2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kuzum kactım ben pc karsısında gozlerım kapanıyor optum senı sabah gec kalkma ortalıgı topla ısıkarı kapat kapıyı kıtle:)))

kan değerim düşük çıktı ssezeryan da olucam bi an önce toparlanmam lazım keçiboynuzu pekmezi aldık dün aranızda tüketen vatmı pekmez??

Günaydın hatunlar 25 sayfa ilerlemişsiniz ki ben konuya adapte olana kadar 5-6 sayfa daha ilerler sanırsam hepinize iyi haftalar diliyorum haftasonuyla ilgili detayları anlatıcam size azcık işlerimi toparlıyım oğlumu gördüm ama hiçbişey anlamadım bu kadarını söyliyim yeter

kan değerim düşük çıktı ssezeryan da olucam bi an önce toparlanmam lazım keçiboynuzu pekmezi aldık dün aranızda tüketen vatmı pekmez??

ben de yiyorum ama düzenli değil. ferro sanol kullanıyorum. 15 olan kan değerim 9 a düşmüştü 2 ayda 13 e çıktı. günde 2 tane olan ilci 1 e düşürdü doktor. şimdi haftaya tekrar ölçülecek. merak etme çabuk toparlanıyo dikkat edersen. bu arada kan yapan besilnleri c vitaminiyle birlikte tüket. mesela kahvaltıda portakal suyuyla beraber pekmezle kahvaltı et... çay demir emilimini engelliyo çünkü. bi de süt yoğurt engelliyo sanırımm beraber tüketme aynı öğünde...

off ilk üç ayım geri geldi kılımı kıprdatmak istemiyorum ya. banyo yapıcam 11 de okul var saçlarım anca kuruyo ama ben....

günaydınnn hayırlı haftalar herkeseeee

meltemmm ya bacım ben senin hediye işini halledemedim kayınvalidem bizdeydi bu hafta halledicem inşallah utanıyorum artık valla

günaydınnn hayırlı haftalar herkeseeee

meltemmm ya bacım ben senin hediye işini halledemedim kayınvalidem bizdeydi bu hafta halledicem inşallah utanıyorum artık valla
sacmalama kızım ya bıyere kacmıyorum dogurmuyorumda daha :) stres yapma relax ol:)

kızlar ben cok kılo alıyorum dıye kullandıgım kan ılacı elevıt ve balık yagını kestım 15 gundur ıcmıyorum ve kılo alımım da durdu resmen

kızlar yaaaaaaaa benım bu mınık oğlum cok akıllı yaaaaaaaaaaaa:) sabah kalktıgımdan berı oynamadı karnımı oksamaya basladım uykucu oğlum uyanamadı mı daha hadı kalk dedım:)
10 sn sonra tekmeler basladı cok sevıyorum ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

oldum valla ne yalan söliyim içimi rahatlattın kuzum valla üzülüyorum çok elimde değil

ee ben onları hiiiççç içmedim zaten dr hiç vermedi bana gerek yok dedi

sen de içme boşver

hiç bişey yapmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.
okula gitmek istemiyorum, giyinip hazırlanmak istemiyorum, şu koltuktan kalkmak dahi istemiyorummm

günaydın akıllı bebişlerin güzel anneleri...
iyi haftalar hepinize...
sanırım herkeste bi tembellik sözkonusu...ben de fenayım...canım hiç bişey yapmak istemiyo..aklımdan çok şey yapmak geçiyor ama hiç birini uygulamaya geçiremiyorum...ama buraya yazarken hiç üşenmiyorum...ne ilginç..bi de kocaya çene yaparken hiç üşenmiyorum...yaşasın kötülük...

günaydın kızlar güzel haftalar hepinize nasılsınız bebişleriniz nasıl ay hafta sonu çok yoruldum ama deydi evi temizledim pırıl pırıl oldu mis gibi kızacaksınız bana ama camlarımı bile sildim yatak odasınınkini banyoyuda pırıl pırıl yaptım sadece tuvaletim kaldı temizlenecek bu akşamda ütümü yaparım Allahım izni ile inş. bi aksilik çıkmazsa öyle işte bu arada sabah şekerimi ölçtüm 151 çıktı üzüldüm tokluk tabii 140 ı geçmemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…