2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ay süper yaaa cidden büyük tesadüf :) Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah Sağlıklı sıhhatli olsunda ne olsa kabulum

benimde oğlum var o yüzden herkes kız olsun diyor ama benim için farketmez oğluşları çok seviyorum ben

kız olursa ad eşim çok sevinir bakalım nasip kısmet

Ama kızlar 3 gündür ful progestan kullanıyorum günde 3 defa hala lekelerim geçmedi

az önce lavaboya gitim yine canım sıkıldı yükselmedi herhalde hala oranı

sizde durumlar nasıl lekesi devam eden varmı ?

slm kızlarrr..nasılsınız..bebişler nasıl...
bende bir uyku ki sormayın...kafamı kaldıramıorum yataktan ben yaaa..sureklı yatsam yatcam..bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın modundayım nıyeyse..
hiç bole olmadıydım.bulantıdan eser yok bende daha oglumda 9ay mide bulantısı ysamıştım...
dun kontrole gıttım..vee keseyı gordukk kalp atışı için se cok erken tabi dha 5 hafta 5 gunlukmuş meleğim...
kalp atışınıda bi alsak başka bişi istemiorum doğrusu..
kese için doktor oluşmuş ama biraz silik şimdilik dedi :26:nieki acep yafuuu..kafama takıldı ..sormayıda unuttum dr a...

kizlar bide gecen yilki,annelerin topiklerini gezip baktim.dogumdan sonra bile paylasimlar yapmislar,bebege nasil bakilir,nasil emzirilir,mamasi,bezi,nasil degisilr ve baska bebek konularinda paylasimlarda bulunmuslar cok hostu,tabi simdi oldugu gibi fazla giremiyorlar ama zaman buldukca paylasim yapiyorlar.dogan bebek listemiz topigini buyuzden hazirladik,dogum sonrasi devam etmek,icin hepimizin adi o listede var,ama tabi kimler isterse bilgi yazicak,bebek kac kilo dogdu cinsiyeti ismi ve.baska bilgileri yazicak.insallah subattan herkesin dogumu bittikten sonra liste bebeklerle dolduktan sonra ordan devam edicez,ve tabiki,bebise bakmaktan zaman bulunca yani bebisleri uyutunca giricez artik.cok guzel bir sey ya.dusunsenize bebisler dogmus,aglamasi,mama yemesi her 1 seyini paylasiyoruz.bilgiler verilsin ve o listemizi tamamlayip subati bekleyelim.

canim gozun aydin keseyi gormussun.silik milik ne ya.doktorlarin cikarmadigi bi bu kalmisti buda cikti,doktorun cihazi bozuktur o yuzden.belki bagirsaklarinda qaz vardir,silik gorulmus,belki doktorun cihazi oyle gostermis,ya kese silik goruldu diye bisey yok.kese ya vardir yada yoktur.allah allah .
bide kiz doktoruna kizdim simdide sana kizicam,uyuma ya,bu kadar uynurmu?harakette olman lazim,simdiden boylesysen,karnin buyudugunde ne yapicaksin?orda olup sacini cekip kacsam bakalim yinede uyuya bilicekmisin.ya ben yanimdakilere hep takilitim,hep kulagini sacini cekerim,ne hyazikki,hamislerimizin hic biri yanimda diyil.yoksa varayaaaa.cok uyuma kiz.

kız deliksiz uyuyamıorum ki zaten oğluşum sağolsun 15dk da bi gelip gidio yanıma
koçişede çok iş dusuo adamcağız her bişi yapıo zaten yapardı bakıo ben gene uyku modundayım oglusu alıp gıdıo...
ay bende ıstemıom bole olıım ama ne bıleım yafu kal dıom uyuma kendıme bı bakmışım gene kestırıom ben
sağol tatlım ya içimi rahatlattın doğru kese ya var yada yoktur demi var sonucta silim milikte neymiş hıh
birazdan işe gidicez eşimle annem gelıcek oğluşun yanına ...birazcık paşamla oynıım ben gıtmeden bi duş falan aldırayım...
çok opurum hepınızı bebişlere gobüşlere ii bakın ...

hiç canını sıkma canımm bu sefer her sey cok guzel olacak senı cok ii anlyrum fakat bu sefer hepimiz ıcın her sey en guzel olacakk 7-8 ay snra mınıklerımızın yuzune bakıp gulumsıcez...

hiç canını sıkma canımm bu sefer her sey cok guzel olacak senı cok ii anlyrum fakat bu sefer hepimiz ıcın her sey en guzel olacakk 7-8 ay snra mınıklerımızın yuzune bakıp gulumsıcez...

Kızlar gelemiyorum bugün, malum mobilyalar geldi evde temizlik yerleşme falan bitmiyor üstüne köpeğim ishal oldu tutamiyo kakasini bı de onun pesinden kosturmaca daha yemek yapmadım banyo yapmam gerek ve tabii duş almak çünkü üstüne bı de aksam arkadaslara Gidicez off bugün bitmez

MERHABA TATLIM.ozledik seni haha ha hah cok guldum ya okadar isin icinde bide kopek ishal olmus.vaybe basindakide agiir dedrtmis.gelsende actigin topiklerle ilgili duzenleme yapsan .yani 6 tane subat annelerini ilgilendiren topik var ilk sayfaya onlarin linkini sadece sen ata bilirsin.zamanin olunca bein topikte asagida yaptigim gibi linkleri 2 tane topigine atarsin canim.tum anneler giriyor nede olsa.

merhaba ben de geldim
ilk bebeğim
en son kalp atışlarını gördüm :)
son adet tarihim 30 nisan ama geç döllenme oldu
başka ne yazacaktık tablo için :)

subat annelerı neler yapıyosunuz bakalım sızınde korkularınız var mı ya dusuk yaparsam ya dıs gebelıkse dıye henuz keseyı gormedık cunku zamanı var da cok endıselenıyorumm ya bebıs yoksa

merhaba ben de geldim
ilk bebeğim
en son kalp atışlarını gördüm :)
son adet tarihim 30 nisan ama geç döllenme oldu
başka ne yazacaktık tablo için :)
merhaba tatlim hosgeldin aramiza.bilgilerini listeye aliyorum canim.iyi paylasimlar .ALLAH bebegini saglicakla kucagina almayi nasib etsin.

bende yazayım bari yaş 24 ılk bebegım son adetım 14 mayıs tahmını cınsıyet erkek :) kese gorulmedı henuz eklersın dımı canım

zuzucumj sende yalnislikla keseyi gorduk yazdim ama bu hatayi ilk sayfadaki esas tablomuzda duzelttim ve kalbini gorduk yaZDIM.yani onemli olan ilk sayfadaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…