2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

DrKlub benim de yükseldi mi acaba,çok merak ediyorum.

2013 ŞUBAT ANNELERİ

1-carmen..............1 şubat.
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-şifacı.................5 şubat
6-yağmur melike.....5 şubat
7-alya...................5 şubat.....
8-bay...................5 şubat
9-acıbiber .............6 şubat......
10-belfü..................7 şubat.......
11-ayça..................7 şubat......ATİKE
12-drKlub................7 şubat
13-tuze.................9 şubat
14-60gelsin............9 şubat
15-astur................12 şubat
16-angel................13 şubat
17-zübeyde............14 şubat
18-zeytin.............14 şubat
19-cellyn...............???

şubtın 28ine kadar 30 u bulur gibi listemiz..herkese sağlıklı hamilelikler[/QUOTE]

Ben de bugün temizlik yaptım çok yoruldum.inanılmaz derece de sırt ağrım var şimdi.bunu da bir belirti olarak sayıp sevinebilirim aslında

tuze
canım bebişlerimiz artık tüplerden indiler, rahim duvarına yapıştılar we ondan sonra beta hcg salgılanmaya başladı
muhtemelen rahim arka duvarımıza sarıldılar sıkı sıkı
canım yükselmiştir tabiki, kadın doğumcular risk falan yoksa öyle pek beta hcg takibi yapmazlar aslında

Son düzenleme:
ben yatıyorum kızlar.iyi geceler sizlere ve minik elma çekirdeklerimize:)
yarın karne günü benim için tatilin başladığı en az öğrenciler kadar en sevdiğm gün..

Ankarada doktor önerebilcek olan varmı ilk hamileliğimi 5.haftada kaybetmiştim ve çok endişeliyim şuan 6.haftamdayım ve doktora görünmek istiyorum usg için yardımcı olursanız çok sevinirim :)

ben de bugün temizlik yaptım çok yoruldum.inanılmaz derece de sırt ağrım var şimdi.bunu da bir belirti olarak sayıp sevinebilirim aslında

aynı şeyi hepimiz yaşıyoruz sanırım benim çok bulantım var ama sanırım çok yemekten kilo konusu problem gibi 160 boyum ve 56 kiloyum şuan umarım 8 kilodan fazla almam :)) sizinde iştahınız açıkmı böyle

Konu sabimiz atike sana tatilde bol dinlenmeler diliyorz isimleri belirtmemizi istemiştin esra ben :) 21 yaşındayım sanırım en genç anne adayı benim ve çok telaşlıyım sanırım ilk gebeliğimi beta hcgmın yukselmemesı nedenıyle kaybetmiştim tek dileğim hepimizin sağlıkla kucagımıza almamız....

hiçbir hamilelik belirtisi yok bende.korkmaya başladım kızlar.inanın midem bulansın artık istiyorum

evet arkadaşım bende öyle hissediyorum amasonra diyorum ki güzel düşüneyim belki benim bulantısız bir gebeliğim olacak

hep güzel düşünelim motive edelim

haklısın kuzum benim ismim perihan ve burada sizinle paylaşınca inan çok rahat hissediyorum

daha doktora gitmedim endişem çok, inş tutunmuştur bebişim

ne güzel yazmışsın kuzum evet öyledir değil mi endişe etmeyelim

adetimin ilk günü 156 ydı, dün tekrar verdim kan testini 684 çıktı inş her şey yolundadır kızlarr

günaydın herkese..
hamilelikte belirti olacak diye bir şart yok ,belirtinin olması iyiye işaret diye birşey de yok..
öyle saçma şey olurmu..
benim dayı kızım 9 ay bi kere mide bulantısı yaşamadan geçirdi ,herkesin bünyesi farklı ve tepkileri de farklı ..

nasılsınız kızlar benim adım sinem
yaş 30 benimde kasık ağrım varrr

merhaba canım evet şimdi annemi aradım pimpirikli olma diyor
kasık ağrın da olur karnın da ağrır accık rahat ol diyor canım

gel de bize sorr

tanıştığıma memnun oldum ben de perihan

bende de sağ kasıkta bazen iğnelenme oluyor ve çok hafif genelde gecelri ve dinlenik halde iken adet sancısı gibi hafif ağrım olyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…