- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.901
sık dişini bacım az kaldı bi de yasa onaylandımı varya offf on numara olurben de ben de
ohh maşallah sana biz erimle ortak yapıyoz işin üyük çoğunluğu onda abi allah bin kere razı olsun paşalar gibi bakıyo bana evde bi de izne çıktık mı olay bitmiştirevetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisinçok şükür iyiyim şuan hamd olsun
afiyet olsun bacım bebişe yarasınben yemeğe çıkıyoruz kızlar öpüldünüz
bazen zorlanıyorum ama rahat işim muhasebe deyim şükür bu halimize bi de üretimde olsam ne olurdu halimyok canm sen gene bizden iyisin çalısabiliyorsun çalısıyo olsam direk eve geldgm gibi uyurdum.umarım işin yorucu degildir cünkü gebelikte calısmak zor
kızzz zor valla allah hepimize memur olmayı nasip etsin en güzeli o bayanlar içinbenim bunların üstüne birde oğluşumu ekle minikbebek bütün gün bizi özlüyo biz ise yorgun argın eve gidiyoruz çocuk bizimle oynamak ilgi istiyor karı koca bizde ayakta uyukluyoruz
evetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisinçok şükür iyiyim şuan hamd olsun
sık dişini bacım az kaldı bi de yasa onaylandımı varya offf on numara olur
ohh maşallah sana biz erimle ortak yapıyoz işin üyük çoğunluğu onda abi allah bin kere razı olsun paşalar gibi bakıyo bana evde bi de izne çıktık mı olay bitmiştir
afiyet olsun bacım bebişe yarasın
Ben 50 likte hareket etmemiştim bilmiyordum da 100 lukte uyardılar beni hareket etme bisey yeme içme diye senin 50 lik fazla yüksek değil o yüzden 100 luk normal çıkabilirarkadaşlar bu şeker ölçümünde çok yürümemek gerekiyormuş değil mi? oysa ben o gün 50 lik yüklememde hiç durmadım hep yürüdüm...
peki bu 50 lik yapıldıktan kaç gün sonra 100 lük yükleme yapılıyor.. ? benim dr. gerek görmezse ben yinede yaptıracağım da....
sözde tatil dönüşü yasalaşacaktı ama şimdilik ses yok bakalım inşallah biz doğurana kadar yasalaşır faydalanırız bizdebendeeeeeebi de özel sektördeyim sabah 08:30 akşam 18:30 eve git yemek bulaşık çay ortalık + hafta sonuda ev temizliği Allah güç kuvvet ve sabır veriyor valla
yaaa o iş yattı galiba kızlar 6 aya falan çıkmayacakmış sanırım
dost acı söylermiş bacım yapacak birşey yok valla ne yapayım okuduklarımı paylaşıyorum kız sonra ben neden böyleyiz sizde öylemisiniz falan diye endişeleniyorsunuz ama ne yapacağımı bilemedim yane
sen bide calısıyordun galiba degilmi nasıl becerebiliyorsun ya biz evde yorgun yorgun geziyoruz
evetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisinçok şükür iyiyim şuan hamd olsun
Allah tüm çalışan anne ve hamilelerin yardımcısı olsun çok zor hamile ikende bebek oluncada heleki özel sektörde çalışanlar için daha zor ilk bebeğimde çok yaşadım acısını onun için şimdiden bundada aynı şeyleri yaşamim diye dua ediyorum
bendeeeeeebi de özel sektördeyim sabah 08:30 akşam 18:30 eve git yemek bulaşık çay ortalık + hafta sonuda ev temizliği Allah güç kuvvet ve sabır veriyor valla
yaaa o iş yattı galiba kızlar 6 aya falan çıkmayacakmış sanırım
sözde tatil dönüşü yasalaşacaktı ama şimdilik ses yok bakalım inşallah biz doğurana kadar yasalaşır faydalanırız bizde
slm kızlar biz dün odamızı aldık çilekte kampanya varmış ve dün son gün diye aldık biraz erken ama aralığın 25 de gelicek miş çilekten flower serisini aldık cicişler topiğimize ekledim
kızlar ben geldimmmm sabah 9 dan bu yana hastanedeydim offf patladım öldüm açlıktan 100 gr şeker yüklemesini yaptılar
açlık 91
1.saat 201
2.saat 175
3.saat 88 çıktı yani bana diyetisyenin yolu gözüktü
geçmiş olsun bacım dikkat et aman doktor ne derse onu yap emi aksatma sakın
kızlar ben geldimmmm sabah 9 dan bu yana hastanedeydim offf patladım öldüm açlıktan 100 gr şeker yüklemesini yaptılar
açlık 91
1.saat 201
2.saat 175
3.saat 88 çıktı yani bana diyetisyenin yolu gözüktü
geçmiş olsun kuzum acı gerçeğe 2 gün kaldı bendede
Güle güle kullanın...Bizde aynı seriden aldık.3 kapılı dolap- büyüyen karyola-şifonyer-duvar rafı ve cibinlik aldık.
arkadaşlar kilo durumunuz ne alemde? ben çok hızlı kilo almaya başladım..korkuyorum
bendeeeeeebi de özel sektördeyim sabah 08:30 akşam 18:30 eve git yemek bulaşık çay ortalık + hafta sonuda ev temizliği Allah güç kuvvet ve sabır veriyor valla
bende sizin gibiyim ama bizim kendi işimiz ben daha geç gidiyorum eve bazen 9 u bile geçiyo eve git yemek ye sofrayı topla ertesi günün yemeği hafta sonuda temizlik eşim sağolsun hala benim hamile olduğumu idrak edemiyo pek elini bişeye sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?