- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.001
canlarım merhabalar bişe sorucam aranızda ben gibi aşağı doğru baskı hiiseden varmı bide karnımın yanları içi cız cız yapıyo bazen
canım bende hiç olmadı bir doktorunu ara sor istersen
anammmmm karıştırdım canım kusura bakma hemen oğluşundan özür dileyelimmm paşa kusurumuza bakma emi
aşağı doğru değil de aşağıda dışa doğru bi baskı yapıyo ben de kasılma diye düşünüyodum hep. bu yanların için de bol bol su iç içten yırtıklar oluşuyor olabilir
heh işte ne güzel anlattınnnn :)) ben bu anlatımı not alıyım doktorumada haftaya böle anlatıyımm :))ay evet sanırım çatlıyoo bol bol da içiyorumm gece sürekli wc deyimm hop lavobada buluyorum kendimiay ALLAH RAZI OLSUNN tatlımm aynen dediğin gibi işte demmekki normal çok çok sağol bitanemm :)
selam şekerler biz geldik kızımlada bu kızçe benim sağ kaburgamı kıracak kesin gidip gidip ayağını altına sokuyorsıpammmm benimmmm annem kuzum
böyle top gibi toplanıyo avucumun içine, öyle zamanlarda hareket de etmiyor. braxton hicks kasılmaları diyolar ona, benim doktor günde 4-5 defa olabilir dedi, her saat ya da daha kısa sürelerde olursa riskliymiş. diğer türlü alıştırma yapıyormuş rahim doğuma. kafaya takılacak bişey değil yani ama yine de doktoruna sor :)
evet o şarkıyı biri önermişti. ben de kızıma dinletiodum, tekmeliyordu tepki veriyordu. eşim hemen canımı sıktı. aynen şöyle dedi: " ya bebeğin hoşuna gitmediği için tekmeliyorsa, neden zorla dinletiyosun çocuğa" .. allahım boğacam bu adamı
gunaydınnnnn gece ruyamda oglusumu gordummm ya mevzu gectı kızlarla ondan aklıma takıldı etkısınde kaldım ama cok guzeldı yumuk yumuk ıcıme sokasmı geldı tekrar onuuuu
kızlar aralık annelerınde 3 haftalık dogum yapan var benım arkadasım da 35 +4 te dogum yapmıstı bu demek oluyorkı 35 e kadar hastane cantalarını hazırlamak lazımmmmm
Kızlar Merhaba,
bir türlü karar veremiyorum,hastane çantam için gecelik mi pijama mı alsam diye(
Plesanta previa sebebi ile sezeryan olacağı kesinleşti. Sezeryan olunca daha uzun süre hastanede kalındığından 3 takım kıyafet götürmek istiyorum. Bu sizce 2 pijama 1 gecelik mi olsun yoksa gecelik daha mı rahat olur 2 gecelik mi alsam?? Siz ne yapacaksınız? deliriciimm
ikisini de yanına aldıktan sonra bence hangisinden 1 tane hangisinden 2 tane alacağının bi önemi yok...ama sezeryan kesinse pijama daha mantıklı galiba sonuçta pansuman yapılacak gecelikle zor olmaz mı? pijamanın belini sıyırıverirsin
valla 1 sene onceıne kadar bende oylyedım ama kaarlandım artık:)ben bugüne kadar hiç gitmedim ağdayahep kendim hallettim ama artık göremiyorum malum benimde gitmem lazım ama utanıyorummmmmmmmmmmmmmm nasıl yenicem bu utancı ben yahuuuu
emlayı ğlum sunnet olurken kullandık, onu surdukten sonra jelatınle paket yap ki hiç hava almasınnnay kızzllaaarr ben hiç dayanamıyorum ağdaya. bi kere emla krem denedim uyuşması için amanın onu da beceremedim. jilet :)
ılk gun pıjama gıyemezsın en rahatı gecelık bırde yarım kollu olsun koluna serum falan takılacakKızlar Merhaba,
bir türlü karar veremiyorum,hastane çantam için gecelik mi pijama mı alsam diye(
Plesanta previa sebebi ile sezeryan olacağı kesinleşti. Sezeryan olunca daha uzun süre hastanede kalındığından 3 takım kıyafet götürmek istiyorum. Bu sizce 2 pijama 1 gecelik mi olsun yoksa gecelik daha mı rahat olur 2 gecelik mi alsam?? Siz ne yapacaksınız? deliriciimm
canım ilk gün gecelik daha rahat oluyor sunta takılıyo çünkü pijama ayağa kalkıp yürümeye başladığında iyi oluyo ilkg ün altına hasta bezi falan konuluyo pijamayla hem pansuman daha zor pijamanın lastikleri dikişin üstüne deydimi açıtıyo gecelik ilk gün için daha iyi
öylede canım ilk gün kanaman yoğun oluyor suntan sabaha kadar kalmak zorunda kalabilir ayağa ilk kalkamiyebilirsin o zaman bir tane gecelik yetmez batıyo çünkü neden üç gün genelde ikinci gün çıkarıyorlar ayağa kalkıp yürüdünmü taburcu ediyorlartamam işte ben de onu diyorum canım 1 gecelik 2 pijama al diye toplamda 3 tane alacakmış da clemm hangisinden kaç tane alayım diyodu 3 gün kalacakmış hastanede...dediğin gibiyse ilk gün gecelik 2 gün pijama rahat olmaz mı? gerçi benim ilk bebiş pek bilmiyorumda kuzenim pijama götürüp rahat etmişti ordan biliyorum sadece...doğum yapanlar daha iyi bilir..
hakkaten haaaaa resmen kova!!!eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Prince Lionheart Washpod Kvet Mavi
anaaaaam tam bu ne böle be bildiğin kova içinde çocuk mu yıkanırmış diye düşünürken fiyatını görüp irkildim
öylede canım ilk gün kanaman yoğun oluyor suntan sabaha kadar kalmak zorunda kalabilir ayağa ilk kalkamiyebilirsin o zaman bir tane gecelik yetmez batıyo çünkü neden üç gün genelde ikinci gün çıkarıyorlar ayağa kalkıp yürüdünmü taburcu ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?