2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yetiştirebilecek misiniz hepsini? en azından kıyafetlerin bi kısmını alırsınız ama heralde doğuma kadar yıkanacaklar ütülenecekler falan ya..

sağol canım biz arabamızı bulduk kanz 2020 travel system alcaz...ama karar değiştirirsek aklımda olsun sana danışırım

sanırım bu arabanın üzerine direk oto koltuğunu monte edemiyosun. içine yerleştiriyosun sadece. yani aşağıdaki sistem olmuyor. kızımın jipi bu

Son düzenleme:
yetiştirebilecek misiniz hepsini? en azından kıyafetlerin bi kısmını alırsınız ama heralde doğuma kadar yıkanacaklar ütülenecekler falan ya..

tam takım zıbın var diğer bebğimden kalma hiç açamadım onu yedi aylık kaybettim.bi kaçta çorap çamaşır gibi şeyler almıştım.Ailem geniş bebeğimi bi kucağıma alsam herşeyi olur sadece onu bekliyoruz.Olmasada olsun ben onu çarşaflarıma sarar büyütürüm:)))

bne doğduğumda da tülbente sarıp annemin kucağına vermişler. annem hep ağlar anlatırken, içime sokasım geldi seni diyor. dur daha yeni çıktım dedim . keşke saklasaydın o tülbenti diyorum ona. aynen öyle çarşafa da sararız yeter ki sağlıkla doğsunlar

sanırım bu arabanın üzerine direk oto koltuğunu monte edemiyosun. içine yerleştiriyosun sadece. yani aşağıdaki sistem olmuyor. kızımın jipi bu

evet canım içine koyuyosun ayrı ayrı iki koltuğu da taşımak istemedim zaten acayip hafif 6.5 kilo...böyle modellere de çok baktık ama cidden dediğin gibi jip gibiler kocaman tekerler falan hoşumuza gitmedi...tabi baktığımız bu değildi buna benzeyen başka bi taneydi de tekerleri benziyo....herkesin zevki farklı işte napcaksın güle güle binsin bebiş

sorması ayıp neden kaybettiniz bebeğinizi? merakımı mazur görün 7 ay çok geç bi zaman olduğu için kafama takıldı....orası öyle valla 2 gün idare edecek eşyası olsa 2 günde herşey alınıp yıkanıp ütülenir zaten

Otopside bebeğin kalbide problem var diye çıktı ama benim tansiyonum çıkmış anlayamadık.dr ma sorduk migren atağı geçirdiğimi düşündü başağrısı ile kaybettim bebeğimi sonrada ben erken doğum olduğunu düşünmüştüm sancı ile geldi bebeğim.Dr bebeğiin kalbinin durduğunu söylediğinde inanamadık.Allah böyle bi acıyı kimseye vermesin

Rabbim sabır versin canım yeni bebeğine sana uzun ömürler versn inşallahhh

amin canım. zaten şu anda 6. aylarımız bitti çoğğumuzun. 7. ayımıza girdik. allah yardımcı olsun sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım yavrularımızı

geçmiş olsun gerçekten zor bi durum...aslında tansiyonu da hep kontrol ederler ama olacağı varmış işte...allah bu bebeğinize sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah

amin canım. zaten şu anda 6. aylarımız bitti çoğğumuzun. 7. ayımıza girdik. allah yardımcı olsun sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım yavrularımızı

AMİNNN

bebişler hareket edince ne kadar güzel bi duygu değil mi? Doğmadan çok seviliyorlar. Kızlar ya bende istiyorm bebeğimin bilgilerini yazıların altında nasıl çıkıyor 24 şubatı bekliyorum.Bananeee ya benimde olsunnn))

geçmiş olsun gerçekten zor bi durum...aslında tansiyonu da hep kontrol ederler ama olacağı varmış işte...allah bu bebeğinize sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah

Benim diğer iki bebek 2,5 aylık falandı kalbi durdu bebeklerin.Tansiyon problemi olduğunu bilemedik işte bazen ne kadar dikkat edersen et olcak oluyor.Bunda da enfeksiyon kapmışım 4,5 sürekli drlardaydım yataktan kalkamadım tam artık iyiyim diyorum şimdi de tansiyon aleti yanımda geziyorum.Çok zor hamilelik geçirdimHepinize tavsiyem olsun sık sık ölçün not tutun dr lara bırakmayın kendiniz takip edin.İnşallah bu bebeşim sağlıkla kucağımda olsun.

yukarıdaki kullanıcı kontrrol panelinden profili düzenleyi seçip oradaki bilgilerde tahmini doğum tarihi kısmına 24-02-2013 şeklinde - kullanarak yazıp değişiklikleri kaydet dediğinizde çıkması lazım bi deneyin isterseniz yanlış hatırlıyo olabilirim

benim de tam tersi tansiyonum çok düşük hamilelikten önce de öyleydi 9a 5 ya da 6 çıkar hep...

Teşekkür ederim. Yaptım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…