2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bişey sorcam ben sadece folik asit
içiyorum doktor başka hapa gerek yok dedi
siz başka vitamin mineral hapları içiyomusunuz
acaba ben de içmelimiyim tereddüt ettim?

tatlımm ben im hamile arkadaşım elavit diye bi hapı içiyomuş bende onu sölicem doktoruma başlıyım diye

ilk 8-10 hafta kadar folik asit öneriyorlar genelde sonrasında demir ağırlıklı vitaminlere geçiyorlar bir sonraki kontrolünde kendiside değiştirir zaten

tatlımm ben im hamile arkadaşım elavit diye bi hapı içiyomuş bende onu sölicem doktoruma başlıyım diye

cnm sorarsan buraya da yaz bende başka topiklerde görmüştüm o ilacın adını bide omega3 ve balık yağından bahsediyolar ben bu aralar doktora çok sık gittim bi 10 gün ara vercem o zamana kadar soramam galiba sen bunları da sorarsan çok sevinirim cnm.

kızlar benim bugün itibariyle bulantılarım başladı ne önerirsiniz kötüyüm canım hiç bişi istemiyo halsizimmmmm

canım 100 msj olmadan özelden yazamıyorum ama bende bulantı falan yok çof hafif sabah oluyo bişey yiyince geçiyo sabahyataktan kalkmadan tuzlu bişet at ağzına tansiyon düşünce mide bulantısı oluyormuş öle de bakalım

merhaba bende geldim araniza bugun kan tahlili sonucumu aldim pozitif cikti fransadan araniza katiliyorum uc gun oldu gecikeli ilk gun test yaptim pozitif cikti ertesi sabah yine yaptim gene pozitif cikti kan tahlilimde bugun cikti siz ogreneli kac gun oldu

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

umarım eksilmeden devam ederiz sonuna kadar...
tatlıcadı zekeriya bey i de duydum aslında merve hanım dan aldım onu da mı denesem ki
egepolden bir de şükran hanımla gökalp bey iyiymiş diyorlar
benim doktorum fuat akercan mükemmel bir doktor ama her ay hem 200 hem test parası gerek yok mu acaba diyoruz

folıc asıt eksıklıgı sende mı vardı canım hamılelıgınde kullanıyomusun pekı doktor bana da verdı ama daha fırsat bulup cıkamadım almaya
canim tabiki,folik asti kullaniyorum.benim annem zaten doktor ilk bebisi kayb ettikten sonra tam 5 aydir yuksek dozda folik asit kullanoyorum.halada devam edicem 5.aya kadar yuksek doz folik asit,ondan sonra asagi doz folik asit alicam doguma kadar.sen neden hala almadin folik asit,geciktirmeye gelmez.hatta hamilelik oncesi mutlaka gerekli.spina bifidayi engeller.bende ilk bebiste ciktigi icin ikinci bebiste cikma orani 2-4% di.onuda folik asit engelliyor.zaten milyonda bir cikan hastalik.dieyr bebekte 39-40 derece atesim vardi,ama simdi sinir sistemi gelistigi haftalarda atesim azicik oldu ve gecti,artik tehlikeyi atlattim.

tamam tatlımm sorarımm burayada yazarımm ben bu cumartesi yada pazartesi keseyi görmek için gidicem doktora gidince sorucamm sanada haber vericem tatlımm

progesteron ilk 27.5 idi değerim 1008 iken sonra da baktırmadım
kaç olması gerekiyor baktırırsam neye dikkat etmeliyim ki?

benimm 11 haziranda adet günümdü 12 si doktora gittim sonra 16 sında gittim bi daha doktora ve progesteronum 14 çıktı benim dört haftalık dı o zaman ve progesteron 20 seviyesinde olmasını bekleriz dedi ama bence senin seviyen gayet iyi bitanemm o zaman bence gerek yok doktor tabi gene en doğrusunu bilir

CANIM BENCE SEN MINUREYE OZELDE YAZ.tam adet gunune gore digil hamile kaldigin aya gore hesapliyor.

kızlaaaar baktım burda herkes kalp atışını duydum yazmış
kıskandım koşa koşa çıktım kadın doğuma
wee bende duydum çook tatlı ya pıt pıt
gozun aydin pitpiti duymussun,hemen listede eklerim.

özel mesaj 100den sonra atılabiliyormuş değil mi:)
çoğumuz 100ün altındayız zaten:)
canim burda cogumuz gerektiginde ozelden yazisiyoruz,yani 100u gecenler cok,sen daha yenimi uye oldun?of neyseki,100u gece bilmissin.

kızlar benim mercimeğimde şubat ta doğuyo benide alın listenize :)
ooo bir hamis daha tebrikler sekerim.listeye seni almamis icin ilk sayfadaki tablo bilgilerine bak bize bilgilerini yaz ve seni listeye alalim.bekliyoruz.

merhaba hanımlarr bende nasipse bebegımı subat ayında kucagıma alacagımm aranıza katılmaya geldımm
hosgeldin canim.hamislerimiz git-gide artiyor.ilk sayfada tabloya bak,bilgilerini yaz,seni listeye alalim.

canim her hangi bir eksikligin varsa o zaman o eksiklik icin vitamin falan yazilir,ama baska sey,mesala bana doktorum folik asit disinda(folik asiti zaten 5 aydir kullaniyorum),ummunoaktiv ve polivitaminler yazdi.hamilelik suresinde enfeksiyon hastaliklara bulasmama icin,grip falan olmamam icin.mesala uzerinde 9 aya yazan vitaminler yazilir.gunde bitane atiyorsun,seni doguma cok guzel hazirliyor,bide bebegin saglikli gelisiminde ise yariyor.tabiki,bunu doktorunun onermesi gerek

çok teşekkür ederimmmmmmmm tatlımmm :)) Allahımmm hepimize sağlıkla sıhatle rahat bi hamilelikle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

tebrikler canim.neguzel 1 subat annesi daha hosgeldin.ilk sayfada tabloya bak bilgilerini yaz seni listeye alalim.

ayyy çok sevindim:)

yaşayan birinden duymak çok daha güzel. sağol canım. haftaya bizde görürüz inşallah

çok teşekkür ederimmmmmmmm tatlımmm :)) Allahımmm hepimize sağlıkla sıhatle rahat bi hamilelikle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn
amin canim.insallah subatta hepimiz bebisleri kucagimiza alicaz.hadi bilgilerini yaz.ekleeye geciyim.

KIZLARRRRRRRRRRRRR...hamisler gobisler ben liste guncellemesine basliyorum eksik bilgileri olan varsa hemen yazsin.tren kaciyorrrrrrrrr

amin canim.insallah subatta hepimiz bebisleri kucagimiza alicaz.hadi bilgilerini yaz.ekleeye geciyim.

KIZLARRRRRRRRRRRRR...hamisler gobisler ben liste guncellemesine basliyorum eksik bilgileri olan varsa hemen yazsin.tren kaciyorrrrrrrrr

inşallahh inşallahh yürektennn kocamannnnnnnnn aminnnnnn :)özelden yolladım tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…