- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.141
tamam tamam canım benim..no problem...maşallah kıızına
:))) bende yemek yerken uyurken full atraksıyon:)
bu arada canım kargon yarın sabah yola cıkıyor heralde persembe elıne gecer dıye dusunuyırum
Ya kızlar mevlütleri ne zaman yapıcazBebekler ele avuca gelip 40 ı dolunca mı yoksa dahamı erken
kızlar berıneden haberı olan var mı?
kızlar berineden haber varmı ne konuştunuzmu hiç
Ya kızlar mevlütleri ne zaman yapıcazBebekler ele avuca gelip 40 ı dolunca mı yoksa dahamı erken
ben 3 e gelene kadar hep prima pc kullandım..3 te ve 4 te gündüz aktif bebek gece gene pc alıyorum...aktif bebek gece kalınca sabaha çiş çıkarıyo..yüzüstü yatmaya başladıklarında görüceksiniz..bezin arkası kupkuru önü balon oluyo..
mucizemmmmm bana berinenin adını soyadını telini ve açık adresini alırmısın ? hediyesini kargolayacağımmm çünkü
sağol canım birer paket de premıum care alırız o zaman...
günaydın bebeler nabersiniz
bende sadece 1 paket alacağım sonra duruma göre bakacağım iyiyiz siz nasılsınız
biz de kıpır kıpırız valla süperizz. tekmeler dışardan görünüyo 2 gündür
millet harıl harıl geçmişi okuyo
slm kızlar nasılsınız baş ağrısıyla başladım haftaya ben dün evdeydim bütün gün matkap sesi çektim apartmandan birileri bütün gün bişey deldi durdu bu gün işe geldim şaka gibi ama sabahtan beri burdada matkap sesi başıma ağrı girdi artık .
kızlar odalara bakmaya başladınızmı biz bayramın 4.günü eşimle çileğe ve doğtaşa baktık çilekte kampanya varmış baya uygun fiyatı ama 31 ekimde kampanya bitiyomul tekrar kampanya olur heralde dimi şimdiden almakta çok erken geldi bana
bide ist dan en yakın arkadaşım geldi kızçeme birsürü ciciler almış müsait olunca eklicem topiğe resimlerini çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?