2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

inşallah canım yaa benim korktugum sgk nın sorun cıkarması
sonucta dedıgın gıbı ımzaladıgım veya para aldıgım hıcbır belge yok
fırma adı aynı vergı daıresı vergı no aynı sadece sıgorta numarası degıstıgı ıcın boyle yapılmıs umarım bır sorun olmaz
ben esıme dıyeyım de bı de sgk ya sorsun yoksa ıcım ıcımı yer

tebrik ederim canım emeğinize sağlı[/QUOTE]

günaydınlar herkese daha kahvaltı masasına oturamadık karnım kurt gibi aç tebriklerin için teşekkürler

iyi öğlenler güzel anneler...ve yine yazıma herzaman olduğu gibi vay başıma gelenler diye başlamak istiyorum ayol bune her akşam bir macera,heyecan atlatıyorum:)) akşam facebook a girdim arkadaşımla konuşmaya başladık nasılsın falan ..dedi numarını versene seni acil aramam lazım,ee dedim benim numara sende varya ,dedi listem silindi tamam dedim vardim numarayı hemen 1 dk sonra 6662 den mesaj geldi,bu mesaja evet yazıp cevaplasana dedi, bende başladım şüphelenmeye dedim eşim yanımda gönderme dedi kızdı valla,sonra ısrar ediyo falan yok öyle olsun anladım ben seni bilmem ne vicdan yapıyor.. baktı dediğini yapmayacağım konuşmayı sonlandırdı..aklıma geldi 6662 den gelen mesajlar diye yazdım google a... Allahım bir de ne göreyim milletin facebook şifresini kırıp o gibi konuşuyorlarmış mesajı gönderip böyle ısrar ediyolarmış milletin hep 400-500 tl sini dolandırmışlar.ayyy inanıp mesaj gönderseydim arkadaşım diye neyapardım kızlarr az para değil tam doğum arifesinde.aklıma geldikçe sinir oluyorum.kimbilir kimle konuştum yaaaa neyse bu olayıda yara almadan atlattım..şimdi önümüzdeki maçlara bakıcam

ayyyyy bacım sendede olay olay üstüne kız her akşam bir hareket teşekkür ederim uyardığın için kuzum

ayyyyy bacım sendede olay olay üstüne kız her akşam bir hareket teşekkür ederim uyardığın için kuzum

Sorma canım neden se hamile olduğumdan beri bu mecralar peşimi bırakmıyor. bikere elektrikler gitti annemle asansörde kaldık bağıra bağıra zor duyurduk sesimizi,bikerede zehirlendim yemekten,daha neler neler :))) bunları liste haline getirip büyüyünce kızıma göstercem ..sen karnımdayken bak neler oldu diye

cnm bisi anlamadim nasil ekmek yok? kepekli ekmek de mi yok? ben her ogun 2 dilim kpekli ekmek yiyorum bir de seker yerine gunde 1 keci boynuzu yada azcik saint dalfour receleinden -cunku icinde seker ve tatlandirici yok- yiyorum. ekmek hic mi yemicez? benim de tokluk 171 cikti

diyetisyene gitmedinizmi siz ? bide yüklemede kaç çıktı şekeriniz ?

iyi öğlenler canım, geçmiş olsun ucuz atlatmışsın:)

canım ekmek derken beyaz ekmek yok kepekli olucak zaten ekmek ve şeker demiş işte benimde tokluk 147 çıktı işte:26:

merhaba 2013 subat annelerı,
ben 2012 subat annesı olaraktan ve erken dogum nedenıyle
ocakta dagum yapan bırı olarak herkese hayırlı dogumlar dılıyorum gecen sene bu zmnlar karnımda
pırpır donun kızım artık yerlerde surunuyor:)
herkeze hayırlı dogumlar dılıyorum
saglıkla kalın:))

dıpnot: boooolbooool uyuyun:))

merhaba canım ne kadar güzel almışşın kızını kollarına darısı bizler başına Allahım hayırlı ömürler versin analı babalı büyütsün inş doğumun neden erken oldu birde normalmi oldu nasıl oldu anlatablirmisin acaba:26:

hehe bende 2011 nisan annesiyim nasip olursa da 2013 şubat annesi olacağım yani hiç bi seneyi boş geçmiyorum 2010 2011 2012 2013 doğum va hamilelik süreci için de geçiriyorum

Son düzenleme:
hehe bende 2011 nisan annesiyim nasip olursa da 2013 şubat annesi olacağım yani hiç bi seneyi boş çekmiyorum 2010 2011 2012 2013 doğum va hamilelik süreci için de geçiriyorum

aman maaşallah sana canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

yine kimsecikler yok hafta sonu geziyo sanırım anneler
tecrübeli anneler ziyaret etmiş sayfamızı ne güzel
evi temizledim süpür toz al, banyo derken 3 saat uğraşmışım ama tertemiz oldu oh mis gibi, bebiş yoruldu sanırım acayip tekmeler atıyo dışarıdan bile görüyorum yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…