2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bilen varsa c vp versin bakiim çıtır kızımı sinekler mi yiicekk kıyamam ben ona nöbet tutarım başında oyyy kurban olurumm ben sana kızııımm
seviverdim iki dakkada

bilen varsa c vp versin bakiim çıtır kızımı sinekler mi yiicekk kıyamam ben ona nöbet tutarım başında oyyy kurban olurumm ben sana kızııımm
seviverdim iki dakkada
bebekler ıcın sınek kovucu losyonlar var onlardan kullanırsın bızım yazlıkta da aynı sorun var yazın bende kullanıcam naıpse

bebekler ıcın sınek kovucu losyonlar var onlardan kullanırsın bızım yazlıkta da aynı sorun var yazın bende kullanıcam naıpse

onu yüzüne falan sürebilirmisin??? bebklerin yanaklarını falan yiyo ya en çok... araştıriim biraz... cilde sürülen bişey ne kadar güvenlidir ki. pimpirikli bi anne mi olucam ne??

bugün yapılacak öyle çok iş var ki ( 2 makine çamaşır (bebeğinkiler hariç onlar da yığıldı yıkanmayı bekliyor) , kuruyanları ve daha önce kurumuş olan ama benim üşenip katlamadığım çamaşırları katlayıp ütülenecekleri ayırıp yeni yıkananları serip evi de süpürüp silmem gerek

allah kolaylık versin canım. ben beişinkileri annem gelince hazırlıcam valla. zaten ben bişi almadım ki. annem getircek bi kamyon eşya ama dün arabamızı aldıııkk. bugün gelicek nasipse

kızlar listemiz 103 kişi oldu bunca insan nerde sürekli gördüklerim 20yi geçmiyo yahu yenilesek mi ki listeyi

allah kolaylık versin canım. ben beişinkileri annem gelince hazırlıcam valla. zaten ben bişi almadım ki. annem getircek bi kamyon eşya ama dün arabamızı aldıııkk. bugün gelicek nasipse

ben arabayı iyice araştırıcam, hangi marka model? gelince bi bak memnun kalacak mısın :)) bi de 3 parça olanlar mı iyi 2 parça mı? offf çok soru sordum :)

kızlar listemiz 103 kişi oldu bunca insan nerde sürekli gördüklerim 20yi geçmiyo yahu yenilesek mi ki listeyi

belki benim gibi olanlar da vardır. 2-3 ay eşim hep evdeydi- ev aradık- taşındık- yerleştik vs. tekrar buraya döndüklerinde listede kendilerini göremezlerse buna takıp da kendini üzen olabilir diye düşünüyorum.

Daha önce SLADI varken bir hafta gelmeyen siliniyordu sanırım öyle hatırlıyorum ve çok problem eden vardı bunu :))

Daha önce SLADI varken bir hafta gelmeyen siliniyordu sanırım öyle hatırlıyorum ve çok problem eden vardı bunu :))

neyse kalsın o zaman kimse üzülmesin

hanımlar aldıklarınızı yıkayıp hazırladınızmı? yoksa daha sonra mı yapıcaksınız? ben derimki şu sıralar yapalım ağırlaşmadan.

biz iyiyiz sen ıyımısın noldu doktorda

iyiyim kuzum iyiyim dün tam okudum cevap yazıyordum bi baktım bizim doktor saati gelmiş hooppp doktor bey amcayı görmeye sonra da bi türlü fırsat bulup yazamadım

sıpamız hala erkek maşallah hiç bi sıkıntısı yokmuş. ama ben bu gidişle senden önce doğurabilirim bu sefer de 25 ocak max dedi. 15 ocaktan sonra her an herşey olabilir dedi bakalım sağlıkla gelsin de bu arada bizim sıpa 36 cm 1.142 gr olmuş öbür topiğe ekliyorum hemen

evetttt yenileyelim bende yokum bu listedee

ben arabayı iyice araştırıcam, hangi marka model? gelince bi bak memnun kalacak mısın :)) bi de 3 parça olanlar mı iyi 2 parça mı? offf çok soru sordum :)

canım kraft horn travel sistem aldım 497 tl ye aldım. baya araştırdım. pahalı olanlara bütcemiz uygun değildi. bu hem hafif hem de yakından inceledim kumaşı falan kaliteli duruyo. manevrası falan iyi. ama internette araştırdım. menun olan da var olmayan da. şansımıza artık.gelince incelerim daha ayrıntılı yazarım.
benim için kumaşı çıksın yıkansın hafif olsun bebek için rahat olsun tabi bir de fiyat bu kriterler önemliydi.. ona göre seçtim

hanımlar aldıklarınızı yıkayıp hazırladınızmı? yoksa daha sonra mı yapıcaksınız? ben derimki şu sıralar yapalım ağırlaşmadan.

eğer yardım edecek kimsen yoksa yapabilirsin ben odasının gelmesini bekleyeceğim malum çalışıyoruz iki iş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…