- Konu Sahibi papatya3459
- #25.681
Arkadaşlar merhaba ,bende üyeyim. Hergün yazamasamda sizlerin yazdıklarınız sürekli olarak okuyorum.En baştan beri takip ediyorum.
Çalıştığım için yazmaya vakit ayıramıyorum. Buradaki paylaşımın amacı hergün yazı yazmak olmamalı bence gerekli görüş ve önerilerimizi paylaşmalıyız.
Dün merak ettiğim ve sizinde tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm (önemsizde olsa) biberon emzikle ilgili bir soru sordum ve kimse dikkate alıp cevap vermemiş.
Hergün birbirimize günaydın demekte güzel tabii ama sonuçta burada hamilelikle ilgili yaşadıklarımızı ve tecrübelerimizide paylaşalım ki bilmeyenlerde öğrensin. Soru sorup kaçmak gibi düşünüldüğü için gerçekten üzüldüm. Her zaman yazmıyorum ama yazdıklarımıza cevap verilmediği zaman da buranın anlamı kalmıyor bence...
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum.
bak aynı şey işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum. cevap alamayınca alınganlık yapılması doğru değil arkadaşım arada kaynamış olabilirsin, o an forumdakilerin söylediğin konuyla ilgili bilgisi olmayabilir , vb bir sürü nedeni olabilir. neden kişisel algılanıyor ki ? ayrıca yanlış anlamakla kalmamış neredeyse her gün günaydın yazan bizlere de haksızlık etmişsin
Emzik almadım henüz ama damaklı kauçuk olanlardan almayı düşünüyorum chicco olabilir marka olarak, biberon almayı düşünmüyorum ama lazım olur mu onu da bilemiyorum
Benim oğlum olacak isim konusu çok kafamı karıştırıyor, işte bu dediğim bi isim bulamadım henüz, değişik isim önerileri olanlar var mı? Kaan ve Aras isimleri şimdiye kadar hoşuma giden isimler arasında
emzik ve biberon konusuna gelince o mesajı görmemiştim şahsen ama şimdi yazayım ben daha biberon almadım emziği 0-3 ay silikon aldım. bildiğim kadarıyla yenidoğan bebeğin dişleri çıkana kadar silikon öneriliyor , dişleri çıktıktan sonra kauçuk kullanılıyor. biberon u da avent alacağım
Son düzenleme: