- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.361
ya banada sancı giriyo arada sırada kasılmaların başladımı diye sordu doktor normalmiş geçen akşam banada oldu ölee meğer tuvaletim gelmiş ama anlamıorum o an nedense.bende o an bu kısacık sancıda kıvrandım doğum sancısı kimbilir bunun kaç katıdır diye düşündüm ve ürktüm:44:
kızlar bişey sorcam, acayip ter basıyo beni, dün gece uykumdan uyandırdı uyuyamadım sonra, sizede oluyo mu? soğuk soğuk terliyorum içim yanıyo sanki, ne yapmam lazım ki bunun için çaresi var mıdır acaba?
ne güzel erkekler genelde tam tersi acele etme derler eşlerine, işlerini erkenden halletmişsin daha çok sabırsızlanacaksın doğsa diye neyse güzel bir sabırsızlık :)
ben zaten ilçede yaşıyorum eşyaları burdan almaya hiiiç niyetim yok, hem marka hemde fiyat açısından cazip olduğunu söyleyemem, eşyalarımı genelde internetten aldım onunkileride internetten alıcam ohh kapıya kadar getirsinler, bakıp almam gereken şeyleride Bursa dan alırım artık uygun bi zamanda
ohhh ohhh masallah, Allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın ınsallah,canm benımmm... sende benım gıbı hazırlıkları tamamlayanlardansınvalla ınsan rahatlıyo ayrıca ıyıce agırlasmadan, geze geze ıcıne sınerek rahatca alısverıs yapmak gıbısı yok ben bayagı hafıfledım
Anaaammm iki gundur acilmiyo forum giremiyom. Naptiniz bakem ben yokken? Benim telefon da finitto kizlar artik iyice coktu kapandi acilmiyokocisinkinden girerim artik aksamlari.
Benim gece sekerim dusunce oyle terleyip uyaniyorum. Sende cikmis miydi seker cnm yukleme sonucun nasildi?
canım yaa sağol, teklif etmen bile çok güzel hamile hamile seni bursanın kalabalığına nasıl çağırayımwallaa esım göbeğimi severken oyle dıyoo hadı gel artık bakhersey hazır ben yoook yoook durdurduğunyerde dıyom:)cnm wallaa gel merkeze ara benı gezdırım ben seni:))
canım yaa sağol, teklif etmen bile çok güzel hamile hamile seni bursanın kalabalığına nasıl çağırayım
sen bana aldığın yerleri söyle yeter, kapalı çarşıya gitmeyi düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olduğu hakkında hiç bir fikrim yok
oh ne şanslısın :) uygun mu fiyatları nasıl? çok bişey almıcam zaten hastane çıkışları battaniyedir vs onları alıcam, diğerlerini internetten sipariş edicez daha ucuz oluyoyaa guzelım benım evım carsıya merkeze on dakıka benher gunyuruyus olsundıye ınıyorum çarsıya ayıpedıyon yanıii:)wallaa kapalı carsıda bebecıler var evet guzel seylerde var ama esımın dukkanıda carsıda hemen yandukkanıda bebecii:))bılmemm işine yararmıı
yükleme yapılmadı daha yarın kontrolüm var, ebe doktor belki istemeyebilir şekerin ölçülmüş çok iyi görünüyo fln dedi anlamadım o test yapılalı çok oldu birde tokmuydum açmıydım sormadı bile yapan doktor:26: bakalım yarın sorucam doktora, her seferinde başka doktora gitmek zorunda kaldım çok sinir bozucu off, şimdide gittiğim iki doktorunda tayini çıktı gidiyolar gelecek aya yine başka doktor olacak yani
oh ne şanslısın :) uygun mu fiyatları nasıl? çok bişey almıcam zaten hastane çıkışları battaniyedir vs onları alıcam, diğerlerini internetten sipariş edicez daha ucuz oluyokıyafetleride alırım aslında ama güvenemiyorum dokunmadan, ilk çocuk olunca tecrübemde yok satıcı ne derse inanıcam artık kapalı çarşı dışında neresi var böyle toplu alışveriş yapacak bol çeşitli altıparmakta fln var mı mağazalar? soru yağmuruna tuttum seni ben iznikteyim burda hiç bir şey yok, iznikliler alışveriş için yalova izmit bursa gibi yerlere gittikleri için burda rekabet fln yok herkes kafasına göre takılıyo istediği fiyata
hımm anlaşıldı, yarın doktora gidicem onada söylerim bunları dediklerinide yaparım canım yaaa çok sağol, bebeğime büyük dedi doktor zaten işkilleniyodum şimdi iyice tırstım, ailede fln yok ama alakalı da değil sanırım, akşamları genelde yiyorum şekerli şeyler her akşam mutlaka meyve yiyorum mesela ondan oluyo demekki :44:Yaa 24u bitirmeden yapilanla olmuyo ki, hele yukleme yapmadan asla anlasilmaz hele hele ac misin tok musun bilmeden olculenle hic anlasilmaz. 50 ya da 75 grlik b i test yaptir cnm sen mutlaka. 1. saatteki tokluk sekerine bakilmasi lazim. Ben her gece ayni seyi yasiyodum resmen derin uykumdan karabasan gelmis gibi fenalasarak uyaniyodum. O yuzden oluyomus. Patates, misir, sekerli tatli ya da icecek, meyve yersen aksam bu oluyo gece. Cunku bunlar kan sekerini hizlica yukseltip sonra birdenbire cok asagilara cekiyomus. Meyve fln yiceksen de yaninda bu hizi ayarlasin dengelesin diye mutlaka protein alinmaliymis, mesela sut ya da yogurtzor biraz ama deneyince inan yasamaz oldum o seyi! Gun icinde bile patates yersem her turlu iki saat sonra acliktan bayiliyo gibi gozum karari midem bulaniyo gucsuzlesiyorum. Bi dene bakalim sen de belki benzer bi durumdur bisey kaybetmezsin sonucta.
tamam canım geleceğimde görüşürüz inş aklımda bulunsun, iznik iyi güzelde işte böyle gıcık bi yer doktor fln da sıkıntı yani, teşekkür ederim canım çok ince düşüncelisin gerçektenkapalıçarsının sonunda var bebecı orası belkı 20 tane mağaza var aradığın herseyıbulabılıyorsun altıparmakta fln yok.fıyatlar tabıkı bıraz daha ıyıye aldık dığer mağazalara göre.bılıorum ıznıkten karsı komsumvar oda yenı doğum yaptı:))dediğimgıbıı her zmnyardımcı olurum kararver yeter
buyuk gun yarın dogru kargo elıme ulaşmış olacak ama yanlış gelen kargodakı sıyah olan besıkte guzeldı ben sıyah oldugu ıcın ıstemedımben de bunu almayı düşünüyorum da meltemi bekliyorum o sipariş verdi gelince baksın da ona göre
eger ebat olarak buyuk ıstıyorsan vede kalıte arıyorsan kesınlıkle gaco countr prestıge derım benbende kraftla chicco arasında kaldım ama chicconun ebatları küçük geldi bana, ayrı oda yapmıycam için 2-3 yaşına kadar onu kullncaz inşallah, o yüzden kraftın geniş modellerinden bi tane alcam..
kan şekerim şu anda düşmüş olabilir mi? karnım aç değil şekerli şeyler yedim, yükselince de olur mu acaba :18: biraz fazla yedim çünkü
tamam canım geleceğimde görüşürüz inş aklımda bulunsun, iznik iyi güzelde işte böyle gıcık bi yer doktor fln da sıkıntı yani, teşekkür ederim canım çok ince düşüncelisin gerçektenkomşunda sağlıklı analı babalı büyütür inş bebeğini
ben ekmek de yiyorumCanim iste dedigim gibi sekerli yiyince oyle tatli fln mesela once yukseliyo, sonra sen hala tok hissettigin halde o birdenbire dusuyo. Hatta oyle anlarda benim aksine istahim kapaniyo cnm hicbisey yemek istemiyo ama inan hep kontrol ediyorum aletle ve not aliyorum yedim ictigim herseyi saatiyle. Dr soyledi bana bunlari gercekten de oyle yani bence.
Ama bildigim kadariyla tansiyon yukselince de soguk terleme ve insanin uzerinde boyle bi agirlik
Olusuyo. Ben tahlilden once tansiyonum cikiyo saniyodum. Onu da takip ettik es zamanli. Tansiyonum
Normalken sekerim dusmus oluyo. Bazen de cok yukseliyo yaramazlik yapinca :) o zmn da boyle sanki kafam sıkışıyo kafatasimin icinde gozum karariyo basim agriyo yine soguk terliyorum. Yani bi dikkat et dene bakalim sen de. Seker ihtiyacini baklagil ya da tambugday/beyaz ekmekten karsiladigin zmn canin tatli da cekmezmis, boyle aniden sekerin de dusmezmis sonrasinda. Benim hatam oymus, hic ekmek yemezdim baklagil de sevmem, aksam yemeginden sonra canim hep tatli cekiyodu bi cikolata da olsa yiyodum sonra gece geliyodu afakanlar :))
amin canım hepimizinlafı bıle olmazz boyle seylerın.haklısın doktor cok önemli allaahyardımcın olsunn.cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?