2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar sizce sallanan yatak olması daha mı iyi?

ben sallamaya alıştırmayacağım diyorum hep ama büyük konuşmamak gerek. benim kuzenim de sallamadan uyumuyodu önce ayakta salladılar ama sonra ayakta uyumamaya başladı. koydular pusetin içine dizin üstünde salla salla anca öyle uyuyodu. benim bu aldığım yatak, bizim odamızda duruyor. bizim odamızda salondan 2 kat yukarıda. o yüzden ben bi tane chicco dan salona park yatak alıcam. büyüyünce de içine koyarım ben iş yaparken o orada oynasın .

ben bugüne kadar hiç gitmedim ağdaya hep kendim hallettim ama artık göremiyorum malum benimde gitmem lazım ama utanıyorummmmmmmmmmmmmmm nasıl yenicem bu utancı ben yahuuuu

canım utanılacak bişey yok kadının işi bu zaten. günde kaç tane görüyo onlardan :) biz saatlerce uğraşıyoruz, kadın 10 dakikada özel bölgeyi hallediveriyo :) sen kuaföre gideceksin soracaklar ne olacaktı diye ağda diceksin sonra kadın seni odaya alacak odadan çıkacak sen altını çıkarıp beklicen sonrası 10 dakika zaten muhabbeti de cabası :)

ay kızzllaaarr ben hiç dayanamıyorum ağdaya. bi kere emla krem denedim uyuşması için amanın onu da beceremedim. jilet :)

kız bu kadar göbekle jileti nasıl yapıcan :) ben hiçbir şey göremiyorum bakınca :) aynada bile zar zor görüyorum :))) hele arkaları hiç görmüyorum :)

aha daha da utandım şimdi hamile olmasam bi pasiflora falan içer giderdim heral

haha aklıma ne geldi biz her şeyi açık açık konuşuyoruz ya düşünsenize kocalarımız da bi topik açmış onlar da konuşuyor

bizimki ben okuycam şubat anneleri topiğini dedi bana bugün :)) adam ne zaman sorsa kk dayım :)) yarın istanbula gidecez diyo ki bana bilgisayarı da yanına al canın sıkılmasın :)

kız sen ankarada değil miydin? istersen gideceğin zaman birlikte gidelim benim de daha ankarada ağdacım yok :)

yok izmirdeyim ben canım :)

haha aklıma ne geldi biz her şeyi açık açık konuşuyoruz ya düşünsenize kocalarımız da bi topik açmış onlar da konuşuyor

var mı erkeklerkulubu diye bi site işkillendim bak ben de şimdi

yok izmirdeyim ben canım :)

var mı erkeklerkulubu diye bi site işkillendim bak ben de şimdi

niyeyse ankara diye aklımda kalmış :)) kız bizimkiler uğraşmaz öyle okumakla yazmakla :)) yok baba olunca şu mu oluyor bu mu falan diye merak mı edecekler :)) bana çok uzak geliyo :)

canlarım merhabalar bişe sorucam aranızda ben gibi aşağı doğru baskı hiiseden varmı bide karnımın yanları içi cız cız yapıyo bazen

Classical music for babies - YouTube kızlar benim sıpam bu müziği duyunca hareketlerini kesiyor, hoşuna gidiyor galiba, müziği kapattığımda sert tekmeler atıyo. ben konuştuğumda ya da babası konuştuğunda da önce hareketleri kesip dinliyor bitince tepki veriyor :)) okşadığımda da sakinleşiyor. sanırım sakinken daha az hareketli oluyorlar.

yok bak bizimki öyle değil pek, iki dakika okşuyorumavuç içimle ayağını çekiyo sıpam :)

maş. anammmm uslu bir OĞLUN var :) tamam annecim kızma ama papapa teyzenin OĞLU çok usluymuş bak onu konuşuyorum teyzesi benim kızımda usludur üzmez annesini minik kelebeğim prensesim benimmm

Son düzenleme:
maş. anammmm uslu bir kızın var :) tamam annecim kızma ama papapa teyzenin kızı çok usluymuş bak onu konuşuyorum teyzesi benim kızımda usludur üzmez annesini minik kelebeğim prensesim benimmm

pipili kız mı olur :)) bizimki oğlan teyzesi :)) seninki kız olduğundan inatçıdır cadııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…