- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.161
selam kızlarnasılsınız nasıl geçti bayramınız bizim ki güzeldi alllaha şükür bu bayram yanlız değildik memlekette ailelerle beraberdik yanlız olunca insan bayramın tadını alamıyor tabi kızlar dün eşiiyolcu ettim kocişim gittti ben memlekette kaldım doğumdan sonra gidecem inşallah 1 yada 1buçuk ay sonra eşim 5 gün izin alıp gene gelicek sonrda doğuma gelecek inşallah şimdiden özledim kocamı ya allahım şu zaman çabuk geçsede kocam gelse ya
geçmiş olsun canım çok kötü olduğumda parol yada minoset içiyorum komple kesmese de en azından dayanılcak seviyeye iniyo..sen de öyle yap istersen..
biz oda yapmıycaz sadece park yatak
Kramplari kesen mg degil mi? Kalsiyum da mi gerekiyomus bilmiyorum?:26:kızlar 4-5 gündür geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum. dr ilaç vermeyi sevmyor. magnezyumu zorla yazdı. kalsiyuma başlasam mı tanıdığım herkes 5. ayda başlamış. ben 6. aya girdim. kaç mg kalsiyum alınması lazım günde?
Heheheee oyle valla saldiriyodu herkese boyle renkli ve buyuk harflerleay çok heyecanlı hangi birini anlatayım şimdicinsiyet tahmini yapan bi hatun varmış yurt dışında öğrendiğini söylüyo biri de inanmıyo niye inanmıyon diye konu sahibi celalleniyo meğerse annesi de o cinsiyet tahmini yapanla aynı meslektenmiş ona kızıyo heralde...sonra ona başkası cevap veriyo ona başkası derken aşçı şöföre şöför bahçıvana sonra hepsi bahçıvana misali herkes birbirine giriyo çok komikti olay sonucu ilk inanmayan hatun ayrı konu açıyo falan...arada bizim minikbebek kaynamış ona üzüldüm yaa o zaman da giriyomuş ona da arada konu sahibi boş durmayıp bir-iki laf sokmuş yani sırf stres ya diyorum ya hiç yoktan millet durup dururken hamilelik hormonlarını birbirine fışkırtmış
Biz yildiz teknikin ust gecidindeydik. Yoksa o hamis sen miydin??!canım seninde bayramın kutlu olsun bizde dün havai fişek gösterilerini izlemeye gittik eşimle öyleki her gördüğüm hamişi acaba bizm kızlardan biri olabilirmi gözxüyle baktım :)))
Kiz daha erkenmis yaa niye ayri gayri kaliyosunuz o kadarselam kızlarnasılsınız nasıl geçti bayramınız bizim ki güzeldi alllaha şükür bu bayram yanlız değildik memlekette ailelerle beraberdik yanlız olunca insan bayramın tadını alamıyor tabi kızlar dün eşiiyolcu ettim kocişim gittti ben memlekette kaldım doğumdan sonra gidecem inşallah 1 yada 1buçuk ay sonra eşim 5 gün izin alıp gene gelicek sonrda doğuma gelecek inşallah şimdiden özledim kocamı ya allahım şu zaman çabuk geçsede kocam gelse ya
kaçlık yuklettın kı?Günaydın kızlarrrr
sonunda evime gelebildim.o kadar çok özlemişim ki evimi halıların üzerinde yuvarlanasım gelio.sizler nasılsınız bakalım. cicişler topiğini de gezdim, hayırlı günlerde kullanın inşallah.
sabah şeker yüklememi yaptırdım.tokluk 133 çıktı diğeri çıkmadı daha. 133 iyi miydi? unuttum valla
öpüldünüzzzzzzzzz
kız daha erken doğumlarımıza var 3-4 ay niye öyle erkenden kaldın ki? eşine de yazık sana da yazık....
kaçlık yuklettın kı?Günaydın kızlarrrr
sonunda evime gelebildim.o kadar çok özlemişim ki evimi halıların üzerinde yuvarlanasım gelio.sizler nasılsınız bakalım. cicişler topiğini de gezdim, hayırlı günlerde kullanın inşallah.
sabah şeker yüklememi yaptırdım.tokluk 133 çıktı diğeri çıkmadı daha. 133 iyi miydi? unuttum valla
öpüldünüzzzzzzzzz
kız daha erken doğumlarımıza var 3-4 ay niye öyle erkenden kaldın ki? eşine de yazık sana da yazık....
Gunaydin milletttt
2. Doz tetanoz ve kan aldirmacadan geldik kizimla. Yarin sisli besiktasta su kesilcekmis oralarda oturanlara duyurulur.
Kramplari kesen mg degil mi? Kalsiyum da mi gerekiyomus bilmiyorum?:26:
Heheheee oyle valla saldiriyodu herkese boyle renkli ve buyuk harflerlegokcecim o cok bilmislerden biri de ben olabilirim
Asıl bomba o yurtdisinda sanilan "ultrasyon doktoru"(!) ile sladinin ayni kisi cikmasiydi!zaten ultrasyon doktoru diye bisiy olmadigi icin ben supheleniyodum var bi is diye, zaten ultrasyon diye bisiy de yok ya neyse. bazen dil surcmesi oluyo heralde ultrason derken. (bak yine cok bilmislik yapiyom ) o yeni acilan topikteki arkadaslari bizzat ben geri cagirmaya baslamistim sladi atilinca siteden. Korkmayin geri gelemiyo. Bi sure de herkesten supheleniyoduk sladi yeni hesap mi acti acaba diye hahahaa yine de eglenceliydi ama yaa dalasmalar bazen cok abudik oluyodu ay kiz erden aklima getirdin. Ben gene etliye sutluye karismadan ortaligi sakinlestirmeye calisirdim
Biz yildiz teknikin ust gecidindeydik. Yoksa o hamis sen miydin??!
Kiz daha erkenmis yaa niye ayri gayri kaliyosunuz o kadar
Gunaydin milletttt
2. Doz tetanoz ve kan aldirmacadan geldik kizimla. Yarin sisli besiktasta su kesilcekmis oralarda oturanlara duyurulur.
geçmiş olsun bende yarın 2.dozu yaptırcam bugündü ama gidemedim haftasonuda şeker yüklemesi yapılcak hayırlısıyla bide oğlumu görcek ayy annesi kurban onu verene
banada kramp için magnezyum vermişti hoş bayadır içmiyorum mide yanmalarım ondandır diye kendiliğimden bıraktım ama ölüyorum şu mide yanmalarından ya((
Biz yildiz teknikin ust gecidindeydik. Yoksa o hamis sen miydin??!yok kız ben de yakındım oraya ama ne kdr hamiş vardı ya bide gösteri çok güzeldi ama dimi :)))
günaydınnn fıstıklar kürkçü dükkanına dönülmüş bakıyorum da
birsy zuzumm ve diğer yeni cicişleri olanlar niye foto yüklemiyonus siz bakiim
kızlar yaa aldığınız park yatak ve beşikleri ekleyin de fikir olsun bende almak istiyorum ama anlamıyorum hangisini tercih etmek lazım
süslü bambu beşiklerde kaldı gözüm sanırım ondan alcam ama annemlere de park yatak aldırıyım diyorum ne dersiniz gereksiz mi olur?
ikisi birden fazla olmaz mı ben bambu beşik alıyorum 1 yaşından sonra da bebek odası...
bebeceyizsarayi
kızlar bi bakın istrseniz piyasanın altında aldım biçok ürünü kendi ürünleride var chicconun aziz bebenin flnda var muhakkak havuzlu hana gidin %100 pamuk ürünleri
Gunaydin milletttt
Heheheee oyle valla saldiriyodu herkese boyle renkli ve buyuk harflerlegokcecim o cok bilmislerden biri de ben olabilirim
Asıl bomba o yurtdisinda sanilan "ultrasyon doktoru"(!) ile sladinin ayni kisi cikmasiydi!zaten ultrasyon doktoru diye bisiy olmadigi icin ben supheleniyodum var bi is diye, zaten ultrasyon diye bisiy de yok ya neyse. bazen dil surcmesi oluyo heralde ultrason derken. (bak yine cok bilmislik yapiyom ) o yeni acilan topikteki arkadaslari bizzat ben geri cagirmaya baslamistim sladi atilinca siteden. Korkmayin geri gelemiyo. Bi sure de herkesten supheleniyoduk sladi yeni hesap mi acti acaba diye hahahaa yine de eglenceliydi ama yaa dalasmalar bazen cok abudik oluyodu ay kiz erden aklima getirdin. Ben gene etliye sutluye karismadan ortaligi sakinlestirmeye calisirdim
Biz yildiz teknikin ust gecidindeydik. Yoksa o hamis sen miydin??!
Kiz daha erkenmis yaa niye ayri gayri kaliyosunuz o kadar
kaçlık yuklettın kı?
50 lik ıcın sınırda cıkmış 140ı sınır kabul edıyorlar 75 lik ıcın cok ıyı sonucun
Gunaydin milletttt
geçmiş olsun bende yarın 2.dozu yaptırcam bugündü ama gidemedim haftasonuda şeker yüklemesi yapılcak hayırlısıyla bide oğlumu görcek ayy annesi kurban onu verene
banada kramp için magnezyum vermişti hoş bayadır içmiyorum mide yanmalarım ondandır diye kendiliğimden bıraktım ama ölüyorum şu mide yanmalarından ya((
Biz yildiz teknikin ust gecidindeydik. Yoksa o hamis sen miydin??!yok kız ben de yakındım oraya ama ne kdr hamiş vardı ya bide gösteri çok güzeldi ama dimi :)))
cnm benim kramp sadece sabah oluyor. gece şiddetli bacak ve kalça kemiği ağrım var. magnezyum krampa iyi gelebilir ama ağrıma bi faydasını görmedim. kalsiyum eksiklği olabilr diye düşünüyorum. zırt pırt kan vermek de kötü tahlil için. napsam bilemiyorum
evet cnm ama ilk etapta park yatağı açmam zaten ambalajında küçücük bişey yada onu ilerleyen aylarda da alabiliriz . ben bambu beşik gereksiz olurmu diyorum cünki satılan yerlerde genelde 5-6 aya kadar kullanılıyo diyolar. gerçi bi tanesi 2 yaşa kadar kullanırsın dedi ama yemedim onu
canım bayramda 6 gün izin vardıya onu kullanalımdedik geldik yol uzun olunca gidip gelmekde sıkıntı oluyor gelmişken daha gitmeyeyim dedim benim keyfimyerinde sayılır kocamı özlediğimi saymazsak orda kimsemiz yoktu bi sıkıntı olsa eşimin iş yeride eve uzak hemen gidip gelecek gibi değildi yanımada gelip kalacak kimse yoktu mecbur ben geldim ne yapalım hayırlısıyla bebeğiizi kucağımıza alalımda bunlarda geçer inşallah
ikisi birden fazla olmaz mı ben bambu beşik alıyorum 1 yaşından sonra da bebek odası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?