2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Allah seni ne etmesin kız yazık adama valla neyse Allah tan adam birinden tecrübeli bizim hatun gene delirdi deyip geçiyordur karikatür e gelince buradan giremiyorum akşam face den eklerim

ben de sadece bana oluyo sanıyodum geçen gün kemeraltındayken eşim aradı konuştuk kapattık 5 dk sonra anneme döndüm yaa anne ben kocişle konuştum ama ne konuştum ki bişey mi istedi acep hatırlamıyorum dedim sonuç eşimi geri aradım sen biraz önce bana telde ne dedin diye o da şemsiye alcaktın unutma dedim dedi. sonuç annemle birlikte bana 10 dk güldüler

ben nuk 0-3 ay silikon aldım canımcan ama damaklı mı bilmem hatta ne farkı var onu da bilmem

pofıkcı hatun burda:)))

valla sorma bıde sarlkıya taktım dınledıkce sarıyorum bu arada bu halı daha guzelmıs sarkının
Yüreğine Sor-Sen Yarim İdun - YouTube

ay kendimi gördüm bi anda

kızlar,

bebişlerin kıyafetlerini yıkadınızmı ya da ne zaman yıkıcaksınız

daha ahım şahım bi kıyafetimiz yok biraz daha biriksin özellikle babanemiz hastane çıkışı alacaktı bi o gelsin ozaman annemle hepsini yıkıycaz ütülüycez çantamızı hazırlıycaz

kızlar meraba ya ben göbüşümden şu tüyleri temizlemekte zorlanıyorum ama önceye nazaran daha azaldıda rahatladım azalan tüylerimin formülünü paylaşabilirim ...

balıklama olcak konuyla alakası olmayabilir ama sizinle paylaşmak istedim kadınların her ay şu gıcık temizle temizle yine çıkan tüyleri başa beladır bilirsiniz... .amaaa evde kolayca bulabileceğiniz soğanın suyu derdinize deva 2 3 aydır incelme seyrelme gözlemledim denemenizi tavsiye ederim tek yapmanız gereken epiasyonla kılları kökünden alıyosunuz gece yatmadan evvel rendelediğiniz soğanın suyunu pamukla sürmek sabahta yıkamak bu kadar 2 3 gece sürün sonra uzayınca tekrarlayın... ok. denemesi bedava hemde masrafsız...

[COLOR=#666666 !important]merhaba yukarıda belırtılen sıaprıs nosu ıle yaptıgım alısverıste wollex marka bebek arabası sıparısımde teslımata hazır denmesıne ragmen urun kargoya verılmıyor sebebını ogrenebılırmıyım
[COLOR=#666666 !important]20.11.2012 0049[/COLOR]​

[/COLOR]
[COLOR=#666666 !important]Cevap: Siparişinizde bulunan ürününüz tedarik edilmiş olup paketlenme sürecindedir. Paketlenme sürecinde olan ürünleriniz en kısa süre içerisinde faturalandırılarak tarafınıza gönderilmek üzere kargoya teslim edilecektir.

Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.

Saygılarımızla.

[COLOR=#666666 !important]20.11.2012 1256[/COLOR]​

[/COLOR]
[COLOR=#666666 !important]Soru: ben bu urunu 9 kasımda sıparıs vermıstım o gunden berı urun teslımata hazır denılıyor kargolama yapılmıyor urunun acıklamasına gıttıgımde ıse 25 kasımda stoklara gırecegı yazıyor aradakı celıskıyı anlayamadım
[COLOR=#666666 !important]21.11.2012 14:02:03[/COLOR]​

[/COLOR]
[COLOR=#666666 !important]Cevap: Siparişiniz de ki hazır durumunda olan ürününüz / ürünleriniz kısa süre içerisinde paketlenip kapanış işlemleri yapılarak tarafınıza gönderilmek üzere kargoya verilecektir.
Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.
Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...

[/COLOR]

kuşlar napıosunuz ben yeni geldim eve
pazartesi yemin töreni var onun provası vardı anca bitti,

bu arada boğazım çok acıyo sanırım şişecek hemen
iğrenç bir karışım yaptım ıhlamur, kabuk tarçın,
bal ve bir tutam karabiber, yeterki ilaç kullanmadan iyileşeyim
sizin de önereceğiniz yöntemler var mı ?

bi geçmiş yapıp geliyorum hemen :)

ben deyarın gıdıcem temızken mı suruluyor sogan suyu kokmuyormu gece esıne flalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…