2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben fırına bi balık atıp gelene kadar sanırım sayfa uçacak
bu aralar balığı bol tüketmek lazım :)
ama lüütfen sorumu bu arada cevaplayın
bebek cinsiyetini nasıl tahmin ediyosunuz?

canım ilk sayfamızda mınüre adlı arkadaşın topic linki var oraya tıkla ve mınüre arkadaşımıza sat, doğum tarihini ve yaklaşık kaç günde bir adet olduğunu yani siklus unu özelden mesaj at o tahmin ediyor kendisi ultrason doktoru sanırım..

kızlar şimdi doktordan geldim evet bebeğimin kalp atışını duydum ama sadece 2-3 saniye kadar
benim gittiğim doktor profesör ama adam olamamış aptal şey çok sinirliyim kızlar çok
muayhaneye girdik hemen ultrasona aldı daha konuşmadan birşey yapmadan devlet hastanesi gibi
hemen kontrole alalım dedi girdik odaya neden bu kadar gerginsin biraz sakinleş diye çemkirdi gayet
sert bir şekilde gıcıkk... sonra bebeğimin kalp atışı duyuldu bir anda bende istem dışı gövdemi hafif kaldırdım
ekrana bakayım diye bir kızdı sen böyle olursan birşey göremeyiz dedi rahat muayene edemiyorum dedi
tamam bir daha bulamıcam onu zaten küçük dedi kalktı gitti odasına bende şok tabi((((
odaya girdim kaç haftalık diyorum birşey söylemek için erken diyo 5+1 olabilir dedi ama 5+3 olmadan
kalp atışı duyulmaz o zaman 5+3 tür dedi manyakbirde daha 1 hafta önce gittim şimdi sadece kontoldü
odada 5 dakika toplam kalmadım bile bir daha aynı muayene ücreti aldı paracı sey
zaten hassasım nasıl moralim bozuldu ağla ağla canım çıktı ya gerginim diye kızıyor bana
manyak bu benim ilk bebeğim 7 aydır uğraşmışım olsun diye beklemişim gözümden sakınıyorum
birşey olucak diye sabaha kadar uyuyamamışım kontrole gidicez diye bana yaptığı şeye bak
elbette bu heycanım bu gerginliğim normal.. herhalde benim doktor paraya doymuş hırsız sey..
belki çok iyi bir profesör olabilir ama biz hiç uyuşmadık ve artık ona gitmicem kesin karar verdim
bir arkadaşım medikal parlta doğum yaptı 2 ay önce doktorundanda hastanedende çok memnunda
hatta bana çok dedi gel seni götüreyim diye yok illa özele gidicem demiştim sanki medikal park özel değil
velasıl kızlar uzun oldu birazcık ama bebeğimin kalp atışını çok kısa olsada duydum ama mutlu değilim
doktordan dolayı:2::2::2:

benımde kasıklarımda agrı oluyor ama gecelerı akıntım da var kokusuz beyazımsı.. yuzustu yatamıyorum sankı gobegım kocaman da leke gelmesı normal mı bılmıyorum canım doktora gıt.. Allah korusun bısey falan olmasın da

sayfalar çok çabuk ilerliyo en başından okumak istiyorum ama günlerimi alabilir:)
ya bebişlerin cinsiyetini nasıl tahmin ediyosunuz ki ya da içinize öyle
doğduğu için mi tahmini cinsiyetini yazıyosunuz??????
canim ilk sayfada tablonun altinda linkler var,cinsiyet tahmini linkine tikla orda topik sahibi minureye ozelde sor,oda cevabi bana ozelde aticak bende listeye alicam

sladı canım ben 56 kiloda hamile kaldım ve normal doğum istiyorum kısmetse..
okis canim ama bilgilerin burda kayb olur en iyisi dogan bebek topigimize yaz,listeye atarim.

pişşşşştt hamısler bakıverın kız biii bisey dıcem sızee bu gobus delıgınız altı kasıklarınız orası sert miii
evet canim cok sert,hatta bazi zamanlarda hafif siskinlik oluyor ve sonra geciyor.

bende de aynısı oluyor canım bı ınıyo bı sısıyo normal yanı.. korkularında var mı kuzum dıs gebelıkse falan dusuk olursa dıye bende var da. esım de hep kızıyor ıyı dusun dıye kendıne stres yapıyosun dıyoo

canlarim cok aciktim kostum yemeye yemezsem findigim kuser.sonrada esimle sahile inicez birazcik gezelim.hadi aksama burdayim.hamisler gobisler lutfen yeni bilgisi olan varsa ozelde bana yazsin sayfalarin icinde kayb oluyor.heoinizi opuyorum.gobislere ve findiklara iyi bakin.sladi kayar........

çok üzüldüm senin adına , bence de değiştir doktorunu ne olursa olsun annenin halinden anlamıyorsa doktorluk neden yapıyor?
ben de dün gittim doktorum defalarca dinletti kalp atışını...

öyle ağrım falan yok benim akıntım çok senin gibi beyazımsı sadce bugün birazcık geldi yine olursa gidecem inşallah olmaz

öyle ağrım falan yok benim akıntım çok senin gibi beyazımsı sadce bugün birazcık geldi yine olursa gidecem inşallah olmaz

kahverengı demıssınde o yuzden dedım canım onemlı olabılır dıye akıntılar gebelıkte normalmiş oyle demıstı doktorum..

