2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben çıkıyorum kızlar, yarın okul var duş alıp yatayım, hepinize iyi geceler iyi bakın meleklerinize

buhun saat 2 den berı ayaktaydım cok yoruldum akşam yemegıne mısafırlerım vardı rakı-balık ısıne gırdım balıgı dışarda pişirttim ben mezelerı ve tatlıyı hazırladım ama 10 çeşit meze benı baya yordu(

ben çıkıyorum kızlar, yarın okul var duş alıp yatayım, hepinize iyi geceler iyi bakın meleklerinize

Ay cnm sen de mi ogretmensiinn? Ne cok var topikte ogrtmn :) hadi yat o zmn cok gec oldu ztn. İyi geceleeeerrr

Meyveni de ye sen yine dogal seker vitamin fln sonucta ama sut ic yaninda ya da meyveli yogurt gecmis olsun bi de cnm umarim bisey cikmaz yine de

A-aaaaa 10 cesitcik miii, saedece 10cuk muuu? Hic yakistiramadim! 20 cesit yapsaydin meltemciiimmmm!!!

bırak şekerim artık sen rakıyı balığı hamile kadınsın

meltemcim bu arada graco contour prestige daha büyük demişsin ya baktım da boyutlara graconun o modeli 65*95 cm bizim chicconunki 70*100 cm yazıyo lullaby daha geniş ve uzunmuş yani...

bırak şekerim artık sen rakıyı balığı hamile kadınsın
yaaa zaten ıcemıyorumda abımde benı fıtıl edıyo koyayım mı sana da dıyeee!!!!!! sevdıgımı bılıyo yaaa

A-aaaaa 10 cesitcik miii, saedece 10cuk muuu? Hic yakistiramadim! 20 cesit yapsaydin meltemciiimmmm!!!
ya ben eskı ben oalydımmmmm koca gobusumle sureyı ayarlayamadımmm:)) bıde kocı durdurdu benı yeter dıye hep onun yuzunden :)

meltemcim bu arada graco contour prestige daha büyük demişsin ya baktım da boyutlara graconun o modeli 65*95 cm bizim chicconunki 70*100 cm yazıyo lullaby daha geniş ve uzunmuş yani...
ben ıkısını yan yana gordum acık hallerı gracco daha buyuktu o yuzden ıstemedım ben cok yer kağlar dıye ama olculerıne mılımetrık olarak bakmadım hıc

Gokceee gecmis mi okuyon kis anca gelirsiniz asagidakiler

Kizlar bebisimizin besigi geldi cmt gunu. ama baya bi dolap ve yer degisikligi yapmak zorunda kaldik dunya kadar da temizlik ayiklama beni bekliyo. Yazlik kislik da yapcam. Yarin giremem heralde zaten telim bozuldu ya bilgisayari acacak yer bilem yok su an nerdeyse evde Hersey heryerde. Sali da dogum gunum. Kendime vakit ayirmak istiyorum soyle. Kizimla ikimiz kutlicaz galiba gunduz. Belki sinemaya dolasmaya fln giderim. Annemleri cagirdim ama gelmiceklermis kocis de aksam bi gezme yaptirir umarim. Gerci sanirim dogum gunumu kendim hatirlattim

Bugun kizimin sansina indirimden yastik yorgan ve cingirak aldik ama foto cekemiyom iste tel yuzunden

Hadi optum hepiniziiii... Bebiklere selam

ayyy ben de hiç sevmem rakıyı yaa ne zaman içsem midem bulanıyo..ben votkacıyım

ben ıkısını yan yana gordum acık hallerı gracco daha buyuktu o yuzden ıstemedım ben cok yer kağlar dıye ama olculerıne mılımetrık olarak bakmadım hıc

canım bak graco kendı sıtesonde verdıgı olcu bu
Açık Ebat (Aksesuarsız) 104x73x91
CONTOUR PRESTIGE(PEACOAT) | Graco

e o zaman aynı boyutları graco 2 cm daha geniş o da hiçbişey zaten iyi bari birden onu mu alsam demiştim gerek yokmuş

güle güle kullansın bebişin canım gazsız yatsın inşallah şimdiden de eğer giremezsen nete doğum günün kutlu olsun

votkayşa kotu bır anım var o yuzden artık ıcemıyorummm
dıyorum ya 2 sını yan yana gordum hantal duruyor gracoo ozellıklerıne ve kalıtesıne lafım yok ama chıcco daha kıbar geldı bana nedense kraftları da sewemedım ben

Saol yavrum valla yrn isleri bitireyim de butun yilim pasakli gecmesin biterse tabii.. iyi ki benim bebis su an icimde, yoksa bu daginiklikta sadece kediler fareler diil ven bile yavrumu kaybedebilirdim
Hadi iy uykular kuslar

kraftı boşver yaa kumaşı güzel değil bi kere...chiccoyu da graco yuda yakından gördüm kumaşları gerçekten diğerlerinden çok farklı ama aynn senin gibi benim de içime chicco sindi....benim de 5 bardak rakıyı arka arkaya fondip yapıp sonrasını yurttaki oda arkadaşlarımın anlattığı kadar bildiğim bi maceram var uyandığımda o kadar midem ve başım o kadar kötüydü ki başka hiç bi içki beni öyle kötü yapmadı...zaten 2-3 senedir de pek içtiğim söylenemez eşimle ünv. maceraları genelde arka arkaya 5-6 tekila shotlar falan...artık uslandık
Saol yavrum valla yrn isleri bitireyim de butun yilim pasakli gecmesin biterse tabii.. iyi ki benim bebis su an icimde, yoksa bu daginiklikta sadece kediler fareler diil ven bile yavrumu kaybedebilirdim
Hadi iy uykular kuslar

sana daaa

bende 6 aydır agzıma alkol surmedım en son 5 haftalık hamıleyken bı duble ıctım o kaaaaa:)

bende 6 aydır agzıma alkol surmedım en son 5 haftalık hamıleyken bı duble ıctım o kaaaaa:)

ben de en son çalışmalara başlamadan 1 ay önce içmiştim galiba zaten bi daha içemiycem diye bayağı efkarlıydım sanki normalde gece gündüz içiyorum da insanın bişeyi yapamayacağını bilmesi kadar kötü bişey yok cidden...

evet y asaka bı yana benımde bı duskunlugm yoktur alkole 40 yılda 1 cınsınden yanı ama yasak olunca canım cekıyorrr hele de oglumun dugununde ıcemedım en cok da o koydu oysakı hayalım ıcıp ıcıp dagıtmaktı ruzgar sabote ettı abısnın dugununu:)

benim canım hiç istemiyo da ben o duyguları sigara için hissediyorum zaten zar zor bıraktım şimdi de her gece rüyamda sigara içiyorum olsun evlenince içip içip dağıtırsın daha güzel olur hem bayağı bi geçerli sebebin de olacak amma komik olur ama kayınvalide içip dağıtsa yaa

yok ben cok edepşı bı r kaynana olucam kendıme spz verdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…