2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bir leğen küvet mevzudur gidyor
ben de geçen hafta bakmıştım 100-150 tl leri duyunca şoka girdim
bildiğin plastik,bildiğin petrol atığı işte
hiç veremem 100 lira küvete yok mu bunların 25-30 tl olanları onlardan alacağım valla

ayyy ne güzel ya kredi kartları patladı ben napcam yaa

wallaa benım bebek biraz sanslı yanı benona ınanıyorum.benım esım carsıda esnaf tam benhamıle kaldım bunun yandukkanına bebeci acıldıı kocaaa uc kaltı hem toptan hem perakendee:)ben dukkana gıttıkce gıt dıyo yandan eksıklerı tamamla ben gıdıyom alıyom aksam o arabayla getırıyor:))benfıyatları bıle bılmıyom soruncada soylemıyorlar zaten sınır oluyom yaa kazıklanıyom yaa normal bılmıyom esımle halledıyorlar naparsalar yapsınlar hahaha orası benı bağlamıyo:))))

ne diyosun arkadaşım. nooldu neden durmuş gelişimi. ya ne dicemi bilmiyorum.

canım ben sunny baby nin yatağını almayı düşünüyorum titreşim müzik gece lambası dönencesi mevcut bide usp takabiliyorsun kendi sesini kaydet bebişine ninni dinlet öyle işte bakalım

Allah bir daha yaşatması canım
sağ salim kucağına alabileceğin bir evlat nasip etsin sana ve cümlemize

daha erken değil mi kuzum yaa ? ben ocak başı gibi hazırlayayım diyorum ama ? o da çok mu geç sen tecrübelisin akıllım bişiy deseneeee
normalde 7.aydan sonra hazırlamak lazım
benım dogum 20 ocak gıvı olacak galıba daha netlestırmedık ama olabılır dedı dr um aralık bası haızrlarım cantayı nolur nolmaz

bak ben bayramdan önce bunları aldım

http://hellobaby.com.tr/Kuvet-ve-Kuvet-Oturagi/Akyuz-Orjial-Giderli-Bebek-Kuveti-Mavi.aspx
http://hellobaby.com.tr/Banyo-Aksesuarlari/Bebefox-Luks-Kuvet-Filesi.aspx
http://hellobaby.com.tr/Masrapa-ve-Kovalar/Akyuz-Orjial-Kapakli-Bebek-Kovasi-Mavi.aspx
http://hellobaby.com.tr/Masrapa-ve-Kovalar/Akyuz-Orjinal-Masrapa-Mavi.aspx

Kızlar iki gündür bebeğin haraketlerini çok az hissediyorum, hatta emin bile değilim hissedip hissetmediğimin aranızda arada ben gibi olan varmı

he valla 635 tl bayıldı gece gece
kızlar hastane cantalarınzı ne zaman hazırlayacaksınız?

topicten biri doğurunca başlıycam ben nası olsa hafta olarak en küçüklerinizden biri benim en büyük bebişle aramızda nerdeyse 1 ay var

canım ben sunny baby nin yatağını almayı düşünüyorum titreşim müzik gece lambası dönencesi mevcut bide usp takabiliyorsun kendi sesini kaydet bebişine ninni dinlet öyle işte bakalım

türk malı canım sunny baby de sanırım...titreşimmiş gece lambasıymış onlar var ya gerçekten hikaye nasıl olsa bozulacaklar...önce kumaşına bak devrilip devrilmeyeceğine bak genişliğine falan bak en son onlara bak bence...ama yine de senin tercihin tabi...gerçi zaten görmeden almazsın o da ayrı mesele

normalde 7.aydan sonra hazırlamak lazım
benım dogum 20 ocak gıvı olacak galıba daha netlestırmedık ama olabılır dedı dr um aralık bası haızrlarım cantayı nolur nolmaz

ben de aralıkta hazırlasam mı ? bilemedim aslında mantıklı bi de o telaş olmaz. Rabbim vaktinde nasip etsin inşallah da hazırlıklı da olmak lazım ben de aralık gibi hazırlayayım madem

kızlar özelliklede aramızdaki deneyimli anneler size mevlüt konusunda bise danıscaktım. hem benım hem eşimin ailesi aynı sehırdeyız ve sureklı gıdıp gelen görüsen insanlarız iş arkadaşlarımız komsularımz derken epey kalabalık oluyoruz yanı. şimdi bebek olduktan snra mevludu ne zmn yapıyoruz? 40 ını beklıcekmıyız? o vakte kadar bı suru ınsan bebek gormye gelcek herkese ayrı ayrı hazırlık yapmaktansa herkesı mevlutte toplamak daha mantıklı deıl mı? ama bu kez de cok mu kalabalık olur? bızde glın mevludu yapılır mesela evlendıkten snra sadece aılelerden gelenler vardı yakın arkadas cevremız ve komsularımızı cagırmamıstık onda bıle 100 e ykın kısı vardık. bırde neler ıkram edılıyor? benm kalabalık olması muhtemel oldugu ıcın acık bufe fln zor olur sankı. Allahtan evımız buyuk.fıkırlerınızı beklıyorum tesekkur ederım sımdıden.

Allah razı olsun arkadaşım rabbim sizin evlatlaRINıza ömür sağlık versin inş duaların kabul olurda bende bu duyguyu yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…