- 18 Şubat 2011
- 186
- 34
- 318
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.281
kıskanıyoz mu yoksa kız bebişleri kocalarımızdan
ben her tür müziği dinlerim de kızım çok seçici şimdiden...sadece klasik müziğe ve 80 ler rock-metale tepki veriyo...zevki de iyi sıpanın anlıyo müzikten
Bende başlarda metallica,cranberries dinletiyodum amma bir yerde okudum hafif müzikler dinletin bebeğinize diye..dedim nabıyom benşimdi vivaldi ye döndüm azcık daha büyüsün bebişim...sonra metal e rock a devam :)))
yok canım daha erken kıskanmak için ama doğduktan sonra nolur bilememmm
tamma tamam içcem ilaçlarımı offffffffffffffffffffff((((((( nefret ediyorum ilaçlardan midemi yakıyor bulandırııyor. offfffffffff... neyse bakalım... 23+5 oldum ben gerçi dr. a göre bu sefer de 24 lerde ama anlamadım gitti her neyse 6 aylık deedi de bana 6 aya girdim mi yoksa bitti de 7. aya mı girmiş oldum şu hesaplamayı anlamıyorum... ben de bugün öğrencilere bir bağırıyorum serkaaaaannn diye bir tepik attı bana ahanda çocuğu korkuttum dedim :) gülüyor çocuklar :))) birr de ben sebzeli börek yaptım sabah götürdüm. canım çekti içine 1 tanecik sosis koymuştum. onlar yazı yazarken çıkardım yedim. ön sıradaki öğrencim öğretmenim onun içinde sosis varrrrrrrrrrr... demesin mi ??? niye ne oldu ki ya dedim. e yenmez o annem yemedi hiç dedi ben şok :) boğazımda kaldı yahu :))) ki bu 3. sınıf öğrencisi... benim veliler maşallaahhh hepsi hamile şuanda çocuklar da haliyle her şeyi biliyolar :)))
sağol canım müzikler için deniycem hemen...gaz olmaz mı yaa gazman gibi geziyorum ortalıkta geçen gün bi oturdum tuvalete allah ne verdiyseeşim de içerden sesleniyo aşkım sen böyle biri değildin noldu sana diye başta utanıyodum duymasın falan istiyodum ama o gaz sancısını çekeceğime duysun daha iyi
hani barışmadan gitmiyodun kız başlamışsın bavul toplamaya
ay cok guldum sana delısın sen yaaaaa:))) ne guzel olurdu sıhırlı annemdekı gıbı konusabılseydık bebıklerle karnımızda ohhh:)
Eki Görüntüle 536268 Eki Görüntüle 536271 Eki Görüntüle 536272 Eki Görüntüle 536274 Eki Görüntüle 536277 Eki Görüntüle 536278 Eki Görüntüle 536279 Eki Görüntüle 536280 Eki Görüntüle 536281 Eki Görüntüle 536283 davsanlı tulumlara bayıldım nası guzeller yaaaaa
KIZLAR VALLA cicişler topicine ekledim ama kimse yok canım sıkıldı buraya ekleyim dedimcivil bebe den beğendiklerim hafta sonu almayı düşünüyoruz
yok bavula hııc bısey koymadım akşam gelsın neden valız yapmadın desın goturmeyı dusundugum seylerı utuledım hazırladım duruma gore gece koyarım yada koymam maksat onu tılt etmek[/QUOTE]dimiiii ohooo cevap verse ne muhabbetler döndürürüm ben burda da tek taraflı bu kadar oluyo işte ancak
yok bavula hııc bısey koymadım akşam gelsın neden valız yapmadın desın goturmeyı dusundugum seylerı utuledım hazırladım duruma gore gece koyarım yada koymam maksat onu tılt etmek
seytan durttu benı aradım sımdı bı guzel ........
gelmıyorum senle kımle gıdersen gıt dedım gelmıyorum ben
bı guzel de saydırdım ağzıma gelenı ben ne kadar kotu bı ınsanmısım bunları hakedıyorum dedım herseyı gectım dedım karsında hamıle bı ınsan var sen bunları yapıyorsun
adamın agzındna cıkan tek sey aglama tam hoduk adam ol da aglatma o zaman
zaten benım adımda meltemse onun burnundan fıtıl fıtıl getırırım zatenne diyecekler ki? ay özür dilerim aşkım çok hatalıyım hepsi benim suçum diycek halleri yok işte ancak ağlama,moralini bozma bilmem ne sanki durduk yere ağlanıyo ya da moral bozuluyo...amaaaaaaan hepsi aynı valla yaa boşver gitsin...eve gelince düzgünce özür diler belki
zaten benım adımda meltemse onun burnundan fıtıl fıtıl getırırım zaten
hadi bakalım kolay gelsin sana o zaman canım allah diline kuvvet versin
of of of çok geçmiş olsun canımSelam kizlar
Drdan gldim nihayet. 15 saatlik aclik, 5 saatcik uyku, 100 gr sekerli su, 11 tüp kan alimi, 3 kere bayginlik(biri cok fena), dayanma ve sabir sureci sonunda seker testimi tamamladim. 7:30dan beri hastanedeydim daha sonuc cikmamis.umarim hersey yolundadir bebisim icin ben herseye katlanirim. Boyu 31 cm kilosu 750 olmus melegimin. Babasina benzettim bu sefer :) derisi kalinlasmis buyumus tombislemis yanaklari falan masallah benim yavruma. su an cok uykum var ve cok yorgunum. Ruzgar da cabasi oldu basim catliyo. Uyumam lazim. Birsy kacar. Hepinizi oper...
kızlar((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?