- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.181
ben de öyleyim be güzelim bi allahın kulu yok yanımda hepsi uzakta ama napıyım doğumda onlar gelsin...e kaldığınız yerde niye doğum yapmıyosun ki? iyi doktor falan mı bulamadın?
amaaaan sıkıntılı işler yaa şimdi doğuma kadar da doğumdan sonra da rahat olacaksın tabii ki ama eşin yanında olamıycak hem özliyeceksin hem de sen hamileyken göremiycek yanında olamıycak falan....amaaaaaaan zor işlermiş bunlar valla herkesin durumu farklı farklı...o kadar özeniyorum ki annesiyle aynı şehirde oturanlara
ben de o tarz bir şey düşünüyorum oda için henüz çok erken.
wall odayı da alacaktık şimdiden ama 2000 tl. yi bayılmak zor geldi bi sürü masraf var daha doğumda ne olacağı belli değil... hem kredimiz de şubatta bitiyo. doğumdan sonraya bıraktık bebek odası işini...
herkese selam tatil bitti maalesef, geri döndük. Bende sabah sabah odamı değiştirdim iş yerinde yeni oturdum bilgisayar başına. anneleri bebişler herkes iyidir umarım..
kızlar bu aralar ilk zamanlarki gibi uyku ve sık idrara çıkma sıkıntımız olabilirmiş haberiniz ola birde kaburgasının altı ağrıyan varmı yawww benim sol kaburgamın altı ağrıyor çok
bebek arabası aldınmı peki
benim annem de gel burda(denizli) doğum yap dedi ama ben ilçede olmama rağmen evim dışında bi yerde rahat edemem diye istemedim o gelcek doğuma bi ay kala emekli zaten...
off eşim de sigarayı bıraktı daha dün krizlerde şimdi.. uyuyup duruyo
yürürken bile çişim varmış gibi geliyo
canım ben boyutlarına baktım. benim alacağım beşik 1 yaşına kadar rahat kullanılır.boyutları 70x100 cm. derinliği de 45 cm... ama oval olanlar biraz dar gibi. bak resmini ekliim sana...
canım ben boyutlarına baktım. benim alacağım beşik 1 yaşına kadar rahat kullanılır.boyutları 70x100 cm. derinliği de 45 cm... ama oval olanlar biraz dar gibi. bak resmini ekliim sana...
kraft horn travel system alacak arkadaşlar....
bebek arabası çift yönlü değil farkındasınız dimi?yani olmasa da olur diyosanız o ayrı tabi de benim için çok önemli o yüzden ilk o dikkatimi çekti
merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 24.hafta içinde riskli gebelik gurubundayım. İnşallah bu defa bebeğimi kucağıma alabilirim.
Bu beşiği çok beğendim bebeğim bizimle olursa bende bunun gibi bi beşik düşünüyorum nereden alabiilirim acaba?
hayırlı olsun güle güle kullanın canım ama bana çok pahalı geldi bizim o kadar paramız yok1500 tlye kısmetse bebişin bütün eşyalarını almayı düşünüyorum hatta arttırabilirim bile
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn...inşallah bi sıkıntın olmadan rahatça hamileliğini geçirip bebişini kucağına alırsın.....
valla ben bunlardan almayacağım için bilemiyorum....
tatlşım ben de 650 tl ye alıyorum zatenkafayı yemedim daha 1500 tl vericek kadar. temzili yolladım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?