• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
oğluşu olcak kızlar şiddetle tavsiye ediyorum kadını sevmem ama şarkı sözlerine bayıldım :))

Küçük bir çocuğum sanki senin yanında
Bütün dünya dertlerinden uzak
O derin derin gözlerine dalınca
Seni sevmek dışında bana her şey yasak

Ben kime ne iyilik etimde
Seni bana yazdı kader
Aşk ödülünü aldı kalbim
Buda bana bir ömür yeter

Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var ...

Demet Akalın | Bir Oğlumuz Var - YouTube

ben deyarın gıdıcem temızken mı suruluyor sogan suyu kokmuyormu gece esıne flalan

evet canım yalnız traşlamak yok kökünden alcan ve o gece yatmadan sür pijamanında giy yat o günde kocana yemek yanında soğan yediriver hak geçmesin:1: valla canım ee biraz kokabilir ama çok yoğun değil olsun bence sonucu güzel ilk bacaklarıma sürdüğümde hem geç çıktı hemde inceldi inanamadım

selam herkese,iyi herkes azcık okudum geçmişi bende iyiyim şükür okulda sonra azcık çarşı gezdim mağazalara ağzımı ayırdım bide kazak aldım kendime mutlu oldum geldim eve:) bu arada bebişimin eşyalarını doğumdan 2 veya 3 hafta önce yıkamayı düşünüyorum zaten dolap sipariş verdim henüz gelmedi onu da beklemek zorundayım.öyle işte tepişiyoruz oğluşumla:D

[h=2]Kanuni ile Hürrem'in oğlu Şehzade Mehmet rolündeki esmer yakısıklı gencın adı gurbey ılerı ımıs ben cok yakıstırdım ısmını kara yagız delıkanlı ısmı valla genel dna yapımız sarısın yada acık tenlı olmasa dusunurdum bu sımı[/h]

oğluşu olcak kızlar şiddetle tavsiye ediyorum kadını sevmem ama şarkı sözlerine bayıldım :))

Seni bana yazdı kader
Aşk ödülünü aldı kalbim
Buda bana bir ömür yeter

Oğlum olacak canım dinledim gerçekten güzelmiş:)))

bu arada benım hormonlarım tavan yaptı heralde kocısı arayo durduk yere sen benı sevmıyrsun dıye aglayıp zırladım bıde telı kapattım suratına aradı sun akonusmak ıstemıyorum dedım uyucam dedım kapattım adam da neye ugradıgını sasırdı ne seyrettın sen yıne dıyo:)

Seni bana yazdı kader
Aşk ödülünü aldı kalbim
Buda bana bir ömür yeter

kuşum süpermmiş dinledim facedende eşimi armağan ettim

Son düzenleme:
bende bayıldım hemen kocamın sayfasında paylaştım o da mutlu oldu erkek anneleri doğuma kadar bu şarkı bizim favorimiz olabilerrr :))) sağolsun demet ablam

anam şarkı süper de keşke biride Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle goğmuş evde bekleyen bi kızımız var diye yapsalar :9::9::9::9:

egzantirikressam cnm sen göbeğindeki tüyleri almak için mi
uğraşıyosun, benim de göbüşümde hep çıktı ama bana sakın elleme dediler
hamilelikten sonra kendiliğinden dökülürmüş ama onlar çıktığında
alırsan öyle kalırmış gerçi sen çözümünü bulmuşsun ama yine de epilasyonla
flan alıyomuşsun acımıyo mu valla içim bi tuhaf oldu :)

Emzik almadım henüz ama damaklı kauçuk olanlardan almayı düşünüyorum chicco olabilir marka olarak, biberon almayı düşünmüyorum ama lazım olur mu onu da bilemiyorum
Benim oğlum olacak isim konusu çok kafamı karıştırıyor, işte bu dediğim bi isim bulamadım henüz, değişik isim önerileri olanlar var mı? Kaan ve Aras isimleri şimdiye kadar hoşuma giden isimler arasında

ben toprak ismini çok severim oğlum olsaydı kesin koyarım. bir de velim çınar koymuş o da hoşuma gitti.şu biberon emzik benimde kafamı karıştırdı. biberonu avent cam olmayan aldım. emzik almadım daha ama rast gele almış oldum.

