- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.921
54 e düşmüştüm bulantılarda şuan 61 kiloyum ekmek falanda yemiyorum dikkat ediyorum bazen öyle yemeklerini bile meyveyle falan geçiştiriyorum ama nezaman tartıya çıksam hep artmış oluyoarkadaşlar kilo durumunuz ne alemde? ben çok hızlı kilo almaya başladım..korkuyorum
malesef bu konularda pek bılgılı degılım ama kanamanın nedenı neden dr a gıttınmıSlm kizlar bi sorum olacak Ben dun aksam tuvalete gitigimde silerken kahve rengi akintim olmusdu ama simdi hic bisey Yok ve annemdeyim Banyo yapamiyorum, acaba böLede namaz kilabilirmiyim????
al benden de o kadar bende her çıkışımda tartı gözlerimi açıyo sağolsunarkadaşlar kilo durumunuz ne alemde? ben çok hızlı kilo almaya başladım..korkuyorum
normal şartlarda yıkanman lazım bacım benim bildiğim kadarıyla yani sonuç itibari ile akıntının rengi koyu annene bi sor bakalım o ne dicekSlm kizlar bi sorum olacak Ben dun aksam tuvalete gitigimde silerken kahve rengi akintim olmusdu ama simdi hic bisey Yok ve annemdeyim Banyo yapamiyorum, acaba böLede namaz kilabilirmiyim????
görüntüsü rahat ettirmicek gibi ama bilemedim o kadar para vermeye değermi kiQuinny Buzz 3 Bebek Arabası - e-bebek.com
kızlar bı bakın bakayım buna nasıl sızce galıba sadece bu rengı ındırımde
şimdi nette arastırdım normal fıyatı 1200 tl ıle 1500 tl arasında ay bılemedım 800 de ıyıymıs fıyatıgörüntüsü rahat ettirmicek gibi ama bilemedim o kadar para vermeye değermi ki
görüntüsü rahat ettirmicek gibi ama bilemedim o kadar para vermeye değermi ki
Bende. Bebegin Esi öndeymis bikeresinde yine olmusdu dr gittim Plazenta öndeymis ondan olmus dedi. Uzun zamandir bisey yokdu. Yarin dr kontrolum var oyuden gitmedim dr. Cok korkuyorum ama ins bebegimin durumu iyidirmalesef bu konularda pek bılgılı degılım ama kanamanın nedenı neden dr a gıttınmı
kızlar park yatak alırken 2 model arasında kalmıstım bunuda cok begenmıstım
eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Graco Contour Prestige Park Yatak Grazia
bugun gordum fıyatı baya uygun normalde 400 tş cıvarındaydı bu yatak
299 tl canım ben bu sıteden memnun kaldım dun besık yanlış geldı (fabrıka hatası benım begendıgım renk fuego modelıydı kutuda oyle yazıyordu ama ıcınden romantıc modelı yanı sıyah cıktı:)hemen ıade aldılar yenısını gonderıyolarmeltem çok güzel bu şimdi kaç teleee
göremedim ben
299 tl canım ben bu sıteden memnun kaldım dun besık yanlış geldı (fabrıka hatası benım begendıgım renk fuego modelıydı kutuda oyle yazıyordu ama ıcınden romantıc modelı yanı sıyah cıktı:)hemen ıade aldılar yenısını gonderıyolar
valla ıcınde besık ıcı sıcaklıgını olcen termometre falan da var dıyorum ya ben bununla aldıgım arasında kalmıstım dıye aldıgımı secmemın hıcbır artı sebebı yk tamamen aramızdakı gonul bagı:)bombaymışşş kuzumm fiyatı
canlar ne sorcammm sıze,dun oglum bı tekme attı aygı fırladı dısarı sandım, cok sukur cok hareketlı ama hıc bu kadar sert vurmuyodu bugunde devam az once uzandım karnımın derısı bıldıgınız havaya kalkıyooo cokk saskınım sızlerdede boylemı ha dıorum sımdı fırlıcakk
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
bızım oturdugumuz ev 4katlı bız 1. katta oturuyoruz ama gırısımız ayrı bınadan su bıkac aya kadar rahattık. ama ust kattakı kadın camlara su dokuyo butun camurlu sular hoop benım cama yapısıyo. bı sınrım bozuldu gucum yok yapamıyorum e erken dogum olcak zorlamak ıstemıyorum kendımı anlamıyo gecen gene yapmıs kabul etmıyo bayram ıcın sılmısım camlarımı, arıfe gunu bı baktım camur bastım zıllerıne soyledım kabul etmedı ogunden berıde bana tavır aldılar hos zaten muhabbetımız yoktu ama... mesela suan muzık actım o daha da seslı actı ve resmen tepınıyo tepemdeeee aksamları bızım evden ses gelsın takk tak vuruyolar asagı.cookk gerılıyorumm
terbıyelı senınkı:)))kızlar napıosunuz nasılsınız biz eve daha yeni geldik bebişimle,
tam biz geliyoruz siz yemek yapmaya gidiyosunuz :)
dün hırs yaptım 70 sayfanın hepsini okudum bugün yine birikmiş
okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo ki :) bu arada kızlar ben hiç bebeğimin
hareketleriyle uyanmadım sizinkiler içerde napıo öyle :)
geçen haftalar da daha çok vuruyodu, bu haftalarda hareketleri değişti
yani daha çok içerde gezinti halinde annesine vurmuyo benim prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?