2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar bi sorum olacak Ben dun aksam tuvalete gitigimde silerken kahve rengi akintim olmusdu ama simdi hic bisey Yok ve annemdeyim Banyo yapamiyorum, acaba böLede namaz kilabilirmiyim????

arkadaşlar kilo durumunuz ne alemde? ben çok hızlı kilo almaya başladım..korkuyorum
al benden de o kadar bende her çıkışımda tartı gözlerimi açıyo sağolsun

Slm kizlar bi sorum olacak Ben dun aksam tuvalete gitigimde silerken kahve rengi akintim olmusdu ama simdi hic bisey Yok ve annemdeyim Banyo yapamiyorum, acaba böLede namaz kilabilirmiyim????
normal şartlarda yıkanman lazım bacım benim bildiğim kadarıyla yani sonuç itibari ile akıntının rengi koyu annene bi sor bakalım o ne dicek

meltem çok güzel bu şimdi kaç teleee

göremedim ben
299 tl canım ben bu sıteden memnun kaldım dun besık yanlış geldı (fabrıka hatası benım begendıgım renk fuego modelıydı kutuda oyle yazıyordu ama ıcınden romantıc modelı yanı sıyah cıktı:)hemen ıade aldılar yenısını gonderıyolar

Evet canımm benimde öyle oluyor gerçi bu aralar hareketler azaldı ama karnımı izlemeye bayılıyorum, dalga dalga oluyor, iniyor çıkıyor. Üşümeyeceğimi bilsem evde karnım ortada gezeceğim her anı kaçırmamak için

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

kızlar mümkün oldukça sizde yayarsanız sevinirim bu adresi... ben 5-6 konuya kopyaladım ve yaklaşık 50 kişi oylama yapmış...

hangi forum hangi konu olursa site adını yazalım lütfen... belki işe yarar...

kızlar napıosunuz nasılsınız biz eve daha yeni geldik bebişimle,
tam biz geliyoruz siz yemek yapmaya gidiyosunuz :)
dün hırs yaptım 70 sayfanın hepsini okudum bugün yine birikmiş
okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo ki :) bu arada kızlar ben hiç bebeğimin
hareketleriyle uyanmadım sizinkiler içerde napıo öyle :)
geçen haftalar da daha çok vuruyodu, bu haftalarda hareketleri değişti
yani daha çok içerde gezinti halinde annesine vurmuyo benim prensesim

ayy ne gıcıkk yaaa ben okuyunca gerildim valla ne düşüncesiz insanlar

terbıyelı senınkı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…