2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kuzular napıosunuz nasılsınız bizde yemeğimizi
yaptık babamızın dersinin bitmesini bekliyoruz :)
bugün bi arkadaşım kargoyla bebeğime nevresim takımı
göndermiş çok mutlu oldum ya meleğim resmen
bereketiyle geliyo biz sadece araba, beşik, anakucağı
port bebe aldık ama şimdiden bi sürü kıyafeti,
battaniyeleri, nevresim takımı oldu bileeee

hayırlı olsun bebeğinin yeni cicileri güle güle sağlıklı günlerde kullansın

iyi geceler kızlarrr, önümüzdeki hafta kendi evimize taşınıcaz ve şu anda evdeki sifon ve vanası bozuldu çok komik ve fena bir durumdayız tabi ben oturuyorumda kocişkoma Allah kolaylık versin akşamın bu saatinde:) Napalım bi hafta daha dayanamadı sevgili sifonumuz:)

canıım çok sevindim allah ikinize de sabır versin.
canım kordon meslesine kafanı takma. benim bebişin de boynunda var zamanla çıkarabilir bebebk kendisi dedi doktor bana. kordonun boynunda olması sezeryan doğum için kriter bile değil dedi. 3 kat kordon dolanmış bebk bile normal doğumla sağlıklı dünyaya geliyormuş. bu doğum şekli için bile kriter değil sorun etme dedi bana. sen de rahat ol.

tebrik ederim canım emeğinize sağlı

cnm diyet listen nasıl?neleri yeyip yemeyeceksin? dr bana da diyet yap dedi ama liste falan vermedi

günaydın herkese
yarın misafirim geleceği için erkenden kalktım temizlik yapcam
hafta içi çalışınca yapamıyorum hepsi şimdiye birikti
bide ikramları hazırlıcam bakalım gece ne durumda olurum
herkese ii tatiller.

ben bugün bi konu açtım da başka bi sayfada size de sormak istiyorum

"2009 dan bu yana aynı işyerindeyim
geçtiğimiz günlerde işyerimiz aynı il sınırları içerisinde bir ilçeden başka bir ilçeye taşındı
sigortalarımız 19 gün eski işyeri sigorta numarasıyla 11 gün ise yeni işyeri sigorta numarasıyla yatırılmış bu yüzden de girdi çıktı yapılmış
ben 6 aylık hamileyim aralık gibi izne çıkıcam peki doğum parası alabilirmiyim
ya da diyelim işten çıkarttılar beni (böyle bi mevzu olmuştu belkı yerıme gecıcı olarak gelen kısıyı kalıcı yapmak ısteyebılırler) tazmınat hakkım ne olur "

valla bilen biri cevaplarsa çok makbule gecer eşim bi avukata sormus haklarım yanmazmıs ama emın de olamadım acıkcası acaba gıdıp dırek sıgortaya mı sorsam ya da bunu nasıl ogrenebılırım kı

bencede yanmaz hakların yenı acılan sırkete deverdılmıs olması gerekıyor sonucta ımzaladıgın bır belge yok tazmınat aldıgına daır eger senı ısten cıkartıtlarsa tazmınatını odemek zorundalar
sana 1 ay oncede cıkıs yapacaklarını bıldırmezlerse kıdem tazmınatının yanında ıhbarda odemelerı gerekır unutma ama yınede bunları sgk da danıs sen

Günaydın kızlaar :) tatil olduğu halde uyuyamadım, önceden hafta sonu 12 ye kadar uyurdum, çok kısa zamanda uykumu almaya başladım sanki 3te yattım ama şu an cin gibiyim

herkese günaydınnnnn,,offff, bende 6.30 dan beri uyanığım döndümm sağıma yatamıyorum soluma yatamıyorum sırtüstü yatamıyorum uyanık yatmak bir işkence oldu bende kalktım nete girdim, kahvaltı hazırladımm ohh misss:) hafta içi olsa deli gibi uykum gelir:))) bu arada dün tetenoz birinci doz aşıyı oldum olurken hiç acımadı ama dün akşamdan beri hafif bir ağrı var neyse buna şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…