2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bencede düzelecek gereksiz üzüyorlar bizi benim bebek riskli olduğu için fazla incelediler inceledikçe bişiler söyleyecekler bu kadar incelenmeside iyi değil galiba psikolojimizi bozuyorlar:))

Ya kızlar sorması ayıp ağda işini ne yapıyorsunuz :)

bencede düzelecek gereksiz üzüyorlar bizi benim bebek riskli olduğu için fazla incelediler inceledikçe bişiler söyleyecekler bu kadar incelenmeside iyi değil galiba psikolojimizi bozuyorlar:))

aynen canım ben kızım da bi ay bulanıma girdim netten araştıra araştıra kafayı yedim sonra doktorum la konuşunca rahatladım hamileliğimin tadını çıkardım çok sağlıklı da bi kızım oldu o dönem de gene burdan böbrek genişlemesi yaşayan bayanlarla konuştum ve çoğumuzun bebği düzeldi kızım şuan 1,5 yaşın da 5 aylıkken böbreklerine baktırdım böbrek büyümesiyle ilgili bişey çıkmadı oğlumda dünyaya gelsin kalça filimi için gittiğim de gene baktıracağım

rüzgarında 20 haftalkken detaylıda 3,3mm dı 4. haftada normal usg de 5,3 olctu ama onemsenecek sınırlarda degıl dedı dr

ince dimi?bende baktım ince gibi gelmişti.ona uygun kalınını bulmak gerek ama park yatagın ölçüleriyle uyumlu olması gerek tabi.tulumlarınızı kadife kalın alıyorsunuz dimi
ben artık kadıfe almaya basladım herseyı
Ya kızlar sorması ayıp ağda işini ne yapıyorsunuz :)
agdacııııııııııııı:)

Ahhh o ağdacılarr ahhh işte bende ondan tırsıyorum ben iki aydır ağdacıya gitmiyorum kendim halletmeye çalışıyorum ama artık olmuyor, ağdacıda kendimi kasıyorum ya doğumu tetiklemez demi

Ahhh o ağdacılarr ahhh işte bende ondan tırsıyorum ben iki aydır ağdacıya gitmiyorum kendim halletmeye çalışıyorum ama artık olmuyor, ağdacıda kendimi kasıyorum ya doğumu tetiklemez demi
ben kendım beceremıyorum su aydan sonra zaten beceremem gormuyorumkııııı su an hangı boydalar onu bıle gormuyorum o derece yaniii:)

ben kendım beceremıyorum su aydan sonra zaten beceremem gormuyorumkııııı su an hangı boydalar onu bıle gormuyorum o derece yaniii:)

benimde yarın konturolüm var bende akşam aynayla zar zor yaptım ama aşaları kaldı hahahahahhaha ben eldiven veya epilasyonla alıyordum hiç ağda yaptırmadım bacaklarımı falan ağdayla alıyordum ama ağdadan korkuyorum ya

ugarasamam valla bı gıdıyorum guzellık salonuna en fazla yarım saat suruyor ozelbolge+bacak +kol

kızlar mikadekor.comu tavsiye etmiştim ya mail attım sadece yatak fiyatları için 1150 - 1450 arası değişiyormuş sadece yatak

Kızlar sizce sallanan yatak olması daha mı iyi?

valla canım çocuk bu gece uyumadığında sallanmak istiyebilir iki sallıyorsun uyuyor sallanmayan beşiği nasıl sallıcaksın yani bebeği alıştırmayın sallamaya diyorlardı hep benim annemler ama durduramadıkça napıcan mecbur alternatif çözüm arıyorsun gecenin bir yarısı bağırtıcana bebeği sallamak zorunda kalıyorsun sen yine sallananlardan al

ugarasamam valla bı gıdıyorum guzellık salonuna en fazla yarım saat suruyor ozelbolge+bacak +kol

ben bugüne kadar hiç gitmedim ağdaya hep kendim hallettim ama artık göremiyorum malum benimde gitmem lazım ama utanıyorummmmmmmmmmmmmmm nasıl yenicem bu utancı ben yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…