bu arada benım hormonlarım tavan yaptı heralde kocısı arayo durduk yere sen benı sevmıyrsun dıye aglayıp zırladım bıde telı kapattım suratına aradı sun akonusmak ıstemıyorum dedım uyucam dedım kapattım adam da neye ugradıgını sasırdı ne seyrettın sen yıne dıyo:)

bende küstüm kocişle hatta şimdi evegeldi konuşmuyoruz o da bana küstü. ama ben haklıyım. barışmayacağım.:43:

ben seni biraz neşelendireyim meltem
az önce oldu bu bilgisayar başında oturuyorum odama girilmesi için bir koridor var ve ben camdan görüyorum burayı
neyse karşıdan sallana sallana ve sırıtarak bir adam geliyor başında siyah bir bere içimden diyorum bu kim bi de bana gülüyor diye bi çekindim sonra kapıyı açtı içeri girdi ben "buyrun" dedim adam karşımda şaşırmış bir vaziyette "efendim"
Allahım Allahım gelen kocam ve ben tanımadım
nasıl oldu bu anlam veremedım ya galıba hafızam sılınıyo mu ne bu cocuk benı garıp hallere koydu barı en yakınımdan baslamasaydı ıyıydı :37:

daha böle bişey yaşamaım ama yaşasam dillere düşerim herhalde:9:
kızlar,

bebişlerin kıyafetlerini yıkadınızmı ya da ne zaman yıkıcaksınız

ben odasını hazırlaıktan sonra yıkayacam muhtamelen 32. hafta falan olur.

kuşlar napıosunuz ben yeni geldim eve
pazartesi yemin töreni var onun provası vardı anca bitti,

bu arada boğazım çok acıyo sanırım şişecek hemen
iğrenç bir karışım yaptım ıhlamur, kabuk tarçın,
bal ve bir tutam karabiber, yeterki ilaç kullanmadan iyileşeyim
sizin de önereceğiniz yöntemler var mı ?

bi geçmiş yapıp geliyorum hemen :)

aman dikkat hasta olmamak için sıcakta bile sıkı giyiniyorum boynumdan şal hiç çıkmıyor benim. nane limon bal ıhlamur devam

bende bayıldım hemen kocamın sayfasında paylaştım o da mutlu oldu erkek anneleri doğuma kadar bu şarkı bizim favorimiz olabilerrr :))) sağolsun demet ablam

biz kız annelerine bi şarkı yok mu :5:

sinem 8328 :3:oğluşlarımızın ismi aynı olcak sanırsam üstelik tarihinde yakın:13:

anam ne güzel ben ilk evlendiğim zaman dan beri hep demiştim bi oğlum olsun adı eymen olsun diye kısmet 6 yıl sonra oldu hem kızımın ismine de uyuyor elanur eymen bi oğlum daha olur da oda egemen kızım olursa da edanur olacak inşallah biri beni durdursunnnnn :9::9::9::9::9:ben sezeryan olacağı için bide yeni doğum yaptığım için dikişlerim patlamasın diye daha erken olacak doğum :18::18::18::18:

dün bebeğim çok sakindi bugün daha da sakindi, çikolata yedim, sol tarafıma yattım ama yok çok korkuyorum eşim işten gelsin doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin bana ne olur

dün bebeğim çok sakindi bugün daha da sakindi, çikolata yedim, sol tarafıma yattım ama yok çok korkuyorum eşim işten gelsin doktora gideceğim inşallah iyi haberlerle gelirim dua edin bana ne olur

canım inş. korkulacak bişey yoktur bana da arasıra oluyor. bi kaç gün üst üste sakin olduğu

Back
X