- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.621
kızlarrrr doktordan geldimmmm şekerim 85 çıktı doktor iyi dedi sizcede iyimii
anammm kaç saattir bakıyorum sanırım artık 5 ay süren araştırmalarım yavaştan sona eriyor...neden bahsediyo bu kız diye aklından geçenler için açıklama yapayım hemenbebek arabası ve park yatak araştırması tabii ki...sanırım sonuç olarak chicco lullaby lx park yatak ve kanz 2020 enigma travel system de karar kıldım....park yatak kesin gibi de araba hakkında kötü bişey duyarsam vazgeçme ihtimalim yüksek ama şimdiye kadar duymadım hem fiyatı çok uygun hem de videoda falan çok acayip kullanışlı duruyo kötü bi özelliğini göremedim...bakalım yatağı anneannesi-dedesi,arabayı da babaannesi-dedesi alacağı için seçmemizi bekliyolar ahhh ah çok uğraştım yaa ama şu araba işi hala muallakta nasıl olacak böyle bilmiorum
herkesin yazdigi seyin altinda bebegim muhtmel bebegin kilosu felan yaziyor bende niye yazmiyor
bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi bana anlatirmisiniz ben daha yeni yeni hissetmeye baasliyom galiba
rica ederiz ne demek kendi bebişimede aldm ilk hediyesini.sağlıklı sıhhatli giyerler inşallah..
Kızlar bu arada şeker sonuucm çıktı normal sınırın da altında doktoruma yarın göstercem. Düşük çıkması yüksek çıkmasından iyidir heralde. bakalım dr ne diycek
amin kuzum inşallah.Ayy bende haftaya yaptırcam sen erkenmi yaptırdın canım ne zaman yapoılıyodu herkes yaptı ben haftaya yaptırcam daha gecikiyomuyum yoksa sen benden sonrasın normalde 9 gün var aramızda
kuzllanıcı kontrol paneli var yukarda onu tıkla, ordan sol tarafta profili düzenle yi seç aşşa doğru in orda bebeğin doğacağı muhtemel tarihi soruyor onu yaz bu kadaaaarrrr
nasılsınızzz gecmısı cokokumadımherkez iyidir umarım.dun hastaneyee gıttık sekerı yuklettık allahtan lımon almısım yanımaa ıcemezdım heralde amaa lımon olunca cok bısaatsı anlamdım.bı saatın son on dakıkası fena oldum zor attım kendımı hastane dısına temız hava carptıkca yuzume kendımegeldım:)sonuc 111 cıktı ama doktor değerlendıremedı amelıyatı varmıs bu gun bakıcak.bebişimii gördüm kızım 800gr olmus 36.5 cm yanlız soyle bıdurum var bebek dönmus kafa asağida dedi eğer pozısyon değiştırmezse normaldoğm yaparsın dedi.ama annemler ablam falan erken dönmus allah korusun erkendoğum olabılır dıyorlar ama dr oyle bişi demedı olurmu acabaa kafama takıldı
aynen yaaa zaten durduğu yerde durmuyo dıyom ben daha ıkı uc ay yer değiştırmedn dururmuu bu ziill:)fıngırdek
ayy aksamdan berı aklıma soktular sınır ettıler benıı cok gezıyormusumm hıc hamıle gıbı davranmıyormusumm bak donmüş iştee bılmemneee offf.
yurumeden gezmeden bısı olmaz heralde yaaa zaten on on bes gun sonra kıs ıyıce baslar cıkamıcaz son son gezelım demıı amaaa yaa
Bizim de anneanneyle babaanne alicak bakalim. Senin alacaklarina da bi bakiyim ben:)
Eki Görüntüle 538394 Eki Görüntüle 538394
bunu almak istiyorum cok begendim tommy hilfiger ama biraz pahali ya 40 €uro
çok havalı. çok paran varsa ver derim ammmaaaa ben buna 40 € vericeme 80 tl ye dünyaları alırım
sen hala yapmamışsın bebeğin doğum tarihini hani?bencede cok güzel ama cokda pahali alamicam devam bakiyim belki biraz daha ucuzunu bulurum
eve gideyimde bir dünya ütüm var yapayım bu akşamdan gelince iş kalmasın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?