- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.241
selam kızlarr...o kadar hayal kurdum ama bende oda yapamayacağım kızçe me..hayallerin arasına 900 tl olan üniversite harçlarımızı koymayı unutmuşumne yapalım artık kısmetse yaza yaparız bizde ..doğduğu gibi oda diye tutturacak hali yokya şimdide bir şekilde yaparız ama zorlayıpda sallama bir oda olacağına, biraz daha bekleyip doğru dürüst olması daha mantıklı....kısmet artık bakalım planlar durmadan değişiyor.. Allah sağlık sıhhat versin aileme, yavruma...ve hepinize
ben öyle yapıyorum Gökçe ya( kadın gelmeden ortalığı temizliyorum bi
ya ben puseı ıstemıyorum zaten alırken cıkarttırcam ıcınden gereksız bencede
İzine çıkacağım günü dört gözle bekliyorum. şuradaki insanları görmekten bıktım usandım. her kes şerefsiz, yüzüne gülüp sinsilik yapıyorlar. ayyyy doğumum yaklaştıkça seviniyorum. burdan bir süreliğine de olsa kurtuluyorum die
evet cok begendımmmmmhee incelediysen süperbenimkini beğendinmi kız teyzesi
chıcconun kendı magazında konustmustum 100-150 tl duser demıstıkız hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versinboşver yaa 2-3 yaşına gelince kendileri seçecek zaten sıpaların o zama alırsınız siz de...
ne vicdanlı kadınlarsınız yaaben o kadar olamam valla çünkü dünyanın parasını alıyolar işlerini de tam yapsınlar hanginize işinizi yarın yamalak yapınca maaş veriyolar ki?....
aaa öyle çıkarttırabiliyosan süpermiş o zaman fiyatı da düşer çünkü..yapıyolar mı öyle? sadece araba koltuğuyla normal arabası mesela...
yazık sanaaaa...az kaldı az sabret...
bak kuzum ben bunu aldımkızlaarrrr işler bayram dönüşü yoğunlaştı bu ne yawww sabahtan beri okuyup okuyup kaçıyorum
yaa kızlar ben park yatak ne alıcammmm yaawwwwww
hem kadın gelcek diyon hem ev dandini diyon zaten kadını da toplasın diye çağırmıyo musunyoksa önden bi posta temizlik mi yapıyosun kız
kızlaarrrr işler bayram dönüşü yoğunlaştı bu ne yawww sabahtan beri okuyup okuyup kaçıyorum
yaa kızlar ben park yatak ne alıcammmm yaawwwwww
evet cok begendımmmmm
chıcconun kendı magazında konustmustum 100-150 tl duser demıstı
bak kuzum ben bunu aldım Eki Görüntüle 541842 eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Chicco Lullaby LX Oyun Park Fuego henuz kargo gelemdı ama
evet cok begendımmmmm
chıcconun kendı magazında konustmustum 100-150 tl duser demıstı
bak kuzum ben bunu aldım Eki Görüntüle 541842 eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Chicco Lullaby LX Oyun Park Fuego henuz kargo gelemdı ama
bu da guzelmıs oyun cıkısı varmı bılmıyorum hem zaten ben bagımsız cıkmasını da ıstemıyorum kı zaten ıcınden:):):)): ben oraya atayım kalsın orda:)yaa meltemmm ben bunu gördüm sabah sendenn ama bunun oyun çıkışı var mııı ???? bizim babamız pek seçici oyun parkı olucaksa çıkışı olacakmış ama çıkış da ortada olmayacakmış yanda olacakmış e bende sağlam olsun istiyorum gördüklerimin hepsi dantikti sankihello baby de bi tane beğenemedik yaaa aslında kraft ın şunu beğendik ama ne hello baby de ne de e-bebek te rengi yok offf offff
http://hellobaby.com.tr/Oyun-Parklari-ve-Park-Yataklar/Kraft-504-Luks-Oyun-Parki-Mavi-Gri.aspx
yaa meltemmm ben bunu gördüm sabah sendenn ama bunun oyun çıkışı var mııı ???? bizim babamız pek seçici oyun parkı olucaksa çıkışı olacakmış ama çıkış da ortada olmayacakmış yanda olacakmış e bende sağlam olsun istiyorum gördüklerimin hepsi dantikti sankihello baby de bi tane beğenemedik yaaa aslında kraft ın şunu beğendik ama ne hello baby de ne de e-bebek te rengi yok offf offff
http://hellobaby.com.tr/Oyun-Parklari-ve-Park-Yataklar/Kraft-504-Luks-Oyun-Parki-Mavi-Gri.aspx
bu da guzelmıs oyun cıkısı varmı bılmıyorum hem zaten ben bagımsız cıkmasını da ıstemıyorum kı zaten ıcınden:):):)): ben oraya atayım kalsın orda:)
bu da guzelmıs oyun cıkısı varmı bılmıyorum hem zaten ben bagımsız cıkmasını da ıstemıyorum kı zaten ıcınden:):):)): ben oraya atayım kalsın orda:)
kız bu kraft ın park yatakları çok güzel oluyo ben beğeniyorum. hepsini de gördüm yerinde süperler
ayyyyyyneeeennnnnnn sabah koyar akşama alırız artık
dimiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))ayyyyyyneeeennnnnnn sabah koyar akşama alırız artık
dimiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))
kızlar bu arada aldıgım kuvetın katlanabılıyor olması hosuma gıttı ınşallah memnun kalırım bırde ıcı plastık degıl yumusak bı malzemeden acaba fıle almama gerek varmı
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Summer Infant Fold Away Bath Katlanr Kvet Mavi
kızlar bu arada aldıgım kuvetın katlanabılıyor olması hosuma gıttı ınşallah memnun kalırım bırde ıcı plastık degıl yumusak bı malzemeden acaba fıle almama gerek varmı
kızlarrrrrr ne zaman izine çıkacaksınız şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?