- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.421
çalışan anneler bozmayın moralinizi benim annem babm da çalışıyodu biz abimle (aramızda sadece 2 yaş var)bakıcılarda büyüdük. çalışan anne babanın çocuğu sorumluluk sahibi olur, olgun olur. özgüvenli olur. önemli olan kaliteli vakit geçirebilmek... çalışmayan anneler çocukları yerine yapıyorlar her şeyi bu da çok doğru değil... çalışmayanların da kulağına küpe olsun... çocuğunuzu kendi kendine yemeye ayakkabısını giymeye düğmelerini iliklemeye alıştırın ...tamam mıınaçizane fikrimmm
annelik çok zor dimi ah şu duygularrr
valla ben de bazen kendime şaşıyorum ama bazen azıcık eşime duygu sömürüsü yapıyorum hoşuma gidiyor :)) bi pazarım var ve dün yaşadıklarım sabah kızım 8.30 gibi kalktı biz yokken 12 de kalkıyor nazı bana :) 1saatona yatakta oynadık sonra kahvaltı hazırladım yedik topladım kızımı yedirdim çamaşırları yıkadım hem bizim hem elanın onları astım evi süpür toz al yerleri sil dolap içi düzelt banyo tuvalet camlarımı geçen hafta silmiştim gene onların tozunu al derken saat 5 oldu sonra yemek yap ye topla yani hiç oturamadım ama söyle bi baktım ki şükürler olsun dünyalar güzeli bi evladım var harika bi eşim güzel evim ve sorunsuz geçen bi hamileliğim bunları düşünün ce enerji patlamsı yaşıyorum gecede 3 kadar kızım uykusun da hep ağladı aşı olmuştu ondan dolayı ama gene şükürler olsun :)Valla canım, cok taktır edıyorum hem annesın hem hamıle hemde calısıyorsun. ben 2aylıkken bıraktım ısı tum gun evde olmama ragmen hıcbıseye adam akıllı yetısemıyorum senı ve senın gıbı kadınları cooook taktır edıyorummm
masallah ya bende ıstıyordum ama ıstıyordumla kaldı sadece
Günaydın kızlar, ben ocak annesi oldum yaa
Dün doktor kontrolüm vardı. Plesanta previa teşhisi kondu, o yüzden normal doğum yapamayacağımı en geç 30 ocak gibi sezeryanla doğum yapacağımı söyledi doktorum. Allahtan plesanta tam rahim ağzında değilmiş o yüzden hamilelik boyunca lekelenme, ekstra erken yorulma dışında bi sorun yaşamazsın dedi.
Bebeğim de 37 cm 1100 gr olmuş. Ben erken doğum korkum var, bebek en erken ne zaman doğsa yaşar dedim, hemen bugün doğsa bile yaşar korkmana gerek yok artık dedi.
Bir de bebekler için alacağımız şu nem makinalarından önerdi. Hamilelikteki nefes darlığına da iyi geliomuş bilginize..
canım sen de bendensin benim de 1,5 yaşında kızım var :)selam kızlar bende subat anasıyım bir oğlusum var 1 yasında vee bir oğlusumda yolda
kuşum benim hafta sonu hep aklım sendeydi bekliyorum heberleriniGünaydın hatunlar 25 sayfa ilerlemişsiniz ki ben konuya adapte olana kadar 5-6 sayfa daha ilerler sanırsam hepinize iyi haftalar diliyorum haftasonuyla ilgili detayları anlatıcam size azcık işlerimi toparlıyım oğlumu gördüm ama hiçbişey anlamadım bu kadarını söyliyim yeter
ben kan ilacı kullanıyorum. pekmezde yiyorum:)
yediiğiniz pekmez doğal köyden falan yapılan mı biz urfada anca marketten keçiboynzuu pekmezi bulabildik hazır ya içime sinmiyor ::::::
Günaydın milleeeeeeeeeeeeeeeet....
Bizde sonunda geçtiğimiz cuma sonunda şeker yüklememizi yaptırdık.
açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...
Oğluşum 1kg 120 gr olmuş 36 cm Oy oy...
Ne yapıyosan aynen devam dedi tosbişimin kilosu için devam dedi....
BİRŞEY cim...Hediyemizi aldık çok beğendik çoook teşekkür ederiz tatlım ya..!!
MİNİKBEBEK 'im sanada çok mahçubum henüz gönderemedim hediyeni en kısa zamada yollaycam...Evi taşıyınca sağlam saklamışım bişiycikler olmasın diye sorma bulamıyom kutulara sakladım zaar...
canım benim çok sevindim şekerinin iyi çıkmasına kötü çıkacak diye endişeleniyordun çok şükür anammmm maş. kuzu ne yiyiyorsun kız tosun doğacak tosun anammmmkansızlığı ihmal etme sakın iç ilaçlarını emi aşk olsun canım benim düşünmen yeterli biliyorsun sorun değil benim için kuzummmm ayrıca hediyelerin fotosunu çekip hediye topiğimize atsanıza beya bizde bakalım
Günaydın milleeeeeeeeeeeeeeeet....
Bizde sonunda geçtiğimiz cuma sonunda şeker yüklememizi yaptırdık.
açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...
Oğluşum 1kg 120 gr olmuş 36 cm Oy oy...
Ne yapıyosan aynen devam dedi tosbişimin kilosu için devam dedi....
BİRŞEY cim...Hediyemizi aldık çok beğendik çoook teşekkür ederiz tatlım ya..!!
MİNİKBEBEK 'im sanada çok mahçubum henüz gönderemedim hediyeni en kısa zamada yollaycam...Evi taşıyınca sağlam saklamışım bişiycikler olmasın diye sorma bulamıyom kutulara sakladım zaar...
....Ay oburcuk anası gibi hahaha haspam...Walla sadece çok acıktığımda yiyorum öle dikkat ettiğim söylenemez.
Anasını kendi kilosu dahil 102,7 kg yaptı tosbiş hepiciği ona gidiyo zannımca hahahah...
Akşam fotoraf makinamı bulursam yeni cicişleri ile aldığımız hediyemizide çeker yollarım canım ...
Seninkinide söz en kısa zamanda yollayacağım...Ben hediye aldım mıydı kudururum veremeden yapamam heç yakıştıramadım kendime heç sorma !!!
canım birşey sorabilirmiyim? Bebeğinin kilolu olması için özel yaptığın birşey var mı?Bilgilendirirsen sevinirim
Ya ben daha hiç alışveriş yapmadım bebek için, sadece bir kaç hediye geldi, neye nerden başlayacağımı bilmiyorum:)) çok mu rahatım yoksa bir kerede çıkıp heseyi halledeyim diye mi bu durum bilmiyorum:))
Selam kızlar sağlık ocağından geldim 2. Aşımı oldum 1.sinde iyiydim ağrı falan olmadı inşallah bundada olmaz. Sağlık ocağında bi kadın doğuma ne kadar kaldı dedi bende daha 26haftalık dedim 8 8buçuk aylık gibi duruyo dedi 7kilo aldım şiştim iyice zaten 70 kilo hamile kalmıştım:-(
artık gün geçtikçe ağırlaşıcaz. nasıl başediceksin. şu anda bile yürürken kasıklarım ağrı yapıyo. ilerde napıcaz. bence bir an önce başlamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?