- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.841
bizimki pipican :)) ev falan taşıdım ya, sorma yardım edecek kocamdan başka kimsem yoktu yavaş yavaş 1 ayda yerleştim :) artık günlük ev işleri dışında giriyorum buraya, bi de eskiden eşim hep evdeydi o yüzden de girmek zor oluyodu şimdi adamı gündüzleri işe
ben hoppp buraya :)
bizim sıpanın bacak boyu 4 hafta geriden geliyo, onun dışında iyiyiz. doktor genetik diyo, sağlık problemi değilmiş ama insan kafasına takıyo. bugün 29 haftalık oldu cumartesi doktor kontrolünde 28 cm çıktı. bacak boyu vücuduna göre biraz kısa olacakmış, babaya çekecekmiş :)
benımde komsu dalga gecıyor amma cok kargo gelıyı dıye hergun evde kargo beklıyorum yarın azız beebden aldıgım sarı takım gelecek cumaya kadar da slıng gelır ınşallahçalıştım ben ist da şimdi keyfini sürüyorum ah bi de üşenmeyip aldıklarımın fotolarını çekip koyabilsem....sizin gibi birer ikişer değil de kapalı çarşıdan yağmalama şeklinde alışveriş yaptığım için üşeniyorum hepsini çekmeye...
benimde sol bacağımı kasıyo.eğilince falan sol tarfımdan bıçak gibi saplanıyo 2 gündür. topallıyorum birazcık...kızlarrr ya kaç gündür ağrıyordu geçer dedim ama arttı bugün iyice topal gibiyim. ayağımı kaldırınca kasığımın başladığı eklemden ayağıma doğru bir ağrı...... yürüyemiyorum araştırdım kalsiyum magnezym eksikliğinden ya da siyatik sinirine bebeğin baskı yapmasından olurmuş.... ilaçlarımı tamam içmiyodum da son 1 haftadır içiyorum bir de hiç ilaç içmeyen var onlarda olmuyor da bende neden oldu benim gibi bacak ağrısı çeken var mı ne olacak bu daha da artarsa yürüyemem ya......
benımde komsu dalga gecıyor amma cok kargo gelıyı dıye hergun evde kargo beklıyorum yarın azız beebden aldıgım sarı takım gelecek cumaya kadar da slıng gelır ınşallah
sen bı kerede yaptın kurtuldun oh mısss
yok ya ılk hamılelıgımde bende gec yaptırmıstım ama yarın gıt muhakkakkızlar benim şekerim 155 çıkmıştı ya dr.diyetisyene git dedi ama ben listesine uymıycağımı bildiğimden gitmedim. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği yiyorum. hamurişi, pilav,makarna yok. tatlı zaten yoktu ama meyve yiyorum.aşırıya kacmadan tabi. eczanede ölçtürdüm doğru mu bilemem 104 çıktı.bir de tetanoz yaptımıycaktım ama sakarlığımı unutmuşumelimi kestim bugün dışarıdayken eve gelince farkettim.tırstım yani yarın yaptırıyım diyorum aşıyı. geç mi kaldım acaba? 2. doz doğumdan 15 gün önce olmalıymış. erken doğum olursa ayvayı yerim öff her işim sorunlu ,ben sorunluyum aslında...
sizin tayin ne zaman çıkıcak bellimi?
benımde komsu dalga gecıyor amma cok kargo gelıyı dıye hergun evde kargo beklıyorum yarın azız beebden aldıgım sarı takım gelecek cumaya kadar da slıng gelır ınşallah
sen bı kerede yaptın kurtuldun oh mısss
haklısın face de senı bı gruba ekledım gordunmu?mayısta nereye gidiceğimiz belli olacak temmuzda da gidicez canım...
hepsini alabilseydim iyi olacaktı gördükçe eksiklerimi farkediyorum şampuan,krem vs de almadım bak daha neyse 3.5 ay var son aylara da alacak bişeyler olsun dimi ama
haklısın face de senı bı gruba ekledım gordunmu?
yok be bı kac gundur yapıyorum ıncesınde pasıf ızleyucıydım :)görmem miyorumlara bakıyorum hepsinde sen varsın
enemmm kımsee uyuymamısss....koğuşşşşş yatttttt:)))
yok be bı kac gundur yapıyorum ıncesınde pasıf ızleyucıydım :)
morza beyın bebeg bayıldım 41 kere maşallah yaaaa
uykumuz kaçmış bugün
wallaa geceyatmıyozz sbah kalkmıyozzz
uykumuz kaçmış bugün
wallaa geceyatmıyozz sbah kalkmıyozzz
sorma valla ama artık herkes uyudu galiba bi biz mi kaldık ne...bi damla da uykum yok yahu nasıl iş bu böyle :44:
wallaa benımvar uykum pc yı bı kapasamm kütt gıtcemde esımdekarsımda sarkı dınlıyoz bıtaraftanuumaya nıyetı yok onu beklıyom
yazmandan da belli zaten harfleri karıştırmaya başlamışsın5 dak ya kalmaz uyursun bence bilg başında
hahahaa uykumu actınn kıss gulmektenn :)))walla ne yazmısım ben bıle okuyamadım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?