- Konu Sahibi papatya3459
-
- #2.561
merhaba tatlim tebrikler.tabiki aramiza aliriz ilk sayfada tablomuz var tabloya bak bilgilerini eksizsiz yap yazalim senide tam tablo duzenleme zamaninda geldin birazacele yazarsan sevinirim.bekliyorum.hosgeldin.
Selam kızlarr
çok şükür biz de kese içinde embriyomuzu gördük..
Bugün de kan ve idrar verdim.
Bugün tam 6 haftalığız 10 gün kadar geç döllenme olmuş benim sıpa
9 mayıs sat o zaman 19 mayıs gibi mi hesaplamam lazım bilemedim
bu hafta bir daha doktor kontrolüm var medicalde orda sorarım
kalp atışı 12 haftadan önce duyulmaz dedi saçmalamış değil mi
7-8de duyulmuyor muydu?
Yeni gelenler hoşgelmişler geçmişe bakamadım
akşam kızımın kreş gösterisi var
çok heyecanlıyım mendillerim hazır:)
Selam kızlarr
7-8de duyulmuyor muydu?
ay tatlim onu kim soylemiski,olurmuya 12 hafdana once duyulmazmi?12.haftada millet cinsiyet soyleyip ense kalinligi olcuyor.Selam kızlarr
7-8de duyulmuyor muydu?
merhaba arkadaşım
kese içi bebek görünmüş darısı bize inşallah
kalp atışı 7. Haftada duyuluyor gibime geliyor ben kızımda 9.haftada duymuştum
hayırlısı olsun
akşam içinde kızceni şimdiden tebrik ediyorum
canım cok sıkkın keseyı goren doktor dun gıttıgımde goremıyorum dedı.. Hcg ıstedı
15 hazıran 20.70
17 hazıran 80.96
22 hazıran 825.6 ıdı 1000 i bulmasını bekleyelım dedı.. Rahmıme baktı elını soktuu oooggg ıgreenc.. Rahmın temız akıntın yok falan dedı bıde elını soktugunda (sınırlerım bozuldu) karnıma bastırdı agrı var mı dedı bende yok dedım neden oyle yaptı sızce sınır ettı moralım cok bozuk fındık kurdum benı bırakıyomu(
ay bide senin sat 9 mayis 10 gun gec dollenme olmus yazmissin.zaten adet gordugun gun dollenme olmazki,zaten adetten yani 9 amyistan 10-12gun sonra yumurtlama olunca dollenme olur.tamda yani yumurtlama zamanlarinda hamile kalmissin.kimse satta hamile kalmazki,satta dollenmemi olur hepimiz sattan 10 gun veya 2 hafta sonra hamile kaliriz ama yinede hamilelik sattan yazilir.ay tatlim onu kim soylemiski,olurmuya 12 hafdana once duyulmazmi?12.haftada millet cinsiyet soyleyip ense kalinligi olcuyor.
kalp atisi dol gorundugu anda duyulur.cunki,dolu gorunce hemen kalbini tutup dinliyorlar. bu arada gozun aydin.
ay tatlim onu kim soylemiski,olurmuya 12 hafdana once duyulmazmi?12.haftada millet cinsiyet soyleyip ense kalinligi olcuyor.
Kalp atisi dol gorundugu anda duyulur.cunki,dolu gorunce hemen kalbini tutup dinliyorlar. Bu arada gozun aydin.
çok teşekkür ederim canım..
Umarım karnımızdaki bebişlerimizin gösterilerine de gideriz hepimiz..
Ela bebekcim adını bilmiyorum kusura bakma:)
karnımdan baktı
geçen alttan bakmıştı kese görmüştü bir tek
4gün sonra gel demişti
sıkışık gittim bu sefer karnımdan baktı gördü çok şükür
geçen 3 haftalık demişti 4 gün sonra 5 hafta 6günlük dedi
doktor biraz garip ikiliye çağırdı birdaha da işte..
Neyse sürekli ona gitmeyeceğim zaten..
ay bide senin sat 9 mayis 10 gun gec dollenme olmus yazmissin.zaten adet gordugun gun dollenme olmazki,zaten adetten yani 9 amyistan 10-12gun sonra yumurtlama olunca dollenme olur.tamda yani yumurtlama zamanlarinda hamile kalmissin.kimse satta hamile kalmazki,satta dollenmemi olur hepimiz sattan 10 gun veya 2 hafta sonra hamile kaliriz ama yinede hamilelik sattan yazilir.
slm hamişler. bişi soracam ben pazartesi doktora gidecem. 4+4 olacam. sizce kese görünür mü?
yok canim uzulme.findigin seni birakmiyor.doktor elini salip karnindan basmis agri olsaydi dusuk tehlikesi bile olurdu,yani agrin falan yokmus.yalniz anlayamadim keseyi gormusse dun neden gormesin?acaba gecen defa baska bir seyimi kese sanmis.yani kese gorulmusse bebek kayb edilse bile yinede kese ,mutlaka gorulur,kesenin icinde ya bebek gorulmez,bos olur,ya kan olur yada ALLAH korusun olmu bebek olur.ama kese bikere goruldumu sonrasi mutlaka gorulmesi lazim.havaya ucmadiya bu kese.kanaman bile olmamis,bence birsey yokturbos ver.hic canini sikma.birazcik daha bekle bakalim neler olucak.peki hamilelik belirtilerin suan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?