- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.181
senın ıcın cok zor bır gun olmuş ama sonu guzel bıtmış senın adına cok sevındım oğlunun da ısmını cok begendım allah adıyla yasatsınmerhabalar kızlar, dün açık görüş günümdü, 11 gün sonra ilk kez eşimi gördüm. Gemlikten bursaya ordan organize sanayiye ordan cezaevleri bölgesine geçiş 3 saatimi aldı. Annemle domates salatalık alıp çıktık yola, durduğumuz yerde oturduk yedik... Allahım rezillik :))) görsem birini kınarım ama... Amaaaannnn napalım :) saaat 12 de ordaydık. 12 den 3 e kadar aramamız ve içeri geçişimiz sürdü. Halimi yorgunluğumu düşünün artık. Inanın ben ilk defa gördüm bilmiyormuşuz... Sütyenimize kadar çıkarttırdılar. Ayakkabılarımız, çoraplarımızı, çocukluların bezlerinin içine adetlilerin orkidlerinin içine kadar baktılar. 3 kez x ray den geçtik ama metale öten basit x ray cihazlarındandı. Ne yapayım mecburdum... Saçımızın içine kadar 3 saat arandık. Insanlık dışı bir müdahale... Allahm ne derdi olanlar ne suçsuzlar var... Benim gibi karnında bebeğiyle gelmiş 18 lik kızlar ki eşinin suçu kendisini kaçırıp evlenmesi... 20 yılla müebbetle yargılananlar ağlayanlar... Allahımmmm halime şükrettim... Geçtik kapılardan herkeste büyük bekleyiş, herkes girdikten sonra mahkumları getiriyorlar... Eşim geldi heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı... Ağladı ama ben tuttum kendimi moral verdim.... Içeri giren bütün mahkumlar eşimin arkasını sıvazlayıp hadi bak geldi eşin gözün aydın diyorlar falan.... Yazık zavallım herkese anlatmış çocuğumun doğumunu göremicem eşim hamileydi başımıza bunlar geldi diye... Herkesss benim gelmeme sevinçli :)))) orda öyle bir dayanışma var ki, inanın dışardaki suçsuz insanlardan daha iyi insanlar var... Görmeden bilemiyor insan allah düşmanıma göstermesin diyor bütün mahkumlar bundan anlayın yani... 50 dk. Görüştük. Moral verdim. Bak oğlumuz doğduktan 3 ay sonra çıkcaksın dedim. Ne derlerse yap karşı çıkma kavga etme dedim ama kuzum zaten o kadar iyi ki o kadar sevdirmişki kendini dışarı çıktığımda 10 15 kişi inanın sohbet ederken oğlum bir öğretmen varmış onun eşi içerdeymiş hamileymiş o sen misin yoksa diyorlar... Nerden biliyosunuz dedim eşin çoookkk iyi bir insanmış biz bu kadar masum melek gibi adam gibi adam görmedik diyor dediler... Kuzum benim içeri alyansımızı bile alammaışlar bana teslim ettiler... Sadece kavga dövüş benim vesikalık resmimi sokmuş içeri... Içerde ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiymiş, namazını kılıyormuş.... Oğlumun adını poyraz koyalım dedi tamam dedim. Benim çok hoşuma gitti.... Ben artık başka ne isim koyabilirm ki :))))) poyrazım benim.... Allah kimseye eşini öyle çaresiz halde göstermesin. Birdaha gelme dedi. Rezil oluyosun istemiyorum dedi. Ayda bir gidicem... 90 tl para yatırdım, bir ara da kıyafet götürcem... Herşeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum insan başına gelince yapıyor eşim olmadan hiçbir işi yapamazdım oysa ki.. Allahım onu başımdan eksik etmesin...... Allah kader mahkumlarına yardım etsin...
evet bende atladım hemen ıns. Memnun kalırız dımı:)ayy bunu bende beğeniyordum 100tl üzerinde diye yanasmiyordum almaya sayende kaçırmadım indirimi aldım bugün mavisini ayrıca bebisime aldığım ilk eşya insallah kullanislidir
ben braun almıstım aynısından alıcambugün çok sakin burası dimi kızlar bu arada ateş ölçer aldınızmı ne alacaksınız
slm canım anca girebildim burda yağmur yağdı baya elektirikler falan gitti geldi ateş ölçer almadım ama akmayı düşünüyorum chicco alından ölçen iyi gibi bide braun a baktık ama oda kulaktan ölçüyo çocuk huysuzlanır diye düşünüyorum ölçerken bide braunun kinde yedek filtre falan diyo filtre almak gerekiyomuş eşimde dedi baş olmaz o filtremi alıp durcaz şimdilik kaldı bakalım karar veremedik:44::44:
canım reflü belirtisi o, boğazım yanıyo demişler hep kızlar okudum, bende daha öncedende vardı şimdide devam ediyo malesef, boğazınıza kadar geldiyse yanma reflüdür, baharatlı şeyler, kızartma, asitli yiyecekler yemeyin, yatarkende yastığınızı yüksek tutun, ben gaviskon içiyorum bunun için reflüm iyice artmasın diyekızlar size bi uzmanlık sorusubenim tam göğsümün altıhani karnımızın başladığı yer varya miğdemizmi oluyo tam karnımızın genişlediği çizgi orası çok ağrıyo böyle ağrıyan varmı sizdede oluyomu bide benim miğdem deil ama boğazımdan aşağısı yanıyo çok :26::26:
benımde agrıdı ama cok sıddetlı agrımadaı, kızlar bıde dusunun bebeklerımız her ay bu asılardan olacak yanlış hatırlamıyorsam 2. ay 2 kol 2 bacak vurulacaklar galıbaselam herkese,ya bugün 2.doz tetanoz aşımı oldum ya nefret ettim şu aşıdan ya.Kolum gene ağrıyor,kaldıramıyorum ya vuran ebede sorun var ya da ben de :) anlamadım gitti.
off çok kötü:18: benim ilki çok zor oldu daha ikincisini olmadım, bebişlerimiz nasıl dayanıcakbenımde agrıdı ama cok sıddetlı agrımadaı, kızlar bıde dusunun bebeklerımız her ay bu asılardan olacak yanlış hatırlamıyorsam 2. ay 2 kol 2 bacak vurulacaklar galıba
benımde agrıdı ama cok sıddetlı agrımadaı, kızlar bıde dusunun bebeklerımız her ay bu asılardan olacak yanlış hatırlamıyorsam 2. ay 2 kol 2 bacak vurulacaklar galıba
aynen bacım bende elektrikli düşünüyorum bakalım iyice araştırcazselam şekerler işlerimi halledeyim dedim gelemedim nasılsınız gamze bacımmmm süt pompasını aventin elektrikli olanından alıcam oda ark. manuel aldı çok memnun kaldı ama elleri kopuyordu sağmaktan bende elektriklisini alacağım nasip olursa
cok pıs vıcdan yaptırırrım ehehehe:)Ayyyyyy doğru dedin oğluşum ağladıkça içim parçalanır benim yaaaaa.Bak bunu dedin ya koluma tüküreyim yarına bişeyim kalmaz vicdan yaptım oğlum için....
aynen bacım bende elektrikli düşünüyorum bakalım iyice araştırcazselam şekerler işlerimi halledeyim dedim gelemedim nasılsınız gamze bacımmmm süt pompasını aventin elektrikli olanından alıcam oda ark. manuel aldı çok memnun kaldı ama elleri kopuyordu sağmaktan bende elektriklisini alacağım nasip olursa
cok pıs vıcdan yaptırırrım ehehehe:)Ayyyyyy doğru dedin oğluşum ağladıkça içim parçalanır benim yaaaaa.Bak bunu dedin ya koluma tüküreyim yarına bişeyim kalmaz vicdan yaptım oğlum için....
benım bıldıgım havuc patates mısır uzum muz ıncır makarna pılav kesınlıkle yasak olanlarselammmm..
nasılsınız hanımlar....sevtapçım gözünaydın...şeker yüklemesi iyi çıkan arkadaşlar sizin de gözünüz aydın...midesinden şikayetçi olanlar size de geçmiş olsun...
ben de bugün endokrin uzmanıyla görüştüm..şeker çıkmıştı ya..diyet verdiler..ama çok zor ya...ben nasıl dayanacağım..çok dikkatli olmam lazım..şeker kesinlikle yasak..hertürlüsü hem de...hatta bazı meyveler bile yasak..iki hafta sonra düzelmezse insülin başlanacak..hadi burdan buyrun...allahım sağlıkla ve sağlıklı bi doğuruverseydik...
benım bıldıgım havuc patates mısır uzum muz ıncır makarna pılav kesınlıkle yasak olanlarcok zor bı durum ama az kaldı sabret
cok sevındım kargonun gelmesıne ufak bır hedıye ızmırden hatta ıstanbuldan:) allah sağlıklı gunlerde mutlulukla gıymeyı nasıp etsın ınşallahah canım yaa liste o kadar uzun ki....ama dediğim gibi az kaldı..neyse..meltemcim..bugün sabahçıydım...okul çıkışı hastane gezme falan derken eve yeni geldim..bu arada saat 4 gibi kargodan aradılar..okula bırakmışlar...yarın zaten antreman için okula gideceğim..haber vereyim için rahatlasın dedim güzelim..şimdiden teşekkürler...
iyi aksamlar, benim bugün dr kontrolum vardi hersey iyidi allaha cok sükür. bide 3 hafta sonraya randevu verdi seker yüklemesi icin ac karna gel dedi sabah 8de ama nasil gidecem bilmiyorum ben sabah erken uyandimi cok kötü oluyorum migdem cok kötü bulaniyor uyandigim gibi mecbur bisey yemem lazim ama o gün ne yapacam bilmyiorum.
bide burda bi makine var kablolar göbegine bagliyorlar bebegin kalb sezlerini disardanda duyabilyiorsun 6 aydan sonra yapiyorlar bunu bide onu yapacak, merak etim türkiyedede böyle bisey yapiyorlarmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?