- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.401
yok ben cok edepşı bı r kaynana olucam kendıme spz verdım:)
kuzum kactım ben pc karsısında gozlerım kapanıyor optum senı sabah gec kalkma ortalıgı topla ısıkarı kapat kapıyı kıtle:)))
kan değerim düşük çıktı ssezeryan da olucam bi an önce toparlanmam lazım keçiboynuzu pekmezi aldık dün aranızda tüketen vatmı pekmez??
nooldukiGünaydın hatunlar 25 sayfa ilerlemişsiniz ki ben konuya adapte olana kadar 5-6 sayfa daha ilerler sanırsam hepinize iyi haftalar diliyorum haftasonuyla ilgili detayları anlatıcam size azcık işlerimi toparlıyım oğlumu gördüm ama hiçbişey anlamadım bu kadarını söyliyim yeter
kan değerim düşük çıktı ssezeryan da olucam bi an önce toparlanmam lazım keçiboynuzu pekmezi aldık dün aranızda tüketen vatmı pekmez??
sacmalama kızım ya bıyere kacmıyorum dogurmuyorumda daha :) stres yapma relax ol:)günaydınnn hayırlı haftalar herkeseeee
meltemmm ya bacım ben senin hediye işini halledemedimkayınvalidem bizdeydi bu hafta halledicem inşallah utanıyorum artık valla
sacmalama kızım ya bıyere kacmıyorum dogurmuyorumda daha :) stres yapma relax ol:)
kızlar ben cok kılo alıyorum dıye kullandıgım kan ılacı elevıt ve balık yagını kestım 15 gundur ıcmıyorum ve kılo alımım da durdu resmen
ama kalkman lazımm hadi bakalım tembellik yokkkkhiç bişey yapmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.
okula gitmek istemiyorum, giyinip hazırlanmak istemiyorum, şu koltuktan kalkmak dahi istemiyorummm
ama kalkman lazımm hadi bakalım tembellik yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?