- Konu Sahibi papatya3459
-
- #22.981
Kızlar sizce sallanan yatak olması daha mı iyi?
ben bugüne kadar hiç gitmedim ağdayahep kendim hallettim ama artık göremiyorum malum benimde gitmem lazım ama utanıyorummmmmmmmmmmmmmm nasıl yenicem bu utancı ben yahuuuu
ay kızzllaaarr ben hiç dayanamıyorum ağdaya. bi kere emla krem denedim uyuşması için amanın onu da beceremedim. jilet :)
canım utanılacak bişey yok kadının işi bu zaten. günde kaç tane görüyo onlardan :) biz saatlerce uğraşıyoruz, kadın 10 dakikada özel bölgeyi hallediveriyo :) sen kuaföre gideceksin soracaklar ne olacaktı diye ağda diceksin sonra kadın seni odaya alacak odadan çıkacak sen altını çıkarıp beklicen sonrası 10 dakika zaten muhabbeti de cabası :)
aha daha da utandım şimdihamile olmasam bi pasiflora falan içer giderdim heral
selam şekerler biz geldik kızımlada bu kızçe benim sağ kaburgamı kıracak kesin gidip gidip ayağını altına sokuyorsıpammmm benimmmm annem kuzum
sağ tarafa çalışıyorlar anacım bunlar bizim sıpa da öyle hiç sola çalıştığını görmedim :))
hiç sorma kuzum valla ben elimle ittiriyorum çeksin diye daha çok ittiriyor inatçı kızım benimmmm :)
haha aklıma ne geldi biz her şeyi açık açık konuşuyoruz ya düşünsenize kocalarımız da bi topik açmış onlar da konuşuyor
kız sen ankarada değil miydin? istersen gideceğin zaman birlikte gidelim benim de daha ankarada ağdacım yok :)
haha aklıma ne geldi biz her şeyi açık açık konuşuyoruz ya düşünsenize kocalarımız da bi topik açmış onlar da konuşuyor
yok izmirdeyim ben canım :)
var mı erkeklerkulubu diye bi site işkillendim bak ben de şimdi
yok bak bizimki öyle değil pek, iki dakika okşuyorumavuç içimle ayağını çekiyo sıpam :)
maş. anammmm uslu bir kızın var :) tamam annecim kızma ama papapa teyzenin kızı çok usluymuş bak onu konuşuyorum teyzesi benim kızımda usludur üzmez annesini minik kelebeğim prensesim benimmm
canlarım merhabalar bişe sorucam aranızda ben gibi aşağı doğru baskı hiiseden varmı bide karnımın yanları içi cız cız yapıyo bazen
pipili kız mı olur :)) bizimki oğlan teyzesi :)) seninki kız olduğundan inatçıdır cadııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?