2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba tatlim tebrikler.tabiki aramiza aliriz ilk sayfada tablomuz var tabloya bak bilgilerini eksizsiz yap yazalim senide tam tablo duzenleme zamaninda geldin birazacele yazarsan sevinirim.bekliyorum.hosgeldin.

teşekkür ederiz
26 yaşındayım kayseride oturuyorum
kızım abla olcak inşallah
sat 23 mayıs
beklenen doğum 27 şubat

kızlar hamişsiniz maşallah
çok sevindim uzun zamandır ugramıyordum çok güzel haber beraber büyütürüz göbişleri inşallah

Selam kızlarr
çok şükür biz de kese içinde embriyomuzu gördük..
Bugün de kan ve idrar verdim.
Bugün tam 6 haftalığız 10 gün kadar geç döllenme olmuş benim sıpa
9 mayıs sat o zaman 19 mayıs gibi mi hesaplamam lazım bilemedim
bu hafta bir daha doktor kontrolüm var medicalde orda sorarım

kalp atışı 12 haftadan önce duyulmaz dedi saçmalamış değil mi
7-8de duyulmuyor muydu?

Yeni gelenler hoşgelmişler geçmişe bakamadım
akşam kızımın kreş gösterisi var
çok heyecanlıyım mendillerim hazır:)

merhaba arkadaşım
kese içi bebek görünmüş darısı bize inşallah
kalp atışı 7. haftada duyuluyor gibime geliyor ben kızımda 9.haftada duymuştum
hayırlısı olsun
akşam içinde kızceni şimdiden tebrik ediyorum

canım herzaman iyi haberlerle dönersin inşallah

alttan mı baktı yoksa karından mı canım? ben alttan baktırmaya korkuyorum da?

ay tatlim onu kim soylemiski,olurmuya 12 hafdana once duyulmazmi?12.haftada millet cinsiyet soyleyip ense kalinligi olcuyor.
kalp atisi dol gorundugu anda duyulur.cunki,dolu gorunce hemen kalbini tutup dinliyorlar. bu arada gozun aydin.

çok teşekkür ederim canım..
Umarım karnımızdaki bebişlerimizin gösterilerine de gideriz hepimiz..

Ela bebekcim adını bilmiyorum kusura bakma:)
karnımdan baktı
geçen alttan bakmıştı kese görmüştü bir tek
4gün sonra gel demişti
sıkışık gittim bu sefer karnımdan baktı gördü çok şükür
geçen 3 haftalık demişti 4 gün sonra 5 hafta 6günlük dedi
doktor biraz garip ikiliye çağırdı birdaha da işte..
Neyse sürekli ona gitmeyeceğim zaten..

canım bozma moralini
bak benim yaklaşık 10 gün önce 1008 idi hcg
dün anca kese ve embriyo göründü
4 gün öncesinde bir tek kese görünmüştü o da minicikti
senin de gözükecek ama sabır gerekiyor o da zor ama başka çare yok...

ay tatlim onu kim soylemiski,olurmuya 12 hafdana once duyulmazmi?12.haftada millet cinsiyet soyleyip ense kalinligi olcuyor.
kalp atisi dol gorundugu anda duyulur.cunki,dolu gorunce hemen kalbini tutup dinliyorlar. bu arada gozun aydin.
ay bide senin sat 9 mayis 10 gun gec dollenme olmus yazmissin.zaten adet gordugun gun dollenme olmazki,zaten adetten yani 9 amyistan 10-12gun sonra yumurtlama olunca dollenme olur.tamda yani yumurtlama zamanlarinda hamile kalmissin.kimse satta hamile kalmazki,satta dollenmemi olur hepimiz sattan 10 gun veya 2 hafta sonra hamile kaliriz ama yinede hamilelik sattan yazilir.

Kalp atisi dol gorundugu anda duyulur.cunki,dolu gorunce hemen kalbini tutup dinliyorlar. Bu arada gozun aydin.

sorma yaa ikiliye çağırdı birdaha zaten:)
ben dedim kalp atışları duymak için o da o zamanlarda duyulur dedi:)
kızımda ben 7-8de duymuştum burdan okumasam yanlış mı hatırlıyorum diyecektim..
Ne folik iç dedi ne bi açıklama yaptı
5dk. Da bitirdi işini..
özel ve iyi bir hastahane bir de bu arada..
Ama embriyo gördü ya kızamadım :)))
yoksa şikayet ederdim belki ama embriyo yetti bana çok şükür;:)
darısı görmeyenlere inşallah

adım filiz canım sanırım bu haftalarda ölçümler pek tutarlı olmuyor...
minik ablayıda tebrik ederim canım

yok canım yani normal yumurtlama gününe göre 10 gün geç döllenmiş
yani 9 mayısa göre daha büyük olması gerekiyo kese çoktan göründü normalde diğer arkadaşların
neyse o önemli değil zaten her şey yolunda olsun da
benim adet düzensiz gecikir falan ondan kaynaklı budurum..

Filizcim memnun oldum:)

Ben de kaçayım

görüşürüz kızlar

umarım hep müjdeli haberler alırız burdan hiç eksilmeden devam ederiz sağlıkla

öpüyorum

seker hamisler gobisler.doktorlar bakip once keseyi goruyor,ama kese icindeki,embriyo okadar kucukki,daha ultrases dalgasinin onu gostermesi mumkun diyil 1 kac hafta sonra suratla buyuyen emrbriyo ultrasonda bakildiginda gorulur.bazilarinda gec bazilarinda erken dollenme oldugu icin sati ayni olan iki kisi arasinda kese gorunmesi veya embriyo,kalp atisi zamani farklilik gostere bilir.6-8 haftalarda kalp atisi duyula bilir.kalp atisinin duyulmasi icin doktor embriyoyu mutlaka gormeli,cunki,embriyoya bakinca ekrani zoom edip onun kalbini yakalar ve atislarini anne adayina dinletir,yani embriyo gozle goruldumu kalp atisi ogun mutlaka duyulmali duymayan ve erteleyen doktorlar ilgisiz ve ugrasmayi sevmeyen,yana dikkatle incelemek istemeyen doktorlardir.UNUTMAYIN...EMBRIYONUN GORULDUYU GUN KALP ATISININ DUYULDUGU GUNDUR.doktor ertelerse hic usanmadan baska doktora gidin o duyacaktir.

slm hamişler. bişi soracam ben pazartesi doktora gidecem. 4+4 olacam. sizce kese görünür mü?

tatlım bende normal de 5+5 haftalıgım ama gec dollenme oldugum ıcın 4+5 ama keseyı gormedı doktor farklı bı doktora gıtmıstım.. hcg 825.6 cıktı.. muayene falan ettı haftaya gel muhtemelen goruruz dedı.. yanı bebısler 5 haftalık olmadan kendını gostermıyor. bıraz daha bekle hayal kırıklıgı yasama cunku bazı doktorlar gormeyınce hemen bos gebelık dıyorlar.. benı dun nerdeyse kurtaja alıyordu manyak kadın..

canım hamılelık belırtım cok yok mıde bulantım bas donmem vs.. gecelerı kasıklarım agrıyor bıraz sonra yorgun oluyorum tum gun.. sabahları da mıde bulantım oluyor ama ıstıfar ettırcek derece de degıl bı de cok hafıf belım agrıyor.. kasıklarım da tas gıbı sert..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…