2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben geldim çok yorgunum sabah eyüp devlet hastanesin den randevu almıştım doktor o kadar geri zekalıydıkı anlatamam idrar testim de şeker çıkmış yükleme yapılmasını istiyorum dedim vay efendim hamilelikte rutin miymiş yükleme yapmak özeller uyduruyorlarmış hiç ilgi alaka yok bide beni ultrasyon dopplere yolladı ordaki doktor da yanın daki kızla konuşmaktan bişey anlatmadı sinir oldum hemen kendi hastaneme gittim valla bayıldım 170 tl şeker yüklemesini de 2düzey yaptırdım allahım durumu olmayanlara yardım ettin oh bi güzellde sağlık bakanlığına şikayette bulundum doktor için içim rahatladı bu arada şekerim biraz fazla çıktı doktorum doğumdaymış asistanı öyle dedi raporlarımı bıraktım doktorum arayacak bakalım o diyece

selam kızlar nasılsınız 100 lük şekerimizi yüklettik 4 defa kan verdik aç karnımıza saat 3 de sonuçlar çıkacak ya kızlar bu da eğer yüksek çıkarsa çocuğa bişey oluyor mu sıkıntı olur mu ya şekeri yüksek çıkan arkadaşlar neler yaptınız

kızlar bana 50lik yükleme yapıldı ilk sonuç 97 ikinci 156 çıkmış normal değer 140 olması gerekiyormuş of ya bakalım doktorum ne diyecek

herkesin yazdigi seyin altinda bebegim muhtmel dogacak tarigi bebegin kilosu felan yaziyor bende niye yazmiyor

bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi bana anlatirmisiniz ben daha yeni yeni hissetmeye baasliyom galiba

Son düzenleme:

Bizim de anneanneyle babaanne alicak bakalim. Senin alacaklarina da bi bakiyim ben:)

kuzllanıcı kontrol paneli var yukarda onu tıkla, ordan sol tarafta profili düzenle yi seç aşşa doğru in orda bebeğin doğacağı muhtemel tarihi soruyor onu yaz bu kadaaaarrrr
herkesin yazdigi seyin altinda bebegim muhtmel bebegin kilosu felan yaziyor bende niye yazmiyor

bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi bana anlatirmisiniz ben daha yeni yeni hissetmeye baasliyom galiba

amin kuzum inşallah.Ayy bende haftaya yaptırcam sen erkenmi yaptırdın canım ne zaman yapoılıyodu herkes yaptı ben haftaya yaptırcam daha gecikiyomuyum yoksa sen benden sonrasın normalde 9 gün var aramızda

benimki de öyleydi canım 2 kere oldu hatta doktor daha çoooook pozisyon değiştirir o dedi aklında kalmasın yani

yalnız ben 2 kere baş aşağı döndüğünde de sabahtan akşama kadar gezdiydim yani bence çok gezmekten olabilir ama riski olan bişey değil...çok gezince öyle dönüyo ertesi gün başka türlü dönüyo sıkıntı olcağını sanmam

Bizim de anneanneyle babaanne alicak bakalim. Senin alacaklarina da bi bakiyim ben:)

bak bakalım beğencen mi yatak çok güzel olcak da arabayı biraz daha kurcalıycam

merhabalar yürüyüşe çıkıcam çıkmadan bir bakayım dedim sizlere

sabah sabah kendimi öyle motive ettim ki sabah dediğimde 11aç karna şekerimi ölçecektim cihazı aldım çubugu sokuyorum ses yok cihazdao arada da parmağımı deldim kan akıyorcihazda bekledim bekledim ses yok kanımda boşa gittidün almıştık eşim az önce götürdü bakalım ne dicek eczaneaslında bizde hata alırken orada deneyecektik cihazıama saatlerce hastanede tahlildi muayeneydi kalınca o kadrını düşünemedikneyse sağlık olsun sizlerde alırsanız eğer deneyip alın bari

bu arada şeker yuklemesi yaptırıp fazla çıkan arkadaşlar üstesinden gelicez inş..

birde bebeğin ters duruşundan konu açılmış bende bu yuzden dun göründüm doktorumabir önceki doktorda ters mi ne demişti kafama takıldı bu çocuk hep tepetaklamı duruyor diedoktorum henuz doğum aralığında yani haftasında olmadığım için bebeğin bu dönüşlerinin normal olduğunu dahaaa çoookkkk dönerlerrr dedişu an o keyfinde dedikorkulacak bişey yok yani erken doğum vs. diye düşünmemeliyiz yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…