2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım benimde ilk günden beri en yoğun yaşadığım belirti
zaten sık idrara çıkardım
şimdi WC den çıkmaz oldum

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...bi-konusmasibutun-annelere-armagan-olsun.html

kızlar şu topiğe bakın lütfen
çok duygulandım yavvv
hormonlardanmıdır nedir
süper süper süper
merhaba canim ben burdayim.bana cabuk son adet tarhini ve dogum gununu yilini yaz hemen cinsiyeti hesapliyicam.mademki,burdayim canli hesap yapiyim.

bana da bakar mısın canım? sat: 24 mayıs doğum tarihim 21 aralık 1980 ilişki tarihi 6 haziran gecesi tek ilişki

hamisler tablomuzu guncellemeye baslama zamani tabloda kimin eksik bilgileri varsa yazsin,bide minure burda cinsiyet merak edenler sorsun.cevaplarim listeye yazmam gerek.:2:

bebişim erkek olacakmış
bide saatlerdir dün geceden sonraki sayfaları okuyorum
bu şubat anneleri ne kadar heyecanlı
çok güzel okurken arada kendimi de görmüş gibi oluyorum :)

tatlim burdayim liste guncellemesine basliyorum,cinsiyet soran olursa cevaplari bana ozelde yazarsin.tablomuza yazmak icin.ya sen kacak doktorsunya bize cok zaman ayirmiyrsun kusucez sana.gobisli doktorum benim.

bebişim erkek olacakmış
bide saatlerdir dün geceden sonraki sayfaları okuyorum
bu şubat anneleri ne kadar heyecanlı
çok güzel okurken arada kendimi de görmüş gibi oluyorum :)
erkekmi ne guzel,tabloya eklerim.subat anneleri topigi cok seker topik.cunki,icindeki hamisler hepsi sekerler.paylasimlarimizi cok guzel.inslallah subatta daha guzel paylasimlarimizi olucak.

hamisler gobisler kofteleri yedikmi,kocislere soyledikmi?ben limon yemekten mide bulantim falan kalmadi gecen hamileliktete surekli limon yerdim.iyiki bana zarari olmuyormus

bende Allah izin verirse 2013 şubat annesiyim :)) 2011de de şubat annesiydim deneyimlerimle her zaman yanınızdayım..beni de lütfen tabloya ekler misiniz ? sat 11mayıs doğum 15şubat :)

slm.tekrardan.dün gece bişey sordum kızlar ama arada kaynadı sanırım.cevap verirseniz çok sevinirim.geçmişi biraz okudum.benim belirtilerim yok denecek kadar az.mide bulantım hiç yok.burada bulantısı olayan tek ben mi varık acaba.yarın randevum var ama ben çok korkuyorm.işallah kalp atışalrını duymak nasip olur

bende Allah izin verirse 2013 şubat annesiyim :)) 2011de de şubat annesiydim deneyimlerimle her zaman yanınızdayım..beni de lütfen tabloya ekler misiniz ? sat 11mayıs doğum 15şubat :)
merhaba tatlim neguzel,iki defa subat annesi olmak.listeye ekliyorum ama bilgilerin eksik ilk sayfamizda tablo var ora gir bilgilere bak ve yaz.bekliyorum.zaten birazdan guncellemeye basliyicam.aramiza hosgeldin 2 kes subat hamisi.iyi paylasimlar.

kizlar cinsiyet tahmini isteyen varsa satini ve dogum gunu ve yilini yazsinlar,hesaplamam icin gerekli,bide dogum gunu mutlaka gerekli,simdi cikicam islerim yogun 2-3 gunde 1 zamanim oldukca giriyorum.

acaba benim mide bulantım olmadığı için sevinmelimiyim
çünkü bulantı olmayınca saat başı acıkıyorum
bide kendi kendime nazar değdirmiyim ama
maşallah bu kadar yememe rağmen 800 gr vermişim :)
hamileliğimi öğrendiğimde 63,5 tüm şimdi
62,7 :)

slm.tatlim mide bulantilarinin illada olmasi gerekmez.herkeste farkli belirtiler olur.onceleri olmaz sonra baslar insallah sende baslamaz.korkma.yani mide bulantisi olmamasi sorun diyil.l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…