- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.641
hadi gel burak ütüyü falan pediküre gidelim beraber
kız memlekete gideceğim ben ayollll kim yapacak ütüleri he
kızım verme bu paraları zaten çabuk büyüyo bebekler. yazık büyüyünce alırsın böyle pahalı şeyleri sen hala yapmamışsın bebeğin doğum tarihini hani?
ya dedigini yapdim bebegin dogum tarihinide yazdim olmadi kac defa denedim
değişiklikleri kaydet dedinmi
evt onuda yapdim bu yazi cikyior ,,Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.``
nedemek istedigini anlamadim. türkcem biraz kit benim ;-)
evt onuda yapdim bu yazi cikyior ,,Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.``
nedemek istedigini anlamadim. türkcem biraz kit benim ;-)
benimki de öyleydi canım 2 kere oldu hatta doktor daha çoooook pozisyon değiştirir o dedi aklında kalmasın yani
yalnız ben 2 kere baş aşağı döndüğünde de sabahtan akşama kadar gezdiydimyani bence çok gezmekten olabilir ama riski olan bişey değil...çok gezince öyle dönüyo ertesi gün başka türlü dönüyo sıkıntı olcağını sanmam
bak bakalım beğencen miyatak çok güzel olcak da arabayı biraz daha kurcalıycam
Ikisi de guzel de park besigin grisini düşünme bence, renkli olanlar daha güzel
yağmur başladı burada
burda da başladı baya oldu öğleden beri ara ara yağıyo gök gürlüyo falan çok sıkıcı yaa
ohhhh şöyle doya doya gezin anammm bebekler olunca arayacağız bu günlerimizi ben diyim size demedi demeyin güle güle kullan bacım
benimki de öyleydi canım 2 kere oldu hatta doktor daha çoooook pozisyon değiştirir o dedi aklında kalmasın yani
yalnız ben 2 kere baş aşağı döndüğünde de sabahtan akşama kadar gezdiydimyani bence çok gezmekten olabilir ama riski olan bişey değil...çok gezince öyle dönüyo ertesi gün başka türlü dönüyo sıkıntı olcağını sanmam
wallaa aksam coktaktımkafama amaa doktor bısı demedı sonuctaaa gezmeyee devam krampgelene kdr durmak yokkk yolaa devamm:)))
bak bakalım beğencen miyatak çok güzel olcak da arabayı biraz daha kurcalıycam
gamzelihatun seni aradım ama açmadın görmedin sanırım numaram çıkmıştır oraya sonu 02 ....
bugün nerde yattığını öğrendim çok kötüyüm... bursa e tipi kapalı cezaevine koymuşlar. ben gidemedim abisi savcılıktan özel izinle görüştü. çok kötüymüş ağlıyomuş. bir de olayı anlatmıştım ya kızı kaçırmış biri bu da ordaymış bilmeyerek falandan ceza yediği için bunu tecavüzcülerin cinsel istismarcıların koğuşuna atmışlar. gardiyanlar akşama kadar çalıştırıyormuş eşimi sevmiyorlarmış bu koğuşu ççünkü... diyomuş ben bişey yapmadım eşim var hamile inanmıyolarmış... allahım... yatak yokmuş ... yerde yatıyomuş... 6 kişilik koğuşta 20 kişi kalıyomuş. yemekler çok kötüğymüş. 50 lira vermiştim içerde lazım olur diye gardiyanlar almış verin kantinden bişey alıcam diyomıuş vermiyolarmış... görüşü sordum tellle oraya taaa ayın 1 inde saat 1 deymiş ilk görüş... allahım napcam ben... bişey yapmazlar dövmezler öldürmezler di mi orda... ya nolur bişey deyin.............ya bilen biri hesaplatsın polis falan savcı hakim olan varsa cezası 2 yıl bir ay olay 2004 eylülde olmuş. 129 gün tutuklu olarak o dönem yatmış. bize 6 ay yatarı var dediler ama bişmiyoruz... orda diyolarmış mahkumlar oğlum sen 1 sene yatarsın ya nolur yardım edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?