2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canlarım merhabalar bişe sorucam aranızda ben gibi aşağı doğru baskı hiiseden varmı bide karnımın yanları içi cız cız yapıyo bazen

aşağı doğru değil de aşağıda dışa doğru bi baskı yapıyo ben de kasılma diye düşünüyodum hep. bu yanların için de bol bol su iç içten yırtıklar oluşuyor olabilir

aşağı doğru değil de aşağıda dışa doğru bi baskı yapıyo ben de kasılma diye düşünüyodum hep. bu yanların için de bol bol su iç içten yırtıklar oluşuyor olabilir

heh işte ne güzel anlattınnnn :)) ben bu anlatımı not alıyım doktorumada haftaya böle anlatıyımm :))ay evet sanırım çatlıyoo bol bol da içiyorumm gece sürekli wc deyimm hop lavobada buluyorum kendimi ay ALLAH RAZI OLSUNN tatlımm aynen dediğin gibi işte demmekki normal çok çok sağol bitanemm :)

böyle top gibi toplanıyo avucumun içine, öyle zamanlarda hareket de etmiyor. braxton hicks kasılmaları diyolar ona, benim doktor günde 4-5 defa olabilir dedi, her saat ya da daha kısa sürelerde olursa riskliymiş. diğer türlü alıştırma yapıyormuş rahim doğuma. kafaya takılacak bişey değil yani ama yine de doktoruna sor :)

Kızlar Merhaba,

bir türlü karar veremiyorum,hastane çantam için gecelik mi pijama mı alsam diye (

Plesanta previa sebebi ile sezeryan olacağı kesinleşti. Sezeryan olunca daha uzun süre hastanede kalındığından 3 takım kıyafet götürmek istiyorum. Bu sizce 2 pijama 1 gecelik mi olsun yoksa gecelik daha mı rahat olur 2 gecelik mi alsam?? Siz ne yapacaksınız? deliriciimm

hımmmm o zaman benimkide o bazen sertleşme hissediyorumm ama dediğin gibi bitanem çok az günde oluşu ama bi baskı yapınca her türlü zorluyo encokda sürekli wc hissi ben genede haftaya sorıyımm bakım değişik bi baskı hissi :) çok çok teşekkür ederim tatlımm benimm :)

anaaaam anca okudum sabah sabah bu ne muhabbet kızlar kaynatmışsınız valla....benim de elektriklerim yoktu daha yeni geldi ben de yattım yuvarlandım napayım....

ya benimki hoşuna gitiğinde daha yumuşak hareketler yapıyo müzikte falan ama eğer sevmediği bişeyler yapıyosam mesela bacaklarımı toplayıp oturunca falan sert tekme atıyo ordan az çok anlıyorum

gunaydınnnnn gece ruyamda oglusumu gordummm ya mevzu gectı kızlarla ondan aklıma takıldı etkısınde kaldım ama cok guzeldı yumuk yumuk ıcıme sokasmı geldı tekrar onuuuu

ohhhh ne güzel yaa ben de gördüm geçen gün güya yeni doğmuş ama nerdeyse 1 yaşında gibiydi

kızlar aralık annelerınde 3 haftalık dogum yapan var benım arkadasım da 35 +4 te dogum yapmıstı bu demek oluyorkı 35 e kadar hastane cantalarını hazırlamak lazımmmmm

kızım sen napıyon hangi ara neye yetişiyon ben bi çözsem aralık annelerini hangi ara okudun face e de yetiyon maşallah bilgisayar kurdu

ikisini de yanına aldıktan sonra bence hangisinden 1 tane hangisinden 2 tane alacağının bi önemi yok...ama sezeryan kesinse pijama daha mantıklı galiba sonuçta pansuman yapılacak gecelikle zor olmaz mı? pijamanın belini sıyırıverirsin

canım ilk gün gecelik daha rahat oluyor sunta takılıyo çünkü pijama ayağa kalkıp yürümeye başladığında iyi oluyo ilkg ün altına hasta bezi falan konuluyo pijamayla hem pansuman daha zor pijamanın lastikleri dikişin üstüne deydimi açıtıyo gecelik ilk gün için daha iyi

seLAM Kızlarr
tuğbaa kargodan aradılar beni
eşim argoyu verirken senin teli bilmeyince benim teli yazmış
bazen okulda oluyor evde mi diye aradık dediler.ulaşamazsak yazı bırakırız dediler haberin olsun canım:)

ne var ne yok herkesler iyidir umarımm

ben bugüne kadar hiç gitmedim ağdaya hep kendim hallettim ama artık göremiyorum malum benimde gitmem lazım ama utanıyorummmmmmmmmmmmmmm nasıl yenicem bu utancı ben yahuuuu
valla 1 sene onceıne kadar bende oylyedım ama kaarlandım artık:)

ay kızzllaaarr ben hiç dayanamıyorum ağdaya. bi kere emla krem denedim uyuşması için amanın onu da beceremedim. jilet :)
emlayı ğlum sunnet olurken kullandık, onu surdukten sonra jelatınle paket yap ki hiç hava almasınnn
ılk gun pıjama gıyemezsın en rahatı gecelık bırde yarım kollu olsun koluna serum falan takılacak
ben geldim acızık mutfagı topladım totomu kaldırmaya usenıyorum ben yaaa nolcam boylee(

tamam işte ben de onu diyorum canım 1 gecelik 2 pijama al diye toplamda 3 tane alacakmış da clemm hangisinden kaç tane alayım diyodu 3 gün kalacakmış hastanede...dediğin gibiyse ilk gün gecelik 2 gün pijama rahat olmaz mı? gerçi benim ilk bebiş pek bilmiyorumda kuzenim pijama götürüp rahat etmişti ordan biliyorum sadece...doğum yapanlar daha iyi bilir..

öylede canım ilk gün kanaman yoğun oluyor suntan sabaha kadar kalmak zorunda kalabilir ayağa ilk kalkamiyebilirsin o zaman bir tane gecelik yetmez batıyo çünkü neden üç gün genelde ikinci gün çıkarıyorlar ayağa kalkıp yürüdünmü taburcu ediyorlar

kızlar bişey sorucam cevaplarsanız sevinirim.
verdiğiniz linklerden takip ediyorum bebek arabalarını ,aldıklarınızı falan
ama anlamadıgım bişey var puset bebek arabası ile normal bebek arabası arasında şekil olarak bir fark göremiyorum ben
farkı nedir ? hangini tercih etmeliyim ?

benim değil canım ben de clemm in yazdığına cevap vermiştim ama şimdi baktım 3 gün yazmamış 3 takım alcam yazmış...neyse işte kendisi karar versin ben sadece tavsiyede bulunayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…