- 27 Şubat 2012
- 16.975
- 28.704
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.321
bende aranıza katılmak istiyorum :)
sat :5 mayıs ancak benim fasulyem geç döllenme, adet tarihimi 6 gün geçtiğinde kan değerim 0 dı.:18:
adet söktürücü verdi doktorum kullandım yine adet olamadım salı günü evdeki testlerden yaptım çift cizgi, kan pozitif
dün de karından usg ile bakıldı ve kese göründü, allah izin verirse 2 hafta sonra kalp atışı...
net doğum tarihi belli değil
hosgeldın canım hayırlı olsun bebegın umarım saglıklı bır sekılde kucaklarımıza alırız yavrularımızı
kımse de konusmuyo yahuu hayırdır küsmüyüz hatunlar.. bugun keseyi gördük kücücüüükk haftaya kalbını duyucaz ınsallah
gözünaydın tatlım darısı bize pazertesi inşallah
bende aranıza katılmak istiyorum :)
sat :5 mayıs ancak benim fasulyem geç döllenme, adet tarihimi 6 gün geçtiğinde kan değerim 0 dı.:18:
adet söktürücü verdi doktorum kullandım yine adet olamadım salı günü evdeki testlerden yaptım çift cizgi, kan pozitif
dün de karından usg ile bakıldı ve kese göründü, allah izin verirse 2 hafta sonra kalp atışı...
net doğum tarihi belli değil
hoşgeldin canım...
bizim de geç döllenme sıfır çıkmadı ama çok düşük çıkmıştı..
kese göründüğünde 3-4 haftalık daha çok küçük dedi doktor bize..sata göre 6 haftalık falan olması lazımdı
senin doktor söyleyebilirdi aslında kaç haftalık..ama embriyo görünmedi bizde küçük olduğu için
yarın birdaha gideceğiz inşallah görürüz
hoşgeldin canım...
kese göründüğünde 3-4 haftalık daha çok küçük dedi doktor bize..sata göre 6 haftalık falan olması lazımdı
senin doktor söyleyebilirdi aslında kaç haftalık..ama embriyo görünmedi bizde küçük olduğu için
ezel123 canım senın hcg degerın kactı ılk yaptırdıgın da suan kac haftalık bebek
amin canım inşallah...
bilen var mı ki kese karından göründüğünde göre kaç haftalık olabilir ki :44:
canım kesenın karından gorulebılmesı ıcın 5 6 haftalık olması lazım kalp atısları 7. hafta da ya da 6. hafta da duyulur.. ama senın gec dollenmeyse daha kucuktur bebısın 4 haftalık falandır
ilk yaptırdığımda 47 idi değerim canım
3er gün arayla 2 kez daha ölçtürdüm 1000i geçince bıraktım..
şu an 4 haftalık falan herhalde bilmiyorum ki hcg ye göre başka aslında ama
embriyo görünmediği için bişi demedi çok da fazla..
endişeliyim o yüzden umarım ben de sizler gibi yarın rahatlarım..
daha hamileyim diyemiyorum birçok insana elimi karnıma koysam içime şüphe düşüyor moda giremedim böyle yaaa
hoşgeldin canım...
canım ben alttan bakmasını istemedim, karından baktığında fasulyem 4 mm di ama net birşey söylemek için biraz büyümesini bekleyelim dedi...
sürekli takibimi yapan doktordu ekranda keseyi görünce o da çok şaşırdı
inşallah kalp atışlarınıda duyarız hep beraber
benim de geç döllenme ve karından ultrasonla keseyi4+5 te gördük çok şükür
4mm olan kese mi canım?
canım sanırım seninle aynıyız....
ben şöyle birşey okumuştum kesenin boyu ile 30 toplanıp, 7'ye bölündüğünde bize gebelik haftasını verirmiş
4 +30 =34 34/7=4...
işte buna göre benim ki de yaklaşık 4 haftalık
canım ben alttan bakmasını istemedim, karından baktığında fasulyem 4 mm di ama net birşey söylemek için biraz büyümesini bekleyelim dedi...
sürekli takibimi yapan doktordu ekranda keseyi görünce o da çok şaşırdı
inşallah kalp atışlarınıda duyarız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?