum.. offfffffffffffffffff...

müziği ben de sürekli dinletiyorum özellikle klasik müzik tavsiye ediyolar diye bol bol dinliyorum kendim de severim zaten...ama sen yine de yaz belki benim dinlemediklerimdendir...neyse yaa eninde sonunda sesimi tanıycak o kadar da kasmıyım bari kendimi

oh beee benim gbi biri daha yalnız değilim oleyyyyy ben de tam ne kadar duygusuz bi insanım diye kendime saydırmak üzereydim canım tam zamanında yetiştin [/QUOTE]

yalnız deilsin ben varım bu yapı meselesiheralde ya bizim gelin ilk hamileliğinde bi severdi karnını insan yanı falan dinlemezdi ben utanırdım artık bi konuşurdu karnını mıncık mıncık ederdi şimdi ben konuşayım diyoorum kocam varsa yanımda ondan bile utanıyorum

zararı var mı yok mu bilmiyorum ama benim şu şekilde oldu
başta folik asit kullandım sonra decavit verdi doktorum (aslında elevit yazmış ama eczacı decavit vermiş neyse) 10 gün kadar içebildim en son afedersin istifra edince bıraktım
yeni bi kaç gündür de kan ilacı alıyorum başka da ilaç içmiyorum
süt+peynir+yoğurt zaten tüketiyorum meyveyi de, az önce okuduklarımdan sonra da bugün cevize başlıycam aslında pekmez de içmek lazım
inşallah sonumuz hayırlı olur

canım benim çok haklısın mide bulantısı yapıyor. bende 3 tanee ilaç kullanıyorum hatta magnezium la birlikte 4 oldu . ilk günler 2 hafta boyunca çok zorlandım çok mide bulantılarım oldu ama doktorun verdiyse bir bildiği vardır ve kullanmak zorundayız . sen zaten doktoruna danışmadan kesme .. Çünkü sana faydası yok bebeğimize yararlı o ilaçlar .. nasıl ilk aylar mide bulantılarımız için bir şey yapamıyorsak bunu da düşünmiycez evladımız için içicez içmemiz gerekli diye düşünüyorum sende böyle düşün belki kafanda oluştruduğun bir sıkıntıdır ve geçer .. yada ben kan hapımı kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum vitaminimi öğlen yemeklerinden sonra balık yağımı da gece yatarken içiyorum. magneziumumuda gece içiyorum sende böl zamanlara :)

kan ilacını mutlaka iç şu dönemde ve sonrasında çok lazım bi arkadaşım 5 aya kadar kullanmadı da kan değerleri sıfırladı çünkü ne varsa bebiş kullanmış arkadaşa bişey kalmamış serumlarla iğnelerle toprladı valla kızcağız...kalsiyumu da ben çok araştırdım doktoruma da sordum çünkü laktozsuz süt bulamadığım için başta hiç süt falan içemiyodum...o zaman öğrendim ki bebiş kalsiyum ihtiyacını senden her halukarda sağlıyo ama bu arada senin yıllarca biriktirip kemiklerine depoladığın kalsiyumu azaltıyo dolayısıyla da hamilelikte kalsiyum almayan annelerde diş çürümeleri erken kemik erimesi vs. görülebiliyomuş..yani aslında baktığında kalsiyumu bebiş için değil kendin için içiyosun ona göre kendin değerlendir ama bence sütü yoğurdu tüketiyosan hiç gerek yok....magnezyumu ben hiç kullanmadım eksikliğini de hiç hissetmedim kramplar başlayınca başlarız biz de magnezyuma boşver

canım valla ben dr. itiraf ettim dedim içmiyorum demir ilacımıda kan ilacımıda oda bana dedi ki tmm demir ilacını 3 günde 1 iç ama kan ilacını hergün içmen lazım dedi bendetmm dedim

gökçe bu arada benimde adım gökçe
bende senin gibiyim canım hiç konuşamıyorum bebeğimle banada garip geliyor bende nekadar duygusuzum diyorum kendime ama yapamıoyrum işte doğunca artık bıdı bıdı konuşuruz bebişerimizle

oh beee benim gbi biri daha yalnız değilim oleyyyyy ben de tam ne kadar duygusuz bi insanım diye kendime saydırmak üzereydim canım tam zamanında yetiştin

yalnız deilsin ben varım bu yapı meselesiheralde ya bizim gelin ilk hamileliğinde bi severdi karnını insan yanı falan dinlemezdi ben utanırdım artık bi konuşurdu karnını mıncık mıncık ederdi şimdi ben konuşayım diyoorum kocam varsa yanımda ondan bile utanıyorum [/QUOTE]

ayyy ben de ist da annemin yanındayken diyodum ki heralde annemin kardeşimin yanında falan utanıyorum konuşamıyorum eve gidince rahat rahat şakırım diye ama nerdeeeee...eşim işe gidiyo benim ağzımı da bıçak açmıyo arada bi kızım napıyosun içerde falan diye laf atıyorum ama çok ilerletemiyoruz sohbeti malum karşı taraftan cevap gelmeyince

kasma tabi ya tanıyor zaten seni :) konuşmasanda sıcaklığınla onu koruma iç güdünle tanıyor o seni :) tabi konuşta :) bide çikolata ye :) o zaman çok haraketleniyorlar :) ve şarkıyı sende söyleye bilirsin :)

chopin-frederic-nocturne-in-c-sharp-minor-posthumous

Sterling EQ - Theme from Caravans

Sana bir şey sorim ya sende gaz oldu mu ya da gazın oluyor mu benim inanılmaz gaz sancım var :)

anaaammmmm adaşım varmış ya burda benim sadece adımız değil huyumuz da aynı desene evet doğunca artık napalım babasıyla konuşurken duyuyodur nasıl olsa sesimi napıyım elimde değil zoraki de konuşulmuyo ki bi yere kadar...halbuki hiç öyle soğuk bi insan da değilim sıcak kanlıyımdır bebeklerle falan da konuşuyorum agu dese yetiyo muhabbetin devamı için ama hiç tepki gelmeyince olmuyo işte

ayyy ben de ist da annemin yanındayken diyodum ki heralde annemin kardeşimin yanında falan utanıyorum konuşamıyorum eve gidince rahat rahat şakırım diye ama nerdeeeee...eşim işe gidiyo benim ağzımı da bıçak açmıyo arada bi kızım napıyosun içerde falan diye laf atıyorum ama çok ilerletemiyoruz sohbeti malum karşı taraftan cevap gelmeyince [/QUOTE]
ay cok guldum sana delısın sen yaaaaa:))) ne guzel olurdu sıhırlı annemdekı gıbı konusabılseydık bebıklerle karnımızda ohhh:)

sağol canım müzikler için deniycem hemen...gaz olmaz mı yaa gazman gibi geziyorum ortalıkta geçen gün bi oturdum tuvalete allah ne verdiyse eşim de içerden sesleniyo aşkım sen böyle biri değildin noldu sana diye başta utanıyodum duymasın falan istiyodum ama o gaz sancısını çekeceğime duysun daha iyi

offff benımde bavul hazırlamam lazım ama hıc yapasım ypk hatta gıdesım yok evde ısler benı beklerken yattım uyuudm ben bugun ayaklarım cok agrıyor taıyamıyor galıba bu kıloyu bu bacaklar:/

hani barışmadan gitmiyodun kız başlamışsın bavul toplamaya

ay cok guldum sana delısın sen yaaaaa:))) ne guzel olurdu sıhırlı annemdekı gıbı konusabılseydık bebıklerle karnımızda ohhh:)[/QUOTE]

dimiiii ohooo cevap verse ne muhabbetler döndürürüm ben burda da tek taraflı bu kadar oluyo işte ancak

evet canım bende gayet sıcakkanlıyımda konuşsam bebeğimle ya tepki vermezse aaa çok kırılırım

şaka tabi ama mesela arkadaşlarım kocam filanda göbeğime dokununca bile utanıyorum ben yaa iyice değişti huylarım

bebişinizin müzikle kıpraşmasını istiyosanız açın gangam style ıben bugün kızıma dinlettim oynasın accık diye... hiç de sevmem ya böle şarkıları ama arada oynamak lazım dimiii

bu arada chopin e tepki vermedi sevmedi heralde ama sterling EQ da coştu resmen benim de çok hoşuma gitti çok yumuşak bi müzikmiş gerçekten çok hoş...kızımda ayağa kalkıp dans etmeye çalışıyo heralde zira şu sıra naptığını çözemiyorum delirdi iyice kesin içerde dans ediyo teşekkür ederiz teyzesi bu dans için

kıskanıyoz mu yoksa kız bebişleri kocalarımızdan

kesinlikle çalışan olmak daha kolay işlerin yarısını eşine satabiliyorsun çalışıyorum diye. Ama hamileykenn iş yerinde ihtiyaçlarını karşılayamıyorsun. Bu dönemde zor ama bebişlerimizin geleceği için yoksa ihtiyaç listesini tamamlamak zor

çok geçmiş olsun canım. netteki yorumlrı okuma boşver moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

ben doktoruma sordum balık hapını günde 3 tane ceviz yiyiyorsan balık hapı içmene gerek yok dedi

doktorum balık,ceviz,ıspanak,semiz yeterli diyor bende düzenli olarak kullanmaya gayret ediyorum.

bebişinizin müzikle kıpraşmasını istiyosanız açın gangam style ıben bugün kızıma dinlettim oynasın accık diye... hiç de sevmem ya böle şarkıları ama arada oynamak lazım dimiii

ben her tür müziği dinlerim de kızım çok seçici şimdiden...sadece klasik müziğe ve 80 ler rock-metale tepki veriyo...zevki de iyi sıpanın anlıyo müzikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…