- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.261
plasentası arka duvarda olan varmı dr öle söledi sordum açıklama yapmadı kötü bişi olsa sölerdi sanırım size de söyledimi dr böle bişi?
bende senin gibiyim canım konuşamıyorum öyle sesli içimden konuşuyorum bazen ozamanda beni duymaz heraldesesli konuşunca çok acayip geliyo banada
canım bebeklerimiz öyle ince eleyip sık dokuyamazlar ki daha sen şimdi annem canım kızım napıyomuş orda ben çok özledim onu çok tatlı benim kızım gibi konuşsan sana tepki vericektir. ve konuşurken elini gezdirme karnında belirli bir yerde sabit tut :) ve mutlaka müzik dinlet istersen benim doktorumun önerdiği bir kaç müzik var söylerim isimlerini onları dinlediğimde daha çok hissediyorum oğlumu :)
Kızlar bir konuda yardımınız lazım. Ya benim şuanda doğuma kadar magnezyum , kalsiyum d3 , ve kan şurubum var. 3 tane ilaç ben bunları içince kendimi kötü hissediyorum, midem bulanıyor, ishal oluyorum karnım ağrıyor. Içmediğim zamanlar çok iyiyim. Olmuyor içmek istemiyorum. Siz ilaç kulllanıyor musunuz ben dr. Uma kızdığı için içiyorum desem de içemiyorum düzenli olarak.... Siz hangi ilaçları kulllanıyorsunuz içmezsek ne olur... Kalsiyumu çok süt yoğurt yiyorum belki kansızlık olur kan ilacını içmememden ama bizim annemlerin komşusu da hamile 5 aylık o da içmiyor ilaç falan... Dr u yamamış ona da.. Neye göre bu iş anlamadım. Hiç ilaç kullanmayanlar da var yani... Zararı nedir içmesem olmaz mııııııııııııııııı
Kızlar bir konuda yardımınız lazım. Ya benim şuanda doğuma kadar magnezyum , kalsiyum d3 , ve kan şurubum var. 3 tane ilaç ben bunları içince kendimi kötü hissediyorum, midem bulanıyor, ishal oluyorum karnım ağrıyor. Içmediğim zamanlar çok iyiyim. Olmuyor içmek istemiyorum. Siz ilaç kulllanıyor musunuz ben dr. Uma kızdığı için içiyorum desem de içemiyorum düzenli olarak.... Siz hangi ilaçları kulllanıyorsunuz içmezsek ne olur... Kalsiyumu çok süt yoğurt yiyorum belki kansızlık olur kan ilacını içmememden ama bizim annemlerin komşusu da hamile 5 aylık o da içmiyor ilaç falan... Dr u yamamış ona da.. Neye göre bu iş anlamadım. Hiç ilaç kullanmayanlar da var yani... Zararı nedir içmesem olmaz mııııııııııııııııı
canım bende kramp falan yok magnezyum sadece o işe mi yarıyor. ben de bebeğe yarralı sanıyordum. o zmaan onu eledim. kansızlık yok ama ben de biliyorum ki kansızlık önemli belki onu içerim tamam. kalsiyuma gelince o da mide bulantısı yapıyor. içmezsem ne olur ki... süt yoğurt falan çok yiiyorum.. offfffffffffffffffff...
canım valla ben dr. itiraf ettim dedim içmiyorum demir ilacımıda kan ilacımıda oda bana dedi ki tmm demir ilacını 3 günde 1 iç ama kan ilacını hergün içmen lazım dedi bendetmm dedimKızlar bir konuda yardımınız lazım. Ya benim şuanda doğuma kadar magnezyum , kalsiyum d3 , ve kan şurubum var. 3 tane ilaç ben bunları içince kendimi kötü hissediyorum, midem bulanıyor, ishal oluyorum karnım ağrıyor. Içmediğim zamanlar çok iyiyim. Olmuyor içmek istemiyorum. Siz ilaç kulllanıyor musunuz ben dr. Uma kızdığı için içiyorum desem de içemiyorum düzenli olarak.... Siz hangi ilaçları kulllanıyorsunuz içmezsek ne olur... Kalsiyumu çok süt yoğurt yiyorum belki kansızlık olur kan ilacını içmememden ama bizim annemlerin komşusu da hamile 5 aylık o da içmiyor ilaç falan... Dr u yamamış ona da.. Neye göre bu iş anlamadım. Hiç ilaç kullanmayanlar da var yani... Zararı nedir içmesem olmaz mııııııııııııııııı
kızlar ben de bişey sorayım bebişlerinizle konuşuyo musunuz? yani konuşmaktan kastım 'aman da benim kızım tekme mi atıyomuş' falan gibi şeyler değil normal muhabbet tarzı...konuşun bebekle falan diyolar ya ben konuşamıyorum kendimi salak gibi hissediyorum konuşmaya çalışınca da...kafayı yedim iyice kendi kendime konuşuyorum diye düşünüyorum çok saçma geliyo ama konuşmak da istiyorum çünkü sesimi tanısın istiyorum doktorlar da tavsiye ediyo napcam bilmiyorum
oh beee benim gbi biri daha yalnız değilim oleyyyyyben de tam ne kadar duygusuz bi insanım diye kendime saydırmak üzereydim canım tam zamanında yetiştin
müziği ben de sürekli dinletiyorum özellikle klasik müzik tavsiye ediyolar diye bol bol dinliyorum kendim de severim zaten...ama sen yine de yaz belki benim dinlemediklerimdendir...neyse yaa eninde sonunda sesimi tanıycak o kadar da kasmıyım bari kendimi
offff benımde bavul hazırlamam lazım ama hıc yapasım ypk hatta gıdesım yokben bavul hazırlıyom bi yandan gözüm sizde:))
canım valla ben dr. itiraf ettim dedim içmiyorum demir ilacımıda kan ilacımıda oda bana dedi ki tmm demir ilacını 3 günde 1 iç ama kan ilacını hergün içmen lazım dedi bendetmm dedim
gökçe bu arada benimde adım gökçe
bende senin gibiyim canım hiç konuşamıyorum bebeğimle banada garip geliyor bende nekadar duygusuzum diyorum kendime ama yapamıoyrum işte doğunca artık bıdı bıdı konuşuruz bebişerimizle
yalnız deilsin ben varımbu yapı meselesiheralde ya bizim gelin ilk hamileliğinde bi severdi karnını insan yanı falan dinlemezdi ben utanırdım artık bi konuşurdu karnını mıncık mıncık ederdi şimdi ben konuşayım diyoorum kocam varsa yanımda ondan bile utanıyorum
kasma tabi ya tanıyor zaten seni :) konuşmasanda sıcaklığınla onu koruma iç güdünle tanıyor o seni :) tabi konuşta :)bide çikolata ye :) o zaman çok haraketleniyorlar :) ve şarkıyı sende söyleye bilirsin :)
chopin-frederic-nocturne-in-c-sharp-minor-posthumous
Sterling EQ - Theme from Caravans
Sana bir şey sorim ya sende gaz oldu mu ya da gazın oluyor mu benim inanılmaz gaz sancım var :)
offff benımde bavul hazırlamam lazım ama hıc yapasım ypk hatta gıdesım yokevde ısler benı beklerken yattım uyuudm ben bugun ayaklarım cok agrıyor taıyamıyor galıba bu kıloyu bu bacaklar:/
ay cok guldum sana delısın sen yaaaaa:))) ne guzel olurdu sıhırlı annemdekı gıbı konusabılseydık bebıklerle karnımızda ohhh:)[/QUOTE]ayyy ben de ist da annemin yanındayken diyodum ki heralde annemin kardeşimin yanında falan utanıyorum konuşamıyorum eve gidince rahat rahat şakırım diye ama nerdeeeee...eşim işe gidiyo benim ağzımı da bıçak açmıyo arada bi kızım napıyosun içerde falan diye laf atıyorum ama çok ilerletemiyoruz sohbeti malum karşı taraftan cevap gelmeyince
anaaammmmm adaşım varmış ya burda benimsadece adımız değil huyumuz da aynı desene evet doğunca artık napalım babasıyla konuşurken duyuyodur nasıl olsa sesimi napıyım elimde değil zoraki de konuşulmuyo ki bi yere kadar...halbuki hiç öyle soğuk bi insan da değilim sıcak kanlıyımdır bebeklerle falan da konuşuyorum agu dese yetiyo muhabbetin devamı için ama hiç tepki gelmeyince olmuyo işte
kasma tabi ya tanıyor zaten seni :) konuşmasanda sıcaklığınla onu koruma iç güdünle tanıyor o seni :) tabi konuşta :)bide çikolata ye :) o zaman çok haraketleniyorlar :) ve şarkıyı sende söyleye bilirsin :)
chopin-frederic-nocturne-in-c-sharp-minor-posthumous
Sterling EQ - Theme from Caravans
Sana bir şey sorim ya sende gaz oldu mu ya da gazın oluyor mu benim inanılmaz gaz sancım var :)
evet canım bende gayet sıcakkanlıyımda konuşsam bebeğimle ya tepki vermezse aaa çok kırılırım
şaka tabi ama mesela arkadaşlarım kocam filanda göbeğime dokununca bile utanıyorum ben yaa iyice değişti huylarım
ah canım her calışan kadının en buyuk hayalıdır, ev kadınlarına ozenırler nedense oyle bır ızlenım olusmustur butun gun yatıldıgına daır ben hem calışmıs (ilk hamıleleıgımde 8 ay calıstım ayrıldım oğlum 3 yasındayken tekrar calışmaya basladım 2 sene daha calıstım)hemde ev hanımlıgı yapmıs bırı olarak soyleyeyım yok mus oyle bı dunya ınan çalışırken daha rahatmıs goz gormeyınce gonul katlanır mısalı evde olunce her ıse yetısmek zorunda kalıyorsun dogum ıznıne cıktıh-gında arayacaksın ınan bu gunlerını hem sosyallıgını evde oturmak cok sıkıcıııı((
Selam hanımlar, dün gece hastahanedeydim. Ilişki sırasında kanamam oldu. Apar topar doktora koştuk. Bebegin eşi aşağıda olduğu için kanamam olmuş. Doktor Ilişki yasak dedi. Plesentanin aşağıda olması normalde sorun olur mu dedim. Olmaz dedi doktor ama nette bir sürü şey okudum. Böyle bi durumu Yaşayan var mi
ben doktoruma sordum balık hapını günde 3 tane ceviz yiyiyorsan balık hapı içmene gerek yok dedi
bebişinizin müzikle kıpraşmasını istiyosanız açın gangam style ıben bugün kızıma dinlettim oynasın accık diye... hiç de sevmem ya böle şarkıları ama arada oynamak lazım dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?