- Konu Sahibi papatya3459
-
KİMSE BANA cevap yazmamış
folik asit kullanıyor musunuz kızlar bendeki folidoce adında
canım bende dünden beri düşünüyorum, bugün arkadaşlarlada konuştuk,Valla canım bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum. Sütü kaynatıyorum. Bana göre daha sağlıklı,bazen korkuyorum, ama sonra annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diye düşünüyorum.
ikiside aynı şey canım
bende folbiol kullanıyorum
canımm ben de kara kara düşünüyorum ankarada var mı tavsiye ettiğiniz bir doktor daha hiç doktora gitmedim birazcık büyüsün haftaya cumartesi gidelim diyoruz yaa
canım bende ist avrupa yakasındayım bende düşünüyorum nereye gitsem diye gaziosmanpaşa hastanesi baan en yakın hizmet hastanesi nin de methini duyuyorum bilemiyorum araştırıyorum bakalım
canımm ben de kara kara düşünüyorum ankarada var mı tavsiye ettiğiniz bir doktor daha hiç doktora gitmedim birazcık büyüsün haftaya cumartesi gidelim diyoruz yaa
Ben de araştırmalarıma devam ediyorum,haberleşelim canım.Ben ssvd istiyorum.
2013 şubat anneleri
1-carmen..............1 şubat.
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-şifacı.................5 şubat
6-yağmur melike.....5 şubat
7-alya...................5 şubat.....
8-bay...................5 şubat
9-acıbiber .............6 şubat......
10-belfü..................7 şubat.......
11-ayça..................7 şubat......
12-drklub................7 şubat
13-tuze.................9 şubat
14-60gelsin............9 şubat
15-astur................12 şubat
16-angel................13 şubat
17-zübeyde............14 şubat
18-zeytin.............14 şubat
19-cellyn...............???
şubtın 28ine kadar 30 u bulur gibi listemiz..herkese sağlıklı hamilelikler
sat 1 mayısa göre gebeliğim kaç haftalık oluyor bide normal olması gereken beta hcg ne oluyor benim çok yüksek degerim ve kafam karışık :) bu arada sanada hayırlı olsunn
medicana hastanesini söyledilerama pek bilgim yok
haftaya cumartesiye kadar bulabiliriz inş
Bugün bende de o his oluştu,akşam işten çıkarken hapşurmamka o his gitti çünkü kasıklarıma bir ağrı girdiki anlatamam,bu arada bebeğim sol yumurtalığımda bunu hissedebiliyorum.hiçbir hamilelik belirtisi yok bende.korkmaya başladım kızlar.inanın midem bulansın artık istiyorum
sizin için bir sakıncası yoksa isimlerimizle birbirimize hitap etsek nasıl olur.mesela ben zeytin rumuzlu arkadaşımla konuşurken zeytincim desem biraz garip olur sanırım.yani isteyen ismini söylerse listede de ekleyebilirim.ben atike bu arada..
dktor kontrollerinizde ense kalınlıklarını da öğrenirseniz onuda listeye ekleyebiliriz..zamanla kilolarını,sonra cinsiyetlerini,düşündüğümüz isimleri de sırası geldikçe listeye eklyebilirim..güzel paylaşımlar
canım benimde ilk bir kaç gün bulantı kasıklarımda ağrı oldu, şimi hiç bişeyim yok, bende önce şaşırdım noluyo ya bulantı artıcakken yok oldu diye
halbuki beta hcgm çok yüksek, kese göründü
boşwer belirti olsun olmasın hamileyiz
sağl canım senin de hayırlı lsun.1 mayısa göre 6.haftanın içindesin canım.ekleyebilrim listeye istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?