- Konu Sahibi papatya3459
- #21.781
biz iyiyiz sen ıyımısın noldu doktordagünaydın kuzular biz ancak gelebildik
herkesler iyi miii ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz iyiyiz sen ıyımısın noldu doktordagünaydın kuzular biz ancak gelebildik
herkesler iyi miii ???
bilgilerini ver bacım hemen eklimgamzelihatun seni yakalamışken beni listeye ekler misinn?
Sinek sorunu bende de var ama allahtan eşimle takılıyorlar :)) biz onu engelleyemedik, evde köpek olduğu için gündüzleri bahçe kapısı köpek dışarı çıkabilsin diye hafif açık kalıyor ya ordan giriyorlar ya da banyo havalandırmasından. fişe takılanlar işe yarıyor sanırım ama ben kullanmak istemedim ne olur ne olmaz.
bebekler ıcın sınek kovucu losyonlar var onlardan kullanırsın bızım yazlıkta da aynı sorun var yazın bende kullanıcam naıpsebilen varsa c vp versin bakiim çıtır kızımı sinekler mi yiicekkkıyamam ben ona nöbet tutarım başında oyyy kurban olurumm ben sana kızııımm
seviverdim iki dakkada![]()
tamamdır şekerimyaş 26
şehir bursa
ilk bebeğim
sat: 8 mayıs
bdt: 13 şubat
cinsiyet kızzz
teşekkür ettim şimdiden cnmm![]()
bebekler ıcın sınek kovucu losyonlar var onlardan kullanırsın bızım yazlıkta da aynı sorun var yazın bende kullanıcam naıpse
surulur canım bence ya chıcco da falan varonu yüzüne falan sürebilirmisin??? bebklerin yanaklarını falan yiyo ya en çok... araştıriim biraz... cilde sürülen bişey ne kadar güvenlidir ki. pimpirikli bi anne mi olucam ne??
bugün yapılacak öyle çok iş var ki( 2 makine çamaşır (bebeğinkiler hariç onlar da yığıldı yıkanmayı bekliyor) , kuruyanları ve daha önce kurumuş olan ama benim üşenip katlamadığım çamaşırları katlayıp ütülenecekleri ayırıp yeni yıkananları serip evi de süpürüp silmem gerek
![]()
allah kolaylık versin canım. ben beişinkileri annem gelince hazırlıcam valla. zaten ben bişi almadım ki. annem getircek bi kamyon eşyaama dün arabamızı aldıııkk. bugün gelicek nasipse
![]()
kızlar listemiz 103 kişi oldu bunca insan nerde sürekli gördüklerim 20yi geçmiyo yahu yenilesek mi ki listeyi![]()
belki benim gibi olanlar da vardır. 2-3 ay eşim hep evdeydi- ev aradık- taşındık- yerleştik vs. tekrar buraya döndüklerinde listede kendilerini göremezlerse buna takıp da kendini üzen olabilir diye düşünüyorum.
Daha önce SLADI varken bir hafta gelmeyen siliniyordu sanırım öyle hatırlıyorum ve çok problem eden vardı bunu :))
biz iyiyiz sen ıyımısın noldu doktorda
kızlar listemiz 103 kişi oldu bunca insan nerde sürekli gördüklerim 20yi geçmiyo yahu yenilesek mi ki listeyi![]()
ben arabayı iyice araştırıcam, hangi marka model? gelince bi bak memnun kalacak mısın :)) bi de 3 parça olanlar mı iyi 2 parça mı? offf çok soru sordum :)
hanımlar aldıklarınızı yıkayıp hazırladınızmı? yoksa daha sonra mı yapıcaksınız? ben derimki şu sıralar yapalım ağırlaşmadan.