- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.201
hoşbulduk inşallah bütün aile OĞLUMU bekliyoruz. Daha önceden tecrübeli olduğm için doğuma hiç bişi almıyorm tabi beğendiklerimi not alıyorum.Bebeğimi kucağıma alır almaz eşime tenbihledim alıp gelecek:))
niye kafayı yemiş olasın canım herkesin maddi durumu farklı sonuçta...650 tlye nerden buldun kız iyi uyguna bulmuşsun..
isterseniz aldığım bayinin tlf numarası söyleyebilirim. ve firmayı
sağol canım biz arabamızı bulduk kanz 2020 travel system alcaz...ama karar değiştirirsek aklımda olsun sana danışırım
yetiştirebilecek misiniz hepsini? en azından kıyafetlerin bi kısmını alırsınız ama heralde doğuma kadar yıkanacaklar ütülenecekler falan ya..
tam takım zıbın var diğer bebğimden kalma hiç açamadım onu yedi aylık kaybettim.bi kaçta çorap çamaşır gibi şeyler almıştım.Ailem geniş bebeğimi bi kucağıma alsam herşeyi olur sadece onu bekliyoruz.Olmasada olsun ben onu çarşaflarıma sarar büyütürüm:)))
sanırım bu arabanın üzerine direk oto koltuğunu monte edemiyosun. içine yerleştiriyosun sadece. yani aşağıdaki sistem olmuyor. kızımın jipi bu
tam takım zıbın var diğer bebğimden kalma hiç açamadım onu yedi aylık kaybettim.bi kaçta çorap çamaşır gibi şeyler almıştım.Ailem geniş bebeğimi bi kucağıma alsam herşeyi olur sadece onu bekliyoruz.Olmasada olsun ben onu çarşaflarıma sarar büyütürüm:)))
kız 2 ay oldu biz orayı keşfedip alışverişimizi yapalı sen yok muydun sitede o aralariyi günlerde güle güle kullansın bebişin
kız yok bende burdan duyduğum için gittim ztn :)ama eminde değildim adamın birine sordum havuzlu han varmş burda diye ewet diyince iyi dedim hafıza güzel aklımda kalmışDD sağolasın kuzucutum hepimizinki güle güle giysin inşallah.
ayy ben bel ağrısından ölüyorum resmenkızlar bu aralar ilk zamanlarki gibi uyku ve sık idrara çıkma sıkıntımız olabilirmiş haberiniz ola birde kaburgasının altı ağrıyan varmı yawww benim sol kaburgamın altı ağrıyor çok(((
yürürken bile çişim varmış gibi geliyo[/ aynen ewet gidiyosun bikaç damla bişey ((
evet canım içine koyuyosun ayrı ayrı iki koltuğu da taşımak istemedim zaten acayip hafif 6.5 kilo...böyle modellere de çok baktık ama cidden dediğin gibi jip gibiler kocaman tekerler falan hoşumuza gitmedi...tabi baktığımız bu değildi buna benzeyen başka bi taneydi de tekerleri benziyo....herkesin zevki farklı işte napcaksın güle güle binsin bebiş
sorması ayıp neden kaybettiniz bebeğinizi? merakımı mazur görün 7 ay çok geç bi zaman olduğu için kafama takıldı....orası öyle valla 2 gün idare edecek eşyası olsa 2 günde herşey alınıp yıkanıp ütülenir zaten
Otopside bebeğin kalbide problem var diye çıktı ama benim tansiyonum çıkmış anlayamadık.dr ma sorduk migren atağı geçirdiğimi düşündü başağrısı ile kaybettim bebeğimi sonrada ben erken doğum olduğunu düşünmüştüm sancı ile geldi bebeğim.Dr bebeğiin kalbinin durduğunu söylediğinde inanamadık.Allah böyle bi acıyı kimseye vermesin
Otopside bebeğin kalbide problem var diye çıktı ama benim tansiyonum çıkmış anlayamadık.dr ma sorduk migren atağı geçirdiğimi düşündü başağrısı ile kaybettim bebeğimi sonrada ben erken doğum olduğunu düşünmüştüm sancı ile geldi bebeğim.Dr bebeğiin kalbinin durduğunu söylediğinde inanamadık.Allah böyle bi acıyı kimseye vermesin
amin canım. zaten şu anda 6. aylarımız bitti çoğğumuzun. 7. ayımıza girdik. allah yardımcı olsun sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım yavrularımızı
geçmiş olsun gerçekten zor bi durum...aslında tansiyonu da hep kontrol ederler ama olacağı varmış işte...allah bu bebeğinize sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah
AMİNNN
bebişler hareket edince ne kadar güzel bi duygu değil mi? Doğmadan çok seviliyorlar. Kızlar ya bende istiyorm bebeğimin bilgilerini yazıların altında nasıl çıkıyor 24 şubatı bekliyorum.Bananeee ya benimde olsunnn))
Benim diğer iki bebek 2,5 aylık falandı kalbi durdu bebeklerin.Tansiyon problemi olduğunu bilemedik işte bazen ne kadar dikkat edersen et olcak oluyor.Bunda da enfeksiyon kapmışım 4,5 sürekli drlardaydım yataktan kalkamadım tam artık iyiyim diyorum şimdi de tansiyon aleti yanımda geziyorum.Çok zor hamilelik geçirdimHepinize tavsiyem olsun sık sık ölçün not tutun dr lara bırakmayın kendiniz takip edin.İnşallah bu bebeşim sağlıkla kucağımda olsun.
yukarıdaki kullanıcı kontrrol panelinden profili düzenleyi seçip oradaki bilgilerde tahmini doğum tarihi kısmına 24-02-2013 şeklinde - kullanarak yazıp değişiklikleri kaydet dediğinizde çıkması lazım bi deneyin isterseniz yanlış hatırlıyo olabilirim
benim de tam tersi tansiyonum çok düşük hamilelikten önce de öyleydi 9a 5 ya da 6 çıkar hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?