- Konu Sahibi papatya3459
-
Merhabalar Benim de muhtemel doğum tarihim 04.02.2012 .. Beni de listenize ekleyin :)2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-carmen..............1 şubat
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-yağmur melike.....5 şubat
6-alya...................5 şubat
7-acıbiber .............6 şubat
8-belfü..................7 şubat
9-ayça..................7 şubat
10-drKlub................7 şubat
bu liste birbirimizi takip etmede çok aydası olacak hamiş bayanlar.yazmadığım varmı?
9 Şubatçılar ne güzel birleşmiş :)
Kızlar bugün sanki bebeğimin gelişimi durmuş gibi yersiz bir hisse kapıldım,inşallah gerçek değildir.
Merhabalar Benim de muhtemel doğum tarihim 04.02.2012 .. Beni de listenize ekleyin :)
ben bugün dr. gittim keseyi gördü ama embriyoyu göremedim dedi.haftaya salı tekrar gideceğim.kan tahlilimin sonucu 977.4 çıkmıştı.
Endşelendim ben deAranızda benimle aynı durumda olan var mı?
kızlar doktor işini ne yapıyorsunuz?
hangi şehirlerdesiniz bilimiyorum ama ben İstanbul dayım.avrupa yakasında.sizler nerelerdesiniz?
İstanbul da olan lar hangi hastaneleri düşünüyorsunuz :bunları da paylaşalım kızlar.doktor çok önemli hepimizin bildiği gibi
ben de düşünüyorum şuan kara kara ,ben de ankaradayım nereye gitsem ne yapsam bilemiyorumkızlar doktor işini ne yapıyorsunuz?
hangi şehirlerdesiniz bilimiyorum ama ben İstanbul dayım.avrupa yakasında.sizler nerelerdesiniz?
İstanbul da olan lar hangi hastaneleri düşünüyorsunuz :bunları da paylaşalım kızlar.doktor çok önemli hepimizin bildiği gibi
Valla canım bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum. Sütü kaynatıyorum. Bana göre daha sağlıklı,bazen korkuyorum, ama sonra annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diye düşünüyorum.
tekrarladığım test sonucumu aldım 1010 çıkmış bakalım
canım önceki kaçtı ne zaman yaptırmıştın birde sat ne zaman
tatlım benim tüp bebek 10. gün 154 12. gün 297 14. gün 543 16. gün 1010 :) bugun 4 bitti sanırım yada 4+1 oluyorum sat a göre
artışların düzenli rabbim devamınıda göstersin inşallah haftaya keseyi görürsünüz heralde sizde
kızlar doktor işini ne yapıyorsunuz?
haftaya c.tesi allah nasip ederse gideceğim doktor a o zaman belki bende sizin gibi hem kese hem kalbi görürüz
bu arada kızlar şimdi dr.umdan geldim, vajinal aldı direk karından denemedi, keseyi, embriyoyu,kalp atışını gördükşu anda embriyomuz 5 mm yani yarım cm olmuş bile ,sat'a göre 5+2 ama ultrasana göre 5+6 çıktı
bu arada kalp atışını duymadık ekrandan gördük, ses duyamıcakmıyız diye sorunca o sesler ritme göre makinenin ayarladığı yapay sesler dedi dr.um yani o duyduklarımız gerçek kalp sesi değilmiş daha önce nasıl düşünemedim dedim kendimi bayaa saff gibi hissettim
idrar testi istedi, onun dışında sıkıntın olmazsa 1 ay sonra gel dedi,
gebeliğinde istediğin kadar yiyebilirsin yada yemek istemiyorsan kendini çok zorlama bebek senin beslenmenden bağımsızdır ilk 3 ay tabiki yememen gereken şeylere dikkat et ama bu dönemi rahat geçir diyede telkinde bulundu sağolsun
tatlım benim tüp bebek 10. gün 154 12. gün 297 14. gün 543 16. gün 1010 :) bugun 4 bitti sanırım yada 4+1 oluyorum sat a göre
maş. Darısı başımıza inş.
Kaç kere yaptırmışsın öyle
Ben sadece 2 kere yaptırdım doktorum sonra cumartesi kese için gün verdi .
benim 11.gün 374 12.gün 763 çıkmıştı hepsi one yapayım tatlım ya merak ediyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?