- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.081
kızlar bişey sorcam ben sadece folik asit
içiyorum doktor başka hapa gerek yok dedi
siz başka vitamin mineral hapları içiyomusunuz
acaba ben de içmelimiyim tereddüt ettim?
kızlar bişey sorcam ben sadece folik asit
tatlımm ben im hamile arkadaşım elavit diye bi hapı içiyomuş bende onu sölicem doktoruma başlıyım diye
kızlar benim bugün itibariyle bulantılarım başladı ne önerirsiniz kötüyüm canım hiç bişi istemiyo halsizimmmmm
bitanem bence progesteron seviyene baktır bi bildiğim kadarı ile o yapıyomuş ğöğüs leri
canim tabiki,folik asti kullaniyorum.benim annem zaten doktor ilk bebisi kayb ettikten sonra tam 5 aydir yuksek dozda folik asit kullanoyorum.halada devam edicem 5.aya kadar yuksek doz folik asit,ondan sonra asagi doz folik asit alicam doguma kadar.sen neden hala almadin folik asit,geciktirmeye gelmez.hatta hamilelik oncesi mutlaka gerekli.spina bifidayi engeller.bende ilk bebiste ciktigi icin ikinci bebiste cikma orani 2-4% di.onuda folik asit engelliyor.zaten milyonda bir cikan hastalik.dieyr bebekte 39-40 derece atesim vardi,ama simdi sinir sistemi gelistigi haftalarda atesim azicik oldu ve gecti,artik tehlikeyi atlattim.folıc asıt eksıklıgı sende mı vardı canım hamılelıgınde kullanıyomusun pekı doktor bana da verdı ama daha fırsat bulup cıkamadım almaya
cnm sorarsan buraya da yaz bende başka topiklerde görmüştüm o ilacın adını bide omega3 ve balık yağından bahsediyolar ben bu aralar doktora çok sık gittim bi 10 gün ara vercem o zamana kadar soramam galiba sen bunları da sorarsan çok sevinirim cnm.
canım sana vitamin falan verdilermi ne kullanıyosun?
progesteron ilk 27.5 idi değerim 1008 iken sonra da baktırmadım
kaç olması gerekiyor baktırırsam neye dikkat etmeliyim ki?
CANIM BENCE SEN MINUREYE OZELDE YAZ.tam adet gunune gore digil hamile kaldigin aya gore hesapliyor.teşekkürler kızlar cevabınız için ama benim
adetlerim düzenli değildi polikistik over vardı o yüzden sanırım
adet tarihimi versem de doğru bi sonuç pek olmaz en iyisi ben
cinsiyetini asıl zamanı gelince öğreneyim :)
henüz içime pek bişey doğmuyo
çin takvmine göre erkek diyo, bide ben de hiç mide bulantısı
baş dönmesi olmuyo bu da erkeğin işaretiymiş ama
yinede ben pek ne olduğunu hissedemiyorum :)
olsun orda minik bi kahve çekirdeğim var ya yeter :)
gozun aydin pitpiti duymussun,hemen listede eklerim.kızlaaaar baktım burda herkes kalp atışını duydum yazmış
kıskandım koşa koşa çıktım kadın doğuma
wee bende duydum çook tatlı ya pıt pıt
canim burda cogumuz gerektiginde ozelden yazisiyoruz,yani 100u gecenler cok,sen daha yenimi uye oldun?of neyseki,100u gece bilmissin.özel mesaj 100den sonra atılabiliyormuş değil mi:)
çoğumuz 100ün altındayız zaten:)
ooo bir hamis daha tebrikler sekerim.listeye seni almamis icin ilk sayfadaki tablo bilgilerine bak bize bilgilerini yaz ve seni listeye alalim.bekliyoruz.kızlar benim mercimeğimde şubat ta doğuyo benide alın listenize :)
hosgeldin canim.hamislerimiz git-gide artiyor.ilk sayfada tabloya bak,bilgilerini yaz,seni listeye alalim.merhaba hanımlarr bende nasipse bebegımı subat ayında kucagıma alacagımmaranıza katılmaya geldımm
canim her hangi bir eksikligin varsa o zaman o eksiklik icin vitamin falan yazilir,ama baska sey,mesala bana doktorum folik asit disinda(folik asiti zaten 5 aydir kullaniyorum),ummunoaktiv ve polivitaminler yazdi.hamilelik suresinde enfeksiyon hastaliklara bulasmama icin,grip falan olmamam icin.mesala uzerinde 9 aya yazan vitaminler yazilir.gunde bitane atiyorsun,seni doguma cok guzel hazirliyor,bide bebegin saglikli gelisiminde ise yariyor.tabiki,bunu doktorunun onermesi gerekkızlar bişey sorcam ben sadece folik asit
CANIM BENCE SEN MINUREYE OZELDE YAZ.tam adet gunune gore digil hamile kaldigin aya gore hesapliyor.
gozun aydin pitpiti duymussun,hemen listede eklerim.
canim burda cogumuz gerektiginde ozelden yazisiyoruz,yani 100u gecenler cok,sen daha yenimi uye oldun?of neyseki,100u gece bilmissin.
ooo bir hamis daha tebrikler sekerim.listeye seni almamis icin ilk sayfadaki tablo bilgilerine bak bize bilgilerini yaz ve seni listeye alalim.bekliyoruz.
hosgeldin canim.hamislerimiz git-gide artiyor.ilk sayfada tabloya bak,bilgilerini yaz,seni listeye alalim.
canim her hangi bir eksikligin varsa o zaman o eksiklik icin vitamin falan yazilir,ama baska sey,mesala bana doktorum folik asit disinda(folik asiti zaten 5 aydir kullaniyorum),ummunoaktiv ve polivitaminler yazdi.hamilelik suresinde enfeksiyon hastaliklara bulasmama icin,grip falan olmamam icin.mesala uzerinde 9 aya yazan vitaminler yazilir.gunde bitane atiyorsun,seni doguma cok guzel hazirliyor,bide bebegin saglikli gelisiminde ise yariyor.tabiki,bunu doktorunun onermesi gerek
arkadaşlar benim bulantım ve baş dönmem çok oluyor dün hiç kalkamadım sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz(
tebrikler canim.neguzel 1 subat annesi daha hosgeldin.ilk sayfada tabloya bak bilgilerini yaz seni listeye alalim.merhaba bende geldim araniza bugun kan tahlili sonucumu aldim pozitif cikti fransadan araniza katiliyorum uc gun oldu gecikeli ilk gun test yaptim pozitif cikti ertesi sabah yine yaptim gene pozitif cikti kan tahlilimde bugun cikti siz ogreneli kac gun oldu
canım benim de 5+2 mi 5+3 mü neydi bebeğimi öğrendiğimde. HCG 10018 çıkmıştı alttan ultrasonla baktı doktor keseyi görmüştü ama bebek henüz net görünmüyodu ertesi hafta gittim hem bebeğimi hem de kalp atışlarını gördüm çok şükürben de korkmuştum acaba boş gebelik falan mı diye ama doktor henüz onu bilemeyiz erken daha demişti.
meraklanma haftaya görünür inşallah.
çok teşekkür ederimmmmmmmm tatlımmm :)) Allahımmm hepimize sağlıkla sıhatle rahat bi hamilelikle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
amin canim.insallah subatta hepimiz bebisleri kucagimiza alicaz.hadi bilgilerini yaz.ekleeye geciyim.çok teşekkür ederimmmmmmmm tatlımmm :)) Allahımmm hepimize sağlıkla sıhatle rahat bi hamilelikle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
amin canim.insallah subatta hepimiz bebisleri kucagimiza alicaz.hadi bilgilerini yaz.ekleeye geciyim.
KIZLARRRRRRRRRRRRR...hamisler gobisler ben liste guncellemesine basliyorum eksik bilgileri olan varsa hemen yazsin.tren kaciyorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?