- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.521
aramiza hosgeldin tatlim kullanici kontrol paneline gir,orda profil duzenlede dogum tarihi var iraya bebegin dogacagi tarihi yaz.olucak.aranıza yenı katılıyorum arkadaslar site hakkında cok bılgım yok doğum çizelgesi nası yapılıyo.bende 8 haftalık gebeyimm....
gec dollenmeyse ogretmenmısın sende canm
bi hoşgeldın dıyen cıkmadı
ya kızlarr bız burda yok 7 hafta yok 8 hafta yok kalp atısı kese yok bısı olcakmı dıe konusup duralm az once baska bır topıkte okudum kız bugun 25 haftalık hamıle oldgnu ogrenmssok oldum resmennn 25 haftaya kadarda hcbısı anlamams valla olcaksa oluyoo hamişlerr kafalarınız rahat olsn
ben gunum geldi hastalanmayinca dedim hemen test alip yapmayim hatta esimde problem vardi 2 yildir olmuyordu yinede umudumu yitirmedim testimi yaptim cikti
arkadaşlar merhaba. dün geceden beri ara sıra karnım ağrıdı doktora gittik bugün 6 hafta 4 günlükmüş bebeğim boyutu 7 mm. yani gelişimi normal ancak kalp atışları olması gerekenden daha yavaştı. kesede biraz da kan dokuları oluşmuş dedi doktorum. kalp atışları anlık bişey de olabilir ama risk de olabilir dedi doktor. başına böyle bişey gelen var mı içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama kafam allak bullak. kanamam falan yok sadece beyaz akıntım var. yardım edin lütfen. içimi rahatlatın biraz(
ben gunum geldi hastalanmayinca dedim hemen test alip yapmayim hatta esimde problem vardi 2 yildir olmuyordu yinede umudumu yitirmedim testimi yaptim cikti
Kızlar kusura bakmayın ama ohaaaaaaa demek istiyorum ben nasıl birsey bu ya insan nasıl anlamaz bır kadın olarak nasıl hissetmez boyle bır zamanda cok tuhaf gercekten
bi hoşgeldın dıyen cıkmadı
okis tatlim bilgilerini aldim guncelleme zamani listeye yazicam.aramiza hosgeldin iyi paylasimlar.
sevindim canımallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.
hoşgeldin aramıza tatlım gözün aydın
canım o biraz fazla ama olmayada bilir zaten biz çoğu şeyleri pisikolojik yaşıyoruz okuyoruz okuyoruz etkileniyoruz bizdede var gibi geliyo o demekki tınlamamış:)[/QUOTE]tatlim hamilelikte psikolojik seyler var,ama bizim her yasadigimiz psikolojik diyilki,mide bulantilari halsizlik hepsi olmasi gereken birseyler.diyelmki,arkadasta mide bulantilari falan olmadi.18.haftadan sonra zaten karin suratla buyur,onudami gormemis,ya 20.haftada bebek icerde oynar onudami hiss etmemis.bu mevzu ya yalandir,yada arkadas gercekten hissi falan olmayan heykel bir kadinmiski,25.haftaya kadar hic 1 sey anlamamis.bide tatlim hamilelik belirtileri hamile olmadigin halde hamile oldugunu sanarsan o zaman psikolojik olur.ama hamileysen zaten her 1 belirtinin olmasi normal.yani arkadaslarin cogu hamile oldugunu bile-bile mide bulantisi falan gecirmiyor.7-8haftaya gelince bebekte cigerler orqanlar yarandikca,icerde her bir hucrede okadar hizli degisimler giderki,mide buulantilari baslar.arkadasa bak ya adetten 6 ay gecmis bebek 25 hafta karin buyuk ,bebek icerde oynuyor.bu hala hamile oldugunu anlamiyor.
kuzum beni de ekleyin listeye :))
sat : 5 mayıs (ancak geç döllenme bu nedenle doğum tarihide henüz belli değil)
ankara
ilk bebiş(daha önce bir düşüğüm var)
karından usg ile kese göründü
benide eklermsiniz son adet tarihi 23 mayıs yaş 24 oğluma kardeş çok erken olmasına rağman kaza kurşunuyaşadığım yer bursaa[/QUOTE]aramiza hosgeldin tatlim.gozun aydin keseyide gormussun.bilgilerini aldim listeye yazicam.iyi paylasimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?