çok üzüldüm senin adına , bence de değiştir doktorunu ne olursa olsun annenin halinden anlamıyorsa doktorluk neden yapıyor?
ben de dün gittim doktorum defalarca dinletti kalp atışını...

nerde canım ya nerdeee o şokla zaten kalp atışı diyip olayın bitmesi saniyelik ve sonra bir daha bulamam demesi tam bir kabus
benim ne heycanımı ne tedirginliği asla anlamadı o kadar para verdim haram olsun diyorum valla bugün bu halimle
beni bu kadar ağlattı ya başka birşey diyemicem:2:

ay kıyamam sana canım.. benımde buna benzer bısey oldu.. hamılelıgımı ogrendım heyecan yaptık gece 1 gıbı doktora gıttık esım yenı gelmıstı.. kadın demesın mı bu saatte nıye geldınız ruyanızda mı gordunuz benı dedı uykumdan uyandım dedı.. ben de dedım kı doktor hanım sızın o guzel yuzunuzu gormeye meraklı degılız.. uykunuzdan uyanmak zorundasınız cunku ben para verıyorum bu hastaneye bana bagırıp cagıramazsınız sız dedım.. 2 dakıka muayene ettı kese gorunmuyo dedı uyuz kadın bıdaha da gıtmem o doktora..

kahverengı demıssınde o yuzden dedım canım onemlı olabılır dıye akıntılar gebelıkte normalmiş oyle demıstı doktorum..

sağlık ocağındaki doktor bana ilk iki ay normal dedi parlak kırmızı olmadığı taktirde dedi ben gebe olduğumu öğrenmeden önce yani son adet tarihimden 25 gün sonra 3 4 gün süren kahverengi leke oldu o zaman bundan fazlaydı asıl adet olacağım tarihde lekelenmem bittti adet olmadım bi kaçgün geçincede gebe olduğumu öğrendim doktora bunu söyledim o normal olabilir dedi ama yinede korkuyorum ben bu bebeğe 4 seneden sonra kavuştum ya allahım inşallah onu bana bağışlar ve tabiki tüm hamilelerimizi bebeklerine bebekleride annelerine bağışlar

uzulup yıpratma kendını canım.. eger ıstanbuldaysan halakalı kent hastanesınde bengu hanım var o kadar ıyı senı kırmamak ıcın elınden gelenı yapıyor ve agzından canım bıtanem dusmuyor sımdılık o doktorum ona dogum yaPtırcam Allahtn bısey olmazsa

YOK BU BENIM IKINCI HAMILELIYIM ilk denememde hamil;e kalmistim,4.cu ayda bebegimi kayb ettim,yani 4 ayi sorunsuz gecirdim sadece bebek hasta oldugu icin aldiler.,bu defada dusuk veya dis gebelik gibi hic 1 korkum yok.cunki,ikinciyi sorunsuz gecirdigim icin kendimden cok emindim.zaten dusuyu atan sebepler var bende o sebepler yokki,oyuzden ilk hamilelik dusuksuz falan gecince digerleride sorunsuz gecer,.benim tek korkum folik asit eksikligi yu
zunden hasta olan bebegimdi 20.hafta korkusuydu.okorkuyuda yendim.heyecanla subati bekliyorum.

ınsallah canım korkma o zaman Allahın ıznıyle bırsey olmaz bıtaneem

folıc asıt eksıklıgı sende mı vardı canım hamılelıgınde kullanıyomusun pekı doktor bana da verdı ama daha fırsat bulup cıkamadım almaya

teşekkürler kızlar cevabınız için ama benim
adetlerim düzenli değildi polikistik over vardı o yüzden sanırım
adet tarihimi versem de doğru bi sonuç pek olmaz en iyisi ben
cinsiyetini asıl zamanı gelince öğreneyim :)
henüz içime pek bişey doğmuyo
çin takvmine göre erkek diyo, bide ben de hiç mide bulantısı
baş dönmesi olmuyo bu da erkeğin işaretiymiş ama
yinede ben pek ne olduğunu hissedemiyorum :)
olsun orda minik bi kahve çekirdeğim var ya yeter :)

benım de yok o sıkayetlerım canım sanırım senınle aynı gun dogum yapıcaz yanlıs hatırlamıyorsam benım de erkek dıyo hayırlısı

izmirdeyim canım ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine medikal parkta zekeriya bey varmış arkadaşım çok memnun kalmıştı
onunda ağzından canım tatlım güzel kızım gibi sözler naip olmazmış ayrıca eşlerlede arası çok iyiymiş herşeyi detaylı
anlatıp bilgi veriyormuş zaten medikal parkta izmirde yeni açıldı ve son derece lüks ve güzel bir hastane artık bişrazcık
beklicem 10 gün kadar daha sonra gidicem hemde bebeğim birazcık büyüsün en azından gittiğimizde bazı şeyler netleşsin
çünkü böyle muallakta kalmak çok üzücü

canım konunun dısında baska bırsey sorucam . benım sat 14 mayıs 15 hazıran da kan testı yaptırdım 20.70 dı 17 hazıran da 80.96 cıktı degerım yanı 4 haftalıktı gec dollenme benım sanırım keseyı gormedı 1 hafta sonra bakalım dedı sızce degerlerım normal mı esım sımdıye artmıstır degerın dıyor ama 1 hafta olmasını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…