- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.301
ayyy ne güzelya kredi kartları patladı ben napcam yaa
Konu başlığını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım şuan ağlıyorum bebeğim gelişmediği için kürtaş oldum ve şubat 8 de doğucaktı dün doğum günümdü 29 yaşımı doldurdum ve daha annelik duygusunu tatmadım heray gün beklemek çok zor ama rabbimin bildiği vardır sadece nefsime yenilip isyan etmekten korkuyorum
he valla 635 tl bayıldı gece gece
kızlar hastane cantalarınzı ne zaman hazırlayacaksınız?
canım saraçhaneye gittim ben arabalar konusunda az çok fikriniz olsun giderken yoksa laf kalabalığı yapıp kakalamaya çalışıyolareğer almaya niyetiniz varsa nakit parayla gidin çok acayip indirim yapıyolar...yalnız park yataklar,tahta beşikler vs...hiç hoş değil çoğu bilinmedik markalar...hele park yataklar nerdeyse hepsi naylon ona göre yani...ama arabalar süper bayağı bi sürmüştüm dükkanların içinde
Konu başlığını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım şuan ağlıyorum bebeğim gelişmediği için kürtaş oldum ve şubat 8 de doğucaktı dün doğum günümdü 29 yaşımı doldurdum ve daha annelik duygusunu tatmadım heray gün beklemek çok zor ama rabbimin bildiği vardır sadece nefsime yenilip isyan etmekten korkuyorum
daha erken değil mi kuzum yaa ?ben ocak başı gibi hazırlayayım diyorum ama ? o da çok mu geç sen tecrübelisin akıllım bişiy deseneeee
normalde 7.aydan sonra hazırlamak lazımdaha erken değil mi kuzum yaa ?ben ocak başı gibi hazırlayayım diyorum ama ? o da çok mu geç sen tecrübelisin akıllım bişiy deseneeee
kızlar bir leğen küvet mevzudur gidyor
ben de geçen hafta bakmıştım 100-150 tl leri duyunca şoka girdim
bildiğin plastik,bildiğin petrol atığı işte
hiç veremem 100 lira küvete yok mu bunların 25-30 tl olanları onlardan alacağım valla
he valla 635 tl bayıldı gece gece
kızlar hastane cantalarınzı ne zaman hazırlayacaksınız?
canım ben sunny baby nin yatağını almayı düşünüyorum titreşim müzik gece lambası dönencesi mevcut bide usp takabiliyorsun kendi sesini kaydet bebişine ninni dinlet öyle işte bakalım
nolmusss yaaa ne zaman kurtaj yapmıslarrr hayyallaahh.alllaah sabırrr versınnn kelımeler kıfayetsız
normalde 7.aydan sonra hazırlamak lazım
benım dogum 20 ocak gıvı olacak galıba daha netlestırmedık ama olabılır dedı dr um aralık bası haızrlarım cantayı nolur nolmaz
yazınızı okuyunca benimde gözlerim doldu Rabbimden gelen herşeye razıyız O ne isterse O olur başınız sağ olsun rabbim en kısa zamanda tekrar yaşatsın bu güzel kutsal duyguyu sakın isyan etmeyin şükür edin rabbime her zaman rabbim en kısa zamanda güzel haberlerle aramıza dönmenizi nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?