2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hosgeldın canım hayırlı olsun bebegın umarım saglıklı bır sekılde kucaklarımıza alırız yavrularımızı

canım kesenın karından gorulebılmesı ıcın 5 6 haftalık olması lazım kalp atısları 7. hafta da ya da 6. hafta da duyulur.. ama senın gec dollenmeyse daha kucuktur bebısın 4 haftalık falandır

hoşgeldin canım...

bizim de geç döllenme sıfır çıkmadı ama çok düşük çıkmıştı..

kese göründüğünde 3-4 haftalık daha çok küçük dedi doktor bize..sata göre 6 haftalık falan olması lazımdı

senin doktor söyleyebilirdi aslında kaç haftalık..ama embriyo görünmedi bizde küçük olduğu için

yarın birdaha gideceğiz inşallah görürüz

ezel123 canım senın hcg degerın kactı ılk yaptırdıgın da suan kac haftalık bebek

ezel123 canım senın hcg degerın kactı ılk yaptırdıgın da suan kac haftalık bebek

ilk yaptırdığımda 47 idi değerim canım

3er gün arayla 2 kez daha ölçtürdüm 1000i geçince bıraktım..

şu an 4 haftalık falan herhalde bilmiyorum ki hcg ye göre başka aslında ama

embriyo görünmediği için bişi demedi çok da fazla..

endişeliyim o yüzden umarım ben de sizler gibi yarın rahatlarım..

daha hamileyim diyemiyorum birçok insana elimi karnıma koysam içime şüphe düşüyor moda giremedim böyle yaaa

canım 4+ 5 te bizim de sadce kese göründü embriyo daha görünmüyor bu da normal dedi endişelenme
yarın tam6+0 olacağız aslınd doktorum gel kalp atışlarına bakalım dedi ama istersen 7+0da gel garanti olsun duymazsak endişelenme dedi
haftaya cuma ben de gideceğim kalbi için Allah'ın izniyle
bizler de göreceğiz rahat ol

canım ben alttan bakmasını istemedim, karından baktığında fasulyem 4 mm di ama net birşey söylemek için biraz büyümesini bekleyelim dedi...

sürekli takibimi yapan doktordu ekranda keseyi görünce o da çok şaşırdı

inşallah kalp atışlarınıda duyarız hep beraber

Son düzenleme:

4mm olan kese mi canım?

benim de geç döllenme ve karından ultrasonla keseyi4+5 te gördük çok şükür

canım sanırım seninle aynıyız....

ben şöyle birşey okumuştum kesenin boyu ile 30 toplanıp, 7'ye bölündüğünde bize gebelik haftasını verirmiş

4 +30 =34 34/7=4...

işte buna göre benim ki de yaklaşık 4 haftalık

Kızlar ne kadar çabuk ilerlemiş sayfalar masllahiniz var.bugün bağlı oldugum ilçenin saglık Ocağı'na gittim hamile oldugum icin o kadar iyi davrandılar o kadar açıklayıcı konuştular ki gercekten tebrik ediyorum hemşireyi ve doktoru. Alt tarafı saglık ocağı diyoruz ama o dün gidip paralar sactigim doktora milyon bakar. Yarın sabah el dedi kan tahlililleri yapıcam
Dedim kan sayımına bakalım dedi yarın gidicez bakalım haftaya carsambayada yeni doktordan randevu aldık ona gidicez haydi hayırlısı artık:))

valla canım bilemiyorum
benım SAT 29 nisan sata göre 7+4 üm
ama ultrason hemen 4+5 hesapladı
benım günüm şuan net yani

hamişler sımdı sızden bısey ıstıcam gobus delıgınız yanı kasıklarınızın oraya elınızı bastırmadan cok hafıf koyun ıkı elınızı de bı tarafınız daha sert ve hafıf sısmı cevapları yazınız lutfen bunu uzanarak ya da yatarak yapın

ayy içimi rahatlattın sağol canım

benim kendi doktorum değildi çok da açıklama yapmadı bilemedim

daha söyleme etrafına bile dedi hatta!!!

benim 3 mm falandı yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü işte yarın birdaha gideceğiz..

şubat sonu anca doğar o zaman bizimkiler inşallah yolunda giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…