2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benim annem de gel burda(denizli) doğum yap dedi ama ben ilçede olmama rağmen evim dışında bi yerde rahat edemem diye istemedim o gelcek doğuma bi ay kala emekli zaten...
off eşim de sigarayı bıraktı daha dün krizlerde şimdi.. uyuyup duruyo

ben de o tarz bir şey düşünüyorum oda için henüz çok erken.

wall odayı da alacaktık şimdiden ama 2000 tl. yi bayılmak zor geldi bi sürü masraf var daha doğumda ne olacağı belli değil... hem kredimiz de şubatta bitiyo. doğumdan sonraya bıraktık bebek odası işini...

herkese selam tatil bitti maalesef, geri döndük. Bende sabah sabah odamı değiştirdim iş yerinde yeni oturdum bilgisayar başına. anneleri bebişler herkes iyidir umarım..

kızlar bu aralar ilk zamanlarki gibi uyku ve sık idrara çıkma sıkıntımız olabilirmiş haberiniz ola birde kaburgasının altı ağrıyan varmı yawww benim sol kaburgamın altı ağrıyor çok

benim annem 1 ay kala da gelemez büyük ihtimalle babanneme bakıyor ...15 gün önce gelse bayram yaparım ama napayım ben kocamı o kadar zaman yalnız bırakamam zorunda olmadığım sürece...sonuçta çok şükür riskli bi durumum da yok...annemler kayınvalidemler gelir ne kadar kalabileceklerse kalır giderler napalım kısmet uzakta olmakmış...
senin işin zor valla uğraşcak olan eşinden çok sensin...

canım ben boyutlarına baktım. benim alacağım beşik 1 yaşına kadar rahat kullanılır.boyutları 70x100 cm. derinliği de 45 cm... ama oval olanlar biraz dar gibi. bak resmini ekliim sana...

merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 24.hafta içinde riskli gebelik gurubundayım. İnşallah bu defa bebeğimi kucağıma alabilirim.
Bu beşiği çok beğendim bebeğim bizimle olursa bende bunun gibi bi beşik düşünüyorum nereden alabiilirim acaba?

canım ben boyutlarına baktım. benim alacağım beşik 1 yaşına kadar rahat kullanılır.boyutları 70x100 cm. derinliği de 45 cm... ama oval olanlar biraz dar gibi. bak resmini ekliim sana...

cok güzelmiş bu fiyatı ne kadar? bende alırsam oval olanı değilde daire şeklinde olanı almayı düşünüyorum daha geniş onlar bak şöle

kraft horn travel system alacak arkadaşlar....

bebek arabası çift yönlü değil farkındasınız dimi?yani olmasa da olur diyosanız o ayrı tabi de benim için çok önemli o yüzden ilk o dikkatimi çekti

hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn...inşallah bi sıkıntın olmadan rahatça hamileliğini geçirip bebişini kucağına alırsın.....
valla ben bunlardan almayacağım için bilemiyorum....

hayırlı olsun güle güle kullanın canım ama bana çok pahalı geldi bizim o kadar paramız yok 1500 tlye kısmetse bebişin bütün eşyalarını almayı düşünüyorum hatta arttırabilirim bile

tatlşım ben de 650 tl ye alıyorum zaten kafayı yemedim daha 1500 tl vericek kadar. temsili yolladım sadece

Son düzenleme:
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnn...inşallah bi sıkıntın olmadan rahatça hamileliğini geçirip bebişini kucağına alırsın.....
valla ben bunlardan almayacağım için bilemiyorum....

hoşbulduk inşallah bütün aile OĞLUMU bekliyoruz. Daha önceden tecrübeli olduğm için doğuma hiç bişi almıyorm tabi beğendiklerimi not alıyorum.Bebeğimi kucağıma alır almaz eşime tenbihledim alıp gelecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…