- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.261
şaka bi yana güzelmişben arkadaşınkini devralcam tayini çıkıp giderken bırakmıştı normal plastik küvet tıpası falan var işte öyle...eziğiz biz biraz katlanmıyo bizimki
kız nerden buluyosun böyle egzantrik şeyleri yaa katlanan küvet de neymiş töbe töbeee başımıza taş yağacak eskiden biz kucağımıza alır yıkardık böyle plastik küvet mi vardı bi de katlanıyomuş
kız bizi çamaşır leğeninde yıkamışlar bir şey olmamış . bu kadar para veremem ben ya. normal olanlardan alırım
Kızalar hazır Bebiş arabalırına bakıyonuz ÇİN malı olan da olsa alıcanız mı ?
Ben delirdim hepsinin üretimi PRC yani ÇİN...Ne etcez hangisi değil ???
canım chicco nun baktığım arabaları hep üretim yeri italya yazıyor..kanz ve cybex de almanyada üretiliyor...kraft israilin ama türkiyede üretiliyor...baby to go türkiyede üretiliyor wollex amerikada üretiliyor...baktıklarımdan geriye kalanlar çinde
canım chicco nun baktığım arabaları hep üretim yeri italya yazıyor..kanz ve cybex de almanyada üretiliyor...kraft israilin ama türkiyede üretiliyor...baby to go türkiyede üretiliyor wollex amerikada üretiliyor...baktıklarımdan geriye kalanlar çinde
hiç sorma kuzu valla eşimde diyorki ana kucağını alalım zaten kış bebişi olacak arabayı sonra alırız diyor zaten çalışacaksın sen tam mayısta işe başlayacaksın araba ile nereye gideceksin onun yerine başka birşey alalım diyor valla kararsız kaldım bende
benim aldığıma baktınmı amerikadan ithalmiş. Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben yarı yarıya alıcam bi arkadaşımın vesilesiyle yani sipariş verdim aslında:)))
kız bizi çamaşır leğeninde yıkamışlar bir şey olmamış . bu kadar para veremem ben ya. normal olanlardan alırım
kız nerden buluyosun böyle egzantrik şeyleri yaa katlanan küvet de neymiş töbe töbeee başımıza taş yağacak eskiden biz kucağımıza alır yıkardık böyle plastik küvet mi vardı bi de katlanıyomuş
haklısınız canım bızımkı teyzesınden hedıye ben karışmadım :)şaka bi yana güzelmişben arkadaşınkini devralcam tayini çıkıp giderken bırakmıştı normal plastik küvet tıpası falan var işte öyle...eziğiz biz biraz katlanmıyo bizimki
nabrsınızz bız sabah ablama kahvaltıya gıttık geldık bıraz takılıyım aksam yemeği hazırlamaya baslarım hava erkenden kararıyorr yaaakuvet muhabbetı olmus wallaa ben normal olanlardan aldım fılesınıde o ıcı köpük yumusak olanlardan aldım katlanananıda hıc ne duydum ne gördüm:)acele etmısım bak almaktaaa.sanırım bu hafta sonuda ela derının odası gelıyor bı aksılık cıkmazsaa.bizde aksama park yatağini kurucaz offff cokheyecanlı yaaaa.bebek arabası konusunda tamamen kararsızım almak boşa olucak sanırım zaten kışş nereye gıtcez babamız haftanın 4 gunu evde kendı arabamızda var puset kanguru yeter gıbıme gelıyo amaa bakalımm bı turlu karar veremıyom boşa para vermek gıbı olucak sanırsam galıba):)
graco çin malı yani öylemi onu hiç sormadım hoşuma gitti diye aldım ben ya((
haklısınız canım bızımkı teyzesınden hedıye ben karışmadım :)
aslında benım basından berı gonlumden gecen bu amaaaa
Whirlpool Baby Spa Küvet - e-bebek.com
haklısınız canım bızımkı teyzesınden hedıye ben karışmadım :)
aslında benım basından berı gonlumden gecen bu amaaaa
Whirlpool Baby Spa Küvet - e-bebek.com
yok canım graco amerikan malı ama lüksemburg da üretiyomuş ne alaka ben de bilmiyorumzaten amerika ürünlerini çinde ürettirmiyo genelde avrupa markaları yiyo o haltı...
arkadaşlar hiç mi alış veriş merkezi vesaire gezilmicek. kucağımızdamı taşıcaz bebekleri?
yuh diyorum sana meltem o nası şey kız öyle daha kendim giremedim ben ona kaç yaşındayım da...ez tabi bizi ez zavallı halkı
lennnnnng alcam demedım gonlumden gecen dedım kafayı yemedım dahaaaa o paraya gıder 5 yıldızlı otelde tatıl yaparım lenggggggggggggggggg:) ama ılk gordugumde honk olmustum bunu 0ları yanlış okuyorum sanmıstım:)hmmmm anlaşıldı sende çok para var tatlım
lennnnnng alcam demedım gonlumden gecen dedım kafayı yemedım dahaaaa o paraya gıder 5 yıldızlı otelde tatıl yaparım lenggggggggggggggggg:) ama ılk gordugumde honk olmustum bunu 0ları yanlış okuyorum sanmıstım:)
eee sımdı kuvet sızece 100 tl pahalımı:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?