2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bağlantım gıtti cnmyaa pardon.ıyı olmusss walllaa sepetle tabıı neysı varevde::::))sevındım senı gördüğüme eskılerden çok kımse yok.

amann cnm takma kafana genetıkmıs napcann bakkk bahanenn var babasına cektı dersınnn.

benımde komsu dalga gecıyor amma cok kargo gelıyı dıye hergun evde kargo beklıyorum yarın azız beebden aldıgım sarı takım gelecek cumaya kadar da slıng gelır ınşallah
sen bı kerede yaptın kurtuldun oh mısss

benimde sol bacağımı kasıyo.eğilince falan sol tarfımdan bıçak gibi saplanıyo 2 gündür. topallıyorum birazcık...
Eki Görüntüle 547011 Eki Görüntüle 547012

oğluşumla kızçelerinize talibiz hanımlar :)

ne güzel burnun var senin öyle sıppa maşallah

kızlar benim şekerim 155 çıkmıştı ya dr.diyetisyene git dedi ama ben listesine uymıycağımı bildiğimden gitmedim. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum. hamurişi, pilav,makarna yok. tatlı zaten yoktu ama meyve yiyorum.aşırıya kacmadan tabi. eczanede ölçtürdüm doğru mu bilemem 104 çıktı.bir de tetanoz yaptımıycaktım ama sakarlığımı unutmuşum elimi kestim bugün dışarıdayken eve gelince farkettim.tırstım yani yarın yaptırıyım diyorum aşıyı. geç mi kaldım acaba? 2. doz doğumdan 15 gün önce olmalıymış. erken doğum olursa ayvayı yerim öff her işim sorunlu ,ben sorunluyum aslında...

yok ya ılk hamılelıgımde bende gec yaptırmıstım ama yarın gıt muhakkak

sizin tayin ne zaman çıkıcak bellimi?

mayısta nereye gidiceğimiz belli olacak temmuzda da gidicez canım...

hepsini alabilseydim iyi olacaktı gördükçe eksiklerimi farkediyorum şampuan,krem vs de almadım bak daha neyse 3.5 ay var son aylara da alacak bişeyler olsun dimi ama

haklısın face de senı bı gruba ekledım gordunmu?

enemmm kımsee uyuymamısss....koğuşşşşş yatttttt:)))

uykumuz kaçmış bugün

yok be bı kac gundur yapıyorum ıncesınde pasıf ızleyucıydım :)
morza beyın bebeg bayıldım 41 kere maşallah yaaaa

aaa fotosunu koymuş mu? ben görmedim en son doğurduğunu duydum dur bakıyım

not: baktım çok tatlıymış yaw çok minik o yaa :)

Son düzenleme:
anaaaaam ne küçük bebek kız o öyle minnacık millet 2 günde patır patır doğurmuş valla yaa iyi ki bakmadım yani biraz

wallaa benımvar uykum pc yı bı kapasamm kütt gıtcemde esımdekarsımda sarkı dınlıyoz bıtaraftanuumaya nıyetı yok onu beklıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…