2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
senın ıcın cok zor bır gun olmuş ama sonu guzel bıtmış senın adına cok sevındım oğlunun da ısmını cok begendım allah adıyla yasatsın

ayy bunu bende beğeniyordum 100tl üzerinde diye yanasmiyordum almaya sayende kaçırmadım indirimi aldım bugün mavisini ayrıca bebisime aldığım ilk eşya insallah kullanislidir
evet bende atladım hemen ıns. Memnun kalırız dımı:)
bugün çok sakin burası dimi kızlar bu arada ateş ölçer aldınızmı ne alacaksınız
ben braun almıstım aynısından alıcam

o fıltre her seferınde degısmıyor ben hıc yenı fıltre almadım bızım cocuk dr umuz da aynısını kullanıyordu oyuzden onu tercıh ettım

canım reflü belirtisi o, boğazım yanıyo demişler hep kızlar okudum, bende daha öncedende vardı şimdide devam ediyo malesef, boğazınıza kadar geldiyse yanma reflüdür, baharatlı şeyler, kızartma, asitli yiyecekler yemeyin, yatarkende yastığınızı yüksek tutun, ben gaviskon içiyorum bunun için reflüm iyice artmasın diye

selam herkese,ya bugün 2.doz tetanoz aşımı oldum ya nefret ettim şu aşıdan ya.Kolum gene ağrıyor,kaldıramıyorum ya vuran ebede sorun var ya da ben de :) anlamadım gitti.

selam herkese,ya bugün 2.doz tetanoz aşımı oldum ya nefret ettim şu aşıdan ya.Kolum gene ağrıyor,kaldıramıyorum ya vuran ebede sorun var ya da ben de :) anlamadım gitti.
benımde agrıdı ama cok sıddetlı agrımadaı, kızlar bıde dusunun bebeklerımız her ay bu asılardan olacak yanlış hatırlamıyorsam 2. ay 2 kol 2 bacak vurulacaklar galıba

benımde agrıdı ama cok sıddetlı agrımadaı, kızlar bıde dusunun bebeklerımız her ay bu asılardan olacak yanlış hatırlamıyorsam 2. ay 2 kol 2 bacak vurulacaklar galıba
off çok kötü:18: benim ilki çok zor oldu daha ikincisini olmadım, bebişlerimiz nasıl dayanıcak

Ateş ölçerde alından ölçen kızıl ötesi düşünüyordum ama fazla ölçüyor ateşi dediler en iyisi kulaktan ölçenler dediler.Ama filtre benimde dikkatimi çekti.Birde marka olarak braun önerdiler biraz pahalı ama daha karar veremedim.

Ayyyyyy doğru dedin oğluşum ağladıkça içim parçalanır benim yaaaaa.Bak bunu dedin ya koluma tüküreyim yarına bişeyim kalmaz vicdan yaptım oğlum için....

aynen bacım bende elektrikli düşünüyorum bakalım iyice araştırcaz

sevtaporhan canım adına çok sevindim. günler senin için hızla geçer ve bebişinle babanıza kavuşursunuz umarım.

Bu hafta çok yorucuydu üç gündür yanınıza gelemiyorum iş-ev-doktor randevuları-alışveriş telaşı yormaya başladı beni artık. ağırlaştım mı ne ama kızımla ilk başarımızı kazandık bu hafta öğretmen arkadaşlarla hazırladığımız bi proje birincilik ödülü aldı. :13: çocukta yaparım kariyerde

aynen bacım bende elektrikli düşünüyorum bakalım iyice araştırcaz

sevtaporhan canım adına çok sevindim. günler senin için hızla geçer ve bebişinle babanıza kavuşursunuz umarım.

Bu hafta çok yorucuydu üç gündür yanınıza gelemiyorum iş-ev-doktor randevuları-alışveriş telaşı yormaya başladı beni artık. ağırlaştım mı ne ama kızımla ilk başarımızı kazandık bu hafta öğretmen arkadaşlarla hazırladığımız bi proje birincilik ödülü aldı. :13: çocukta yaparım kariyerde

selammmm..
nasılsınız hanımlar....sevtapçım gözünaydın...şeker yüklemesi iyi çıkan arkadaşlar sizin de gözünüz aydın...midesinden şikayetçi olanlar size de geçmiş olsun...
ben de bugün endokrin uzmanıyla görüştüm..şeker çıkmıştı ya..diyet verdiler..ama çok zor ya...ben nasıl dayanacağım..çok dikkatli olmam lazım..şeker kesinlikle yasak..hertürlüsü hem de...hatta bazı meyveler bile yasak..iki hafta sonra düzelmezse insülin başlanacak..hadi burdan buyrun...allahım sağlıkla ve sağlıklı bi doğuruverseydik...

benım bıldıgım havuc patates mısır uzum muz ıncır makarna pılav kesınlıkle yasak olanlar cok zor bı durum ama az kaldı sabret

benım bıldıgım havuc patates mısır uzum muz ıncır makarna pılav kesınlıkle yasak olanlar cok zor bı durum ama az kaldı sabret

ah canım yaa liste o kadar uzun ki....ama dediğim gibi az kaldı..neyse..meltemcim..bugün sabahçıydım...okul çıkışı hastane gezme falan derken eve yeni geldim..bu arada saat 4 gibi kargodan aradılar..okula bırakmışlar...yarın zaten antreman için okula gideceğim..haber vereyim için rahatlasın dedim güzelim..şimdiden teşekkürler...

cok sevındım kargonun gelmesıne ufak bır hedıye ızmırden hatta ıstanbuldan:) allah sağlıklı gunlerde mutlulukla gıymeyı nasıp etsın ınşallah

iyi aksamlar, benim bugün dr kontrolum vardi hersey iyidi allaha cok sükür. bide 3 hafta sonraya randevu verdi seker yüklemesi icin ac karna gel dedi sabah 8de ama nasil gidecem bilmiyorum ben sabah erken uyandimi cok kötü oluyorum migdem cok kötü bulaniyor uyandigim gibi mecbur bisey yemem lazim ama o gün ne yapacam bilmyiorum.
bide burda bi makine var kablolar göbegine bagliyorlar bebegin kalb sezlerini disardanda duyabilyiorsun 6 aydan sonra yapiyorlar bunu bide onu yapacak, merak etim türkiyedede böyle bisey yapiyorlarmi?

canım nts o burda da yapılıyo

NTS Gebeliğin ilerleyen haftalarında BEBEĞİN sağlıklı olmasının belirtisi olarak BEBEĞİN hareketleri ile kalp atımında artışların tespit edilmesini sağlayan tetkikdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…