- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.341
evet canım kese boyu 4 mm içi görünmedi ama
Kızlar ne kadar çabuk ilerlemiş sayfalar masllahiniz var.bugün bağlı oldugum ilçenin saglık Ocağı'na gittim hamile oldugum icin o kadar iyi davrandılar o kadar açıklayıcı konuştular ki gercekten tebrik ediyorum hemşireyi ve doktoru. Alt tarafı saglık ocağı diyoruz ama o dün gidip paralar sactigim doktora milyon bakar. Yarın sabah el dedi kan tahlililleri yapıcam
Dedim kan sayımına bakalım dedi yarın gidicez bakalım haftaya carsambayada yeni doktordan randevu aldık ona gidicez haydi hayırlısı artık:))
hamişler sımdı sızden bısey ıstıcam gobus delıgınız yanı kasıklarınızın oraya elınızı bastırmadan cok hafıf koyun ıkı elınızı de bı tarafınız daha sert ve hafıf sısmı cevapları yazınız lutfen bunu uzanarak ya da yatarak yapın
valla canım bilemiyorum
benım SAT 29 nisan sata göre 7+4 üm
ama ultrason hemen 4+5 hesapladı
benım günüm şuan net yani
senin benden daha küçük o zaman canım şuanda
benım 7.7 mm idi
doğum tarihimiz arasında birkaç gün olabilir diye düşnüyorum
SAğlıkla kucağına al inşalalh
hepimiz inşallh
ayy içimi rahatlattın sağol canım
benim kendi doktorum değildi çok da açıklama yapmadı bilemedim
daha söyleme etrafına bile dedi hatta!!!
benim 3 mm falandı yanlış hatırlamıyorsam pazartesi günü işte yarın birdaha gideceğiz..
şubat sonu anca doğar o zaman bizimkiler inşallah yolunda giderse
benim sat 9 mayıs bir de üstüne geç döllenme..
berinecim sertlik yok gibi bende ama bilemicem o kadar inceleme kendini pinpirik yaparsın boşyere
Kızlar ne kadar çabuk ilerlemiş sayfalar masllahiniz var.bugün bağlı oldugum ilçenin saglık Ocağı'na gittim hamile oldugum icin o kadar iyi davrandılar o kadar açıklayıcı konuştular ki gercekten tebrik ediyorum hemşireyi ve doktoru. Alt tarafı saglık ocağı diyoruz ama o dün gidip paralar sactigim doktora milyon bakar. Yarın sabah el dedi kan tahlililleri yapıcam
Dedim kan sayımına bakalım dedi yarın gidicez bakalım haftaya carsambayada yeni doktordan randevu aldık ona gidicez haydi hayırlısı artık:))
bende nıye sertlık var acaba bende mı problem varrr
kızlar progesteron ölçtüren var mı hcg ile?
kaç gün sonra kaç çıktı progesteron ölçtüren varsa?
ben yaptım ama hiçbir şey farkedemedim:26:
bende nıye sertlık var acaba bende mı problem varrr
canım sağlıkla gelsinler inşallah ben bir daha ne zaman giderim bilmiyorum önce doktor tatile gidecek sonra ben bir ara karşılaşırsak kalbini de duyarım inşallah..
ben öğretmenim martta doğması daha iyi benim için izinlerim ve tatil bir araya gelirse daha çok zaman geçiririm bebeğimle
canım o sertlik bende var hatta gebeliği öğrenmeden onu hissetmiştim ben...
belki kilo ile de alakalıdır, hissedip hissetmemek
ben 47 kiloyum boy 158 senin boyun- kilon kaç
sertlık yok mu yanı canım kasıklarınızın oldugu yerde
saglık ocakları hakkında bılgı verıceek olaaan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben de öğretmenim canım
bir şeysoracağım
duydum ki son 3 haftada izne ayrılmak zorundaymışız doğru acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?