- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.281
benim sık idrara çıkma olayım hiçbir şekilde yok
herkes ne kadar farklı yaşıyor hamişliğini
ama bulantı zor olsa da aslında işime yaramıştı benim
toplam 9 kilo alarak doğum yapmıştım kızımda
böyle ilk 3 aydan kilo almaya başlarsak yandık valla:)
kızımda 2-3 kilo vermiştim bile...
süper süper süperhttp://www.kadinlarkulubu.com/annel...bi-konusmasibutun-annelere-armagan-olsun.html
kızlar şu topiğe bakın lütfen
çok duygulandım yavvv
hormonlardanmıdır nedir
merhaba canim ben burdayim.bana cabuk son adet tarhini ve dogum gununu yilini yaz hemen cinsiyeti hesapliyicam.mademki,burdayim canli hesap yapiyim.
tatlim burdayim liste guncellemesine basliyorum,cinsiyet soran olursa cevaplari bana ozelde yazarsin.tablomuza yazmak icin.ya sen kacak doktorsunya bize cok zaman ayirmiyrsun kusucez sana.gobisli doktorum benim.SLADICIM burdamisin zaman bulup 1 sdaatlik girdim.sana ozelde cinsiyet tahmini yazan arkadaslar varsa bana ozelde yaz hemen cavbi veriryim.tabloya yazarsin.bu arada tablomuz super olmus.tum topikler kiskansin bu topigi hamilelerde arta arta gidiyor.cok zor isin varmis sladicim kolay gelsin.
erkekmi ne guzel,tabloya eklerim.subat anneleri topigi cok seker topik.cunki,icindeki hamisler hepsi sekerler.paylasimlarimizi cok guzel.inslallah subatta daha guzel paylasimlarimizi olucak.bebişim erkek olacakmış
bide saatlerdir dün geceden sonraki sayfaları okuyorum
bu şubat anneleri ne kadar heyecanlı
çok güzel okurken arada kendimi de görmüş gibi oluyorum :)
TATLIM MINURE gitti zaten fazla zamni yok,bir kere hesaplayip cikiyor,neden emin olamadin.?cnm bende tam emin olamadım tahminimde
tekrar bakarmısın
1980 doğumluyum
sat 8 mayıs
siklus 25-26 günde bir
cnm bende tam emin olamadım tahminimde
tekrar bakarmısın
1980 doğumluyum
sat 8 mayıs
siklus 25-26 günde bir[/QUOTE
canim sana kiz yazmistim yinede kiz.tam emin olmak istersen ultrasonu bekle.
cnm bende tam emin olamadım tahminimde
tekrar bakarmısın
1980 doğumluyum
sat 8 mayıs
siklus 25-26 günde bir[/QUOTE
canim sana kiz yazmistim yinede kiz.tam emin olmak istersen ultrasonu bekle.
Yok canım öyle emin olamadım derken
ben içimden kız geçiriyorum demiştim topikte listeyede acaba onu mu yazdılar yani benim kendi tahminimi
yoksa sana gönderdiğim mesajın cevabı olarak mı kız dedin orda karışıklık oldu
demekki ikimizinde tahmini aynıymış çok sevindim
seninki bilimsel olarak benimki iç güdüsel olarak :))
teşekkür ederim öptümmm münıreee
merhaba tatlim neguzel,iki defa subat annesi olmak.listeye ekliyorum ama bilgilerin eksik ilk sayfamizda tablo var ora gir bilgilere bak ve yaz.bekliyorum.zaten birazdan guncellemeye basliyicam.aramiza hosgeldin 2 kes subat hamisi.iyi paylasimlar.bende Allah izin verirse 2013 şubat annesiyim :)) 2011de de şubat annesiydim deneyimlerimle her zaman yanınızdayım..beni de lütfen tabloya ekler misiniz ? sat 11mayıs doğum 15şubat :)
slm.tatlim mide bulantilarinin illada olmasi gerekmez.herkeste farkli belirtiler olur.onceleri olmaz sonra baslar insallah sende baslamaz.korkma.yani mide bulantisi olmamasi sorun diyil.lslm.tekrardan.dün gece bişey sordum kızlar ama arada kaynadı sanırım.cevap verirseniz çok sevinirim.geçmişi biraz okudum.benim belirtilerim yok denecek kadar az.mide bulantım hiç yok.burada bulantısı olayan tek ben mi varık acaba.yarın randevum var ama ben çok korkuyorm.işallah kalp atışalrını duymak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?