2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aman iyi içim,i rahatlattın kız sağolasın

rica ederim çin malları konusunda aşırı bi hassaslığım var da

yaw boşver nası olsa sen almadın abin aldıydı dimi? ucuz bile keşke daha pahalı aldırsaymışsın

haklısınız canım bızımkı teyzesınden hedıye ben karışmadım :)
aslında benım basından berı gonlumden gecen bu amaaaa
Whirlpool Baby Spa Küvet - e-bebek.com

bu ne laaa :))ben kendim yıkanmadım böylesinde

10 tl kızlar. su sızdırmazlık özelliği de var

ayy yirim seni bak bu anneannelerimizden kalma garantili küvet işte tuttum ben bunu

hehehe 20 tl ye aldım ben beee

rica ederim çin malları konusunda aşırı bi hassaslığım var da

yaw boşver nası olsa sen almadın abin aldıydı dimi? ucuz bile keşke daha pahalı aldırsaymışsın
beşik dededen kuvet kva masrapa teyzeden telsız abıden ama hepsının odemesını abım yaptı kazıkladılar galıba cocucguuuuuuuuuuuuu:)

ay çok tatlısınız yaaaaaa

biz bunlarda yıkandık ayol nolcak. şimdi bunun küvet şeklinde olanını alıcaz bide filesi tamam işte. zaten bebeği kaynar suyla yıkamıcaz ya bişe olmaz
aman zaten benımde boyle bısey alma nıyetım yoktu kardesım cok ısrar ettı uyanık tabı oda bebek yapacak ya ona kalacak benden de yoksa bende 20-25 tl alıcaktım

mınıkbebek önumuzde dahaa zaman varr dusunucek ben bebek arabasını enson plana attım zaten bi o eksık:)herseyı tam kızımınn

Konu başlığını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım şuan ağlıyorum bebeğim gelişmediği için kürtaş oldum ve şubat 8 de doğucaktı dün doğum günümdü 29 yaşımı doldurdum ve daha annelik duygusunu tatmadım heray gün beklemek çok zor ama rabbimin bildiği vardır sadece nefsime yenilip isyan etmekten korkuyorum

yazınızı okuyunca benimde gözlerim doldu Rabbimden gelen herşeye razıyız O ne isterse O olur başınız sağ olsun rabbim en kısa zamanda tekrar yaşatsın bu güzel kutsal duyguyu sakın isyan etmeyin şükür edin rabbime her zaman rabbim en kısa zamanda güzel haberlerle aramıza dönmenizi nasip eylesin

haftaya saraçhaneye gideceğiz eşimle beşikle böyle büyük şeyleri alalım diyoruz da onun için karar veremedim bacımmmm

canım saraçhaneye gittim ben arabalar konusunda az çok fikriniz olsun giderken yoksa laf kalabalığı yapıp kakalamaya çalışıyolar eğer almaya niyetiniz varsa nakit parayla gidin çok acayip indirim yapıyolar...yalnız park yataklar,tahta beşikler vs...hiç hoş değil çoğu bilinmedik markalar...hele park yataklar nerdeyse hepsi naylon ona göre yani...ama arabalar süper bayağı bi sürmüştüm dükkanların içinde

Allah sabır versin inancını yitirme burada da ne sorunlu gebelikler var. Rabbim büyüktür inşallah en kısa zamanda tekrar bu güzel haberi alır bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın

anammmmm bende hiç örmüyorum valla

birbirimizi gaza getirmiyoz hep ondan oluyo valla bu akşam eve gidilecek en az 2 saat örgü örülecek o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…