2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kız daha erken doğumlarımıza var 3-4 ay niye öyle erkenden kaldın ki? eşine de yazık sana da yazık....

bebeceyizsarayi

kızlar bi bakın istrseniz piyasanın altında aldım biçok ürünü kendi ürünleride var chicconun aziz bebenin flnda var muhakkak havuzlu hana gidin %100 pamuk ürünleri

Gunaydin milletttt
2. Doz tetanoz ve kan aldirmacadan geldik kizimla. Yarin sisli besiktasta su kesilcekmis oralarda oturanlara duyurulur.
Kramplari kesen mg degil mi? Kalsiyum da mi gerekiyomus bilmiyorum?:26:

Heheheee oyle valla saldiriyodu herkese boyle renkli ve buyuk harflerle gokcecim o cok bilmislerden biri de ben olabilirim
Asıl bomba o yurtdisinda sanilan "ultrasyon doktoru"(!) ile sladinin ayni kisi cikmasiydi! zaten ultrasyon doktoru diye bisiy olmadigi icin ben supheleniyodum var bi is diye, zaten ultrasyon diye bisiy de yok ya neyse. bazen dil surcmesi oluyo heralde ultrason derken. (bak yine cok bilmislik yapiyom) o yeni acilan topikteki arkadaslari bizzat ben geri cagirmaya baslamistim sladi atilinca siteden. Korkmayin geri gelemiyo. Bi sure de herkesten supheleniyoduk sladi yeni hesap mi acti acaba diye hahahaa yine de eglenceliydi ama yaa dalasmalar bazen cok abudik oluyodu ay kiz erden aklima getirdin. Ben gene etliye sutluye karismadan ortaligi sakinlestirmeye calisirdim
canım seninde bayramın kutlu olsun bizde dün havai fişek gösterilerini izlemeye gittik eşimle öyleki her gördüğüm hamişi acaba bizm kızlardan biri olabilirmi gözxüyle baktım :)))
Biz yildiz teknikin ust gecidindeydik. Yoksa o hamis sen miydin??!
Kiz daha erkenmis yaa niye ayri gayri kaliyosunuz o kadar

kaçlık yuklettın kı?
50 lik ıcın sınırda cıkmış 140ı sınır kabul edıyorlar 75 lik ıcın cok ıyı sonucun

kız daha erken doğumlarımıza var 3-4 ay niye öyle erkenden kaldın ki? eşine de yazık sana da yazık....

canım bayramda 6 gün izin vardıya onu kullanalımdedik geldik yol uzun olunca gidip gelmekde sıkıntı oluyor gelmişken daha gitmeyeyim dedim benim keyfimyerinde sayılır kocamı özlediğimi saymazsak orda kimsemiz yoktu bi sıkıntı olsa eşimin iş yeride eve uzak hemen gidip gelecek gibi değildi yanımada gelip kalacak kimse yoktu mecbur ben geldim ne yapalım hayırlısıyla bebeğiizi kucağımıza alalımda bunlarda geçer inşallah

kaçlık yuklettın kı?
50 lik ıcın sınırda cıkmış 140ı sınır kabul edıyorlar 75 lik ıcın cok ıyı sonucun

canım bayramda 6 gün izin vardıya onu kullanalımdedik geldik yol uzun olunca gidip gelmekde sıkıntı oluyor gelmişken daha gitmeyeyim dedim benim keyfimyerinde sayılır kocamı özlediğimi saymazsak orda kimsemiz yoktu bi sıkıntı olsa eşimin iş yeride eve uzak hemen gidip gelecek gibi değildi yanımada gelip kalacak kimse yoktu mecbur ben geldim ne yapalım hayırlısıyla bebeğiizi kucağımıza alalımda bunlarda geçer inşallah

munireyle sladı aynı kişiymiş yani öyle miiii ne entrikacı insanlar var yaa.. işi gücü de yok milletin hehee okuyunca ben de ultrason doktoru da neymiş dediydim kendi kendime amma sallamış

Son düzenleme:
günaydınnn fıstıklar kürkçü dükkanına dönülmüş bakıyorum da
birsy zuzumm ve diğer yeni cicişleri olanlar niye foto yüklemiyonus siz bakiim
kızlar yaa aldığınız park yatak ve beşikleri ekleyin de fikir olsun bende almak istiyorum ama anlamıyorum hangisini tercih etmek lazım
süslü bambu beşiklerde kaldı gözüm sanırım ondan alcam ama annemlere de park yatak aldırıyım diyorum ne dersiniz gereksiz mi olur?

ikisi birden fazla olmaz mı ben bambu beşik alıyorum 1 yaşından sonra da bebek odası...

ikisi birden fazla olmaz mı ben bambu beşik alıyorum 1 yaşından sonra da bebek odası...

evet cnm ama ilk etapta park yatağı açmam zaten ambalajında küçücük bişey yada onu ilerleyen aylarda da alabiliriz . ben bambu beşik gereksiz olurmu diyorum cünki satılan yerlerde genelde 5-6 aya kadar kullanılıyo diyolar. gerçi bi tanesi 2 yaşa kadar kullanırsın dedi ama yemedim onu

bebeceyizsarayi

kızlar bi bakın istrseniz piyasanın altında aldım biçok ürünü kendi ürünleride var chicconun aziz bebenin flnda var muhakkak havuzlu hana gidin %100 pamuk ürünleri

kız 2 ay oldu biz orayı keşfedip alışverişimizi yapalı sen yok muydun sitede o aralar iyi günlerde güle güle kullansın bebişin

neeeee aynı kişi miymiş ahanda çoklu kişilik bölünmesi yuh diyorum başka bişey demiyorum bi öyle bi böyle yazıp milleti mi uyutmuş yani çüş yaa....ben sadece 10 sayfa okudum orda da sadece kavga ve yeni topic açılma kısmı vardı o kadar....dur bugün de boş zamanım çok açıyım da gerisini de okuyayım yok canım seni çok bilmişlere sokmadım zaten onlar şu an topikte de yoklar çok şükür tanımadığım insanlar...sende daha çok ortalığı yatıştırmaya yönelik bi hava sezdim o 10 sayfada komikmiş ama yaa aynı kişi çıkması falan...acaba şu an da aramızda mı neyse dur bakalım savunan biri çıkarsa anlarız

canım ben boyutlarına baktım. benim alacağım beşik 1 yaşına kadar rahat kullanılır.boyutları 70x100 cm. derinliği de 45 cm... ama oval olanlar biraz dar gibi. bak resmini ekliim sana...

Eklentiler

• $productss-715-1340704160-dsc_0070.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

ben de öyleyim be güzelim bi allahın kulu yok yanımda hepsi uzakta ama napıyım doğumda onlar gelsin...e kaldığınız yerde niye doğum yapmıyosun ki? iyi doktor falan mı bulamadın?
amaaaan sıkıntılı işler yaa şimdi doğuma kadar da doğumdan sonra da rahat olacaksın tabii ki ama eşin yanında olamıycak hem özliyeceksin hem de sen hamileyken göremiycek yanında olamıycak falan....amaaaaaaan zor işlermiş bunlar valla herkesin durumu farklı farklı...o kadar özeniyorum ki annesiyle aynı şehirde oturanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…