2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Kızlar kusura bakmayın ama ohaaaaaaa demek istiyorum ben nasıl birsey bu ya insan nasıl anlamaz bır kadın olarak nasıl hissetmez boyle bır zamanda cok tuhaf gercekten

ben gunum geldi hastalanmayinca dedim hemen test alip yapmayim hatta esimde problem vardi 2 yildir olmuyordu yinede umudumu yitirmedim testimi yaptim cikti

arkadaşlar merhaba. dün geceden beri ara sıra karnım ağrıdı doktora gittik bugün 6 hafta 4 günlükmüş bebeğim boyutu 7 mm. yani gelişimi normal ancak kalp atışları olması gerekenden daha yavaştı. kesede biraz da kan dokuları oluşmuş dedi doktorum. kalp atışları anlık bişey de olabilir ama risk de olabilir dedi doktor. başına böyle bişey gelen var mı içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama kafam allak bullak. kanamam falan yok sadece beyaz akıntım var. yardım edin lütfen. içimi rahatlatın biraz (

slm mlkdmn bu haftalrda neler hissedebildiğinizi okadar ii anlıyorumki bende 2011 şubat annesiyim tüm hamileliğim boyunca kasık ağrısı yaşamış biri olarak söylüğyorum her wc ye gidişimde acaba lekelenme varmı die korkuyla giderdim yani annelik gerçekten bambaşka bişi hamilliği öğrendiğin ilk dakikadan itibaren sürekli bebeğinle ilgili endişeler vardiyeceğim ağrıların olması normal kanama olmadığı sürece Allah korusun bende sürekli doktora gittim her ağrım olduğunda çünkü bebeişi görüp rahatlamak istiyodum Rabbime hamdolsun sağlıkla kucakladım darısı başınıza inşallah bnmde 8.haftada eşinin arkasında kanama olaiblir demişti ve iğne olmuştum 2 tane çok şükür bişi olmadı sende içini ferah tut inşallah bebeğin sımsıkı tutunup kocaman olcak için rahat etsin die kontrole daha erken git yani ağrın varsa mutlaka git rahatla bol bol dinlen uzan Allah yardımcınız olsun sağlıklı gebelikler dilerim

Kızlar kusura bakmayın ama ohaaaaaaa demek istiyorum ben nasıl birsey bu ya insan nasıl anlamaz bır kadın olarak nasıl hissetmez boyle bır zamanda cok tuhaf gercekten

canım o biraz fazla ama olmayada bilir zaten biz çoğu şeyleri pisikolojik yaşıyoruz okuyoruz okuyoruz etkileniyoruz bizdede var gibi geliyo o demekki tınlamamış:)

okis tatlim bilgilerini aldim guncelleme zamani listeye yazicam.aramiza hosgeldin iyi paylasimlar.

kuzum beni de ekleyin listeye :))

sat : 5 mayıs (ancak geç döllenme bu nedenle doğum tarihide henüz belli değil)

ankara

ilk bebiş(daha önce bir düşüğüm var)

karından usg ile kese göründü

benide eklermsiniz son adet tarihi 23 mayıs yaş 24 oğluma kardeş çok erken olmasına rağman kaza kurşunu yaşadığım yer bursaa

bulantılar beni öldürüyor..tuzlanmış salatalıktan başka hiçbişey yiyemiyorum.

kızlar günaydın. dün akşam da yazdım ama bir arkadaş dışında cevaplayan olmamış. tekrar yazayım dedim. ağrılarım vardı perşembe gece. dün hemen kontrole gittik. 6 hafta 4 günlük olmuş bebeğimiz. ancak doktor kalp atışları istediğimiz gibi değil dedi yavaştı yani biraz. kalbi yeni atmaya başladığı için de olabilir dedi ama risk de olabilir dedi. ilaç verdi ve p.tesi tekrar çağırdı. bir de kan dokuları oluşmuş biraz dedi. başına böyle birşey gelen var mı? bebeğimizn kalp atışları hızlanır mı sizce? bebeğimiz kaybetmekten korkuyorum. kanamam falan yok. ağrım da geçti. desteğinize ihtiyacım var lütfen dua edin

günaydın hamişler nasılsınız
ben idare ederim mide bulantım yok kusmam yok ama bana herşey kokuyo herşey
parfüm, sabun, şampuan, yemek vs herşey yaa bayılcam en sonunda
akşam eşimin babası bizdeydi kendimizce yemekler yaptık yedik ama ben hariç, yiyemiyorum tıkanıyorum karnım aç olmasına rağmen lokmalar boğazımdan gitmiyor ama kahvaltı tarzı olsa peynir ekmek domates bu sefer de sınırımı bilmiyorum
ilaç da kullanıyorum progestan o da sersem gibi yapıyo haftya kontrole gittiğimde söylüycem içmek istemiyorum artık inşallah herşey yolundadır da bırakırım normalde ilaç içmeyi hiç sevmem en ufak ağrıda ilaca sarılan biri değilimdir bu şekilde sürekli ilaç kullanmak beni baya yoruyo
günlerin çabucak geçmesi için dua ediyorum
Allah bